А1 кредитна карта – мнения, контакти и условия

А1 кредитна карта е вид платежен метод, подобен на традиционната банкова карта, но във вид на кредит.

Повечето хора използват кредитни карти, за да заплащат продукти и услуги в случай на затруднение или поради липса на търпение. Това е като да вземете пари назаем. Продавачът тегли сума от сметката ви всеки път, когато използвате това средство за разплащане и, ако не възстановите изхарчената сума в определения срок ще бъде начислена лихва.

Какво е а1 кредитна карта?

Кредитната карта от а1 може да се използва за закупуване на всичко, което е с по-ниска цена от разрешеният лимит. Компанията ви предоставя карта, с която можете да теглите безплатно от банкомат в цял свят.

Трябва да сте наясно, че това не е спестовна или разплащателна сметка. Парите, с които разполагате не са ваши, това са пари, които имате на разположение. Следователно, използваната от вас сума ще трябва да бъде върната.

Разбира се, можете да я използвате, за да се справите с някакъв неочакван разход или да купите продукт без да е нужно да чакате докато спестите. Имайте предвид, че сумата, която изхарчете не бъде изплатена в гратисния период, върху остатъка ще бъде начислена лихва.

Защо да кандидатствате за А1 Кредитна карта?

Има много предимства, от които можете да се възползвате с А1 кредитна карта. Можете да я използвате като средство за разплащане без нуждата от носене на пари в брой. Също така, можете да правите покупки онлайн без никакви проблеми, както и да заплащате сметките в заведения, ресторанти и др.

Имайте предвид, че това не е неизчерпаем източник на финансиране. Лимита в момента е 3 000 лева. Ако се отнасяте безотговорно може да навредите на кредитната си история и да се окажете със сериозни финансови проблеми.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Основните предимства

 • Кредитен лимит до 3 000 лева
 • Фиксиран месечен лихвен процент от 1,48%
 • Годишен процент на разходите (ГПР) е 18.95%
 • Управление чрез персонален клиентски профил
 • Няма такси за обслужване, както и за издаването ѝ
 • Можете да я използвате навсякъде по света
 • Безплатно известяване за предстоящи вноски
бяла карта лого

Условия за кандидатстване

Можете да попълните заявление за получаване на А1 Кредитна карта в магазините на А1 или онлайн в официалния сайт на оператора.

Кой може да кандидатства?

 • Всеки навършил 18 години
 • Трябва да представи документ за самоличност
 • Да има сключен абонаментен договор с А1
 • Да може да покажете постоянни, лични доходи
 • Възможност за получаване на картата дори без трудов договор
 • Можете да кандидатствате независимо от кредитната ви история

Контакти

 • Име на компанията: А1 България ЕАД и Аксес Файнанс
 • Адрес: гр. София, 1309, ул. „Кукуш” № 1, община Илинден;
 • Телефон за контакт: 0800 40 400
 • help@a1card.bg

Съвети за правилно използване на кредитна карта

Може да ви звучи нелогично, но ако нямате стабилни доходи или сте безработни е най-добре да не използвате новата си карта.

Ако имате постоянни доходи и решите да я използвате като средство за разсрочено плащане, трябва да сте сигурни, че можете да покривате лихвата без проблеми. В случай, че загубите работата си ще е добре да имате спестявания, с който да извършвате плащанията без затруднения.

Плащайте навреме

Плащането навреме е много важно. Ако вече сте имате задължения и се затруднявате с изплащането, не е добра идея да използвате кредитна карта, което в крайна е допълнителен дълг.

Освен това, ако знаете, че картата ще ви бъде изкушение и ще харчите повече, отколкото имате (не забравяйте, че лимита на картата, не е крайната сума, която ще трябва да върнете), не се заблуждавайте и бъдете честни със себе си.

Заключение

Решението за кандидатстване за кредитна карта не трябва да се взема прибързано или импулсивно, ако никога не сте използвали такава или, ако вече имате такава и мислите да извадите нова.

Може би искате А1 кредитна карта за всеки случай или защото вашите познати имат такава, но е добре да имате ясна цел, за какво бихте я използвали.

Не е препоръчително да вземете картата, ако наистина няма да я използвате също и, ако тя е вашето спасение за препокриване на друг дълг.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 4 (2 гласа)
Topcash
Logo