За нас

topcash.bg е български уебсайт, специализиран в сравнението на финансови продукти за физически лица. Продуктите представени на този уебсайт са бързи кредити, ипотечни кредити, кредити без доказване на доход, кредитни карти.

Главната цел на topcash.bg е да помогне на хората в България, които са изправени пред необходимостта да получат кредит.
Услугите предлагани на потребителите са напълно безплатни с цел да се спестят: време, усилия и разходи при търсенето и сравнението на онлайн услуги и продукти.

От къде е информацията, която публикуваме на нашия уебсайт?

Информацията, която публикуваме е благодарение на наше собствено проучване. Данните и условията предоставени за възможно кредитиране са изцяло зависими от фирмата кредитор. Тopcash.bg но отдава кредити, кредиторите представени на уебсайта разглеждат директно подадените заявления и правят собствена проверка чрез проучване на кандидата или чрез телефонно обаждане на техен служител.

Екипът ни периодично преглежда пазара, за да включи промените, които кредитните организации правят по своите продукти.

Има много организации, от които не сме включили никаква информация, тъй като не можем да открием достатъчно информация. Ние обаче правим всичко възможно, за да включим все повече организации в нашата система и да предоставим по-добра и по-пълна услуга на крайния потребител.

Винаги се стараем да имаме възможно най-добрата информация, но не можем да гарантираме, че информацията, която предлагаме е напълно актуална и правилна, следователно тя трябва да бъде приемана само за справка, тъй като финансовите институции могат да променят информацията без предварително предупреждение, което автоматично води до несъответсвие на информацията извън нашия контрол. Въпреки това можем да кажем, че това може да се случи само в конкретни ситуации.

Данните за кредитите са предмет на условията за договаряне и отпускане на всяка конкретна организация.

Topcash
Logo