Спешен кредит веднага

Нуждата от спешен кредит веднага е ситуация, която добавя много стрес в живота на много хора. Ако сте изправени пред плащания по заеми, големи битови сметки или разходи за ремонт, които просто не можете да си позволите, може да се почувствате безпомощни и несигурни и да не знаете какво да правите. 

Можете лесно да се справите с тази ситуация като изтеглите спешен кредит веднага, да кандидатствате за кредитна карта бяла карта или да използвате налични спестявания.

Съвети за справяне при нужда от спешен кредит веднага

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Използвайте спестяванията си за спешни случаи

Винаги е добре да имате спестявания, с които ще можете да живеете поне от 3 до 6 месеца. Когато трябва да пари от спестяванията е важно да започнете да ги възстановявате при първа възможност.

Поискайте авансово изплащане на заплатата

Ако ви трябват пари в момента и имате работа, помислете за опцията да поискате авансово плащане на заплатата. Това ще ви позволи да се изправите срещу финансовото затруднение. Но трябва да планирате добре личните си финанси, като се има предвид, че няма да получите тази част от заплатата си в края на месеца.

Заложете ценен предмет

От фразата в главата ви „трябва ми спешен кредит веднага“ не можете да видите, че у дома имате ценни предмети, които могат да бъдат пуснати за продажба или заложени срещу, които могат да ви дадат спешно пари. Например: бижута, часовници или други ценни предмет. Просто трябва да отидете в заложна къща или да намерите някой от приятелите си, който ще се интересува от покупката на този ценен предмет. Имайте предвид обаче, че ако не изплатите дължимото в срок, артикулът, който сте заложили в заложната къща може да не бъде възстановен.

Това е един от методите, ако искате спешно да намерите пари, за които трябва помислите преди да прибегнете към спешен кредит. Но, ако не върнете парите плюс лихвата в уговореното време, можете да загубите този скъпоценен предмет, който сте заложили.

Помолете някой близък до вас да ви даде заем

Ако решите да вземете заем от близки хора, помислете за подписване на договор за личен заем, в който са посочени уговорените условия от двете страни, като например сумата и кога и как ще бъде изплатен. Ако имате нужда от помощ при съставянето на договора, можете да се свържете с адвокат или да потърсите онлайн за безплатни формуляри.

Кандидатствайте за кредитна карта

Ако често имате краткосрочни финансови затруднения, кандидатстването за кредитна карта може да бъде много подходяща опция. Ако изберете този вариант, уверете се, че сте намерили карта, която отговаря на вашите нужди и има условия, които знаете, че можете да изпълнявате. Вижте повече за кредитна карта от а1.

Кандидатствайте за потребителски кредит

Ако предпочитате, може да кандидатствате за потребителски кредит, който може да има по-достъпна лихва от кредитните карти. За всяка опция, която обмисляте, проверете лихвения процент, таксите и условията, както и възможностите си да посрещате плащанията по дълга.

Използвайте отговорно взетия кредит

Вижте кредита, с който разполагате. Когато използвате наличните средства трябва да се уверете се, че имате план за изплащане на дълга.

След като излезете от затрудненията не забравяйте да отделите спестявания, които ще са за спешни случаи. Това ще ви помогне да имате финансова подкрепа за следващия път, когато имате нужда от нея.

Фирми, предлагащи спешни кредити веднага

Всички в даден момент сме казвали: „Спешно ми трябват пари“. Преди всичко, когато изкочат неочаквани разходи разстроят икономическото ни положение до степен, в която ставаме неплатежоспособни. Не след дълго списъка с неплатени сметки, които ни чакат става все по-дълъг.

За щастие, ако вие имате нужда от спешен кредит веднага, има лесни начини да се справите с това чакащо плащане, което не ви позволява да спите. Вижте няколко от най-добрите фирми, които имат възможност да ви отпуснат спешен кредит веднага.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Заеми до 3000 лв

 • Бързо онлайн одобрение

 • Безлихвен първи заем

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Сред всички начини да изтеглите спешен кредит веднага, няма съмнение, че пари на заем онлайн са едни от най-желаните и избирани варианти.

Кредиторите отговарят на изискванията за сигурност и са високо ценени от потребителите. Трябва само да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и да попълните формуляра за кандидатстване, за да получите пари в сметката си днес.

Видове спешни кредити

В тази секция споделяме най-популярните варианти на спешни кредити. За по-малко от 15 минути можете да заявите лесен кредит онлайн и за по-малко от 48 часа да имате парите си в банковата си сметка благодарение на най-добрите фирми за теглене на бърз кредит онлайн.

Освен това те не изискват толкова документация, както се случва, когато кандидатствате в някоя банка. Освен това можете да върнете сумата в периода, който решите – от 7, 12 или 30 дни до няколко месеца или години. Има много финансови компании, от които можете да изберете този финансов продукт, който е най-подходящ.

Сред онлайн спешни кредити, които можете да получите се открояват следните:

Онлайн мини заеми

Това са малки заеми, които можете да поискате чрез финансова институция или частен кредитор. Най-хубавото на този вид е, че изискванията са малко. Така че е идеален за всички, които се нуждаят от спешно от пари до 24 часа. Като цяло повечето са достъп всеки ден от седмицата, тъй като те са фирми бързи кредити, които се отпускат и през уикенда и празниците.

Кредити с обезпечение

За да вземете този кредит с гарантирано одобрение, трябва да представите гаранция: кола или имот. Може и да намерите гарант, който може да изплати дълга ви в случай на неизпълнение. Този вид финансиране ви позволява да изберете по-висока сума. Освен това е добра опция за тези, които са с недостатъчен кредитен рейтинг в ЦКР, тъй като кредиторите са по-склонни с включена гаранция.

Кредити за безработни

Ако сте самоосигуряващо се лице, безработен или пенсионер и не сте назначени на трудов договор, също има опция за вас. Заемите за безработни са гъвкаво финансиране за получаване на спешни пари директно във вашата банкова сметка.

Кредити с лошо ЦКР

Тези са за всеки, който отговаря на минималните изисквания, може да кандидатства за такъв, без да се налага да напуска дома си. Едно от предимствата му е, че ще плащате лихви само за сумата, която използвате.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo