Топ 10 Фирми за Бързи Kредити

В оживения ритъм на днешния свят, където се взимат моментални решения, все повече е необходимост, наличието на надеждни източници за бързи кредити. Представете си, че се намирате в затруднено финансово положение. Нямате време за дълги одобрения на заеми или тромави документации. Точно тук се проявява помощта на светкавичното финансиране, и то не каквито и да било. Говорим за 10 от най-добрите форми за бързи кредити!

Фирми предлагащи бързи кредити

С покачването на разходите много хора намират за трудно да свързват двата края. Един от начините да облекчите финансовото бреме е да вземете бърз кредит. Но не всички заеми са еднакви. Някои имат прекомерни лихви и такси, докато други имат по-разумни условия.

Ето някои компании, които предлагат бързи кредити при разумни условия:

1. Бързи Кредити от CashCredit

О, каква радост да попаднеш на бижу като CashCredit! Тези хора не си играят с обещанието си за светкавично бързо одобрение само за минути. Забравете дългото чакане; техните лесни онлайн приложения са бриз. Каква е уловката, ще попитате? няма такава. Тяхната услуга е толкова ясна, фирмата набляга на ефективността и удобния за потребителя подход. Въпреки това е разумно да запомните, че бързи решения като тези може да дойдат с по-високи лихвени проценти (но в крайна сметка, удобството си има цена!). Още едно хубаво предимство е тяхното добро обслужване на клиенти, готово да ви преведе през вашето бързо финансово пътуване.

2. MiniZaem

Представете си, че получавате бърз онлайн кредит с изгодна лихва или се възползвате от отлагане на изплащането до получаването на заплата. Тяхната услуга е олицетворение на удобството, като се гордее със срокове за одобрение, които биха накарали съседа ви да завижда. Въпреки че изгодните лихви са с ослепителна привлекателност, те обикновено се прилагат за нови клиенти или специфични условия (така че следете условията). Независимо от това, MiniZaem се отличава със своята лесна употреба и бързо обслужване.

3. Бързи кредити от Vivus

Vivus е като онзи надежден приятел, който идва, когато сте в затруднено положение, без въпроси. Предлагайки бързи кредити без поръчители или доказателство за доход, те разгръщат червения килим за вашите финансови нужди. Кредитополучатели за първи път, радвайте се! Вашият първоначален заем идва с невероятна лихва от 0%. Но не забравяйте, че навременното погасяване е от ключово значение за поддържането на тези предимства.

4. VivaCredit

Кажете сбогом на страховитите скрити такси с VivaCredit. Обещанието им е просто: бързи пари, лесно одобрение и абсолютна прозрачност. Независимо дали ще кандидатствате онлайн или по телефона, те ще са готови да ви помогнат. Въпреки че в повечето случаи всичко върви гладко, имайте предвид сроковете за изплащане, за да избегнете евентуални проблеми (по-добре да сте сигурни, отколкото да съжалявате!). Очарованието на VivaCredit се крие в техния честен подход, който гарантира, че знаете в какво се забърквате, без да е необходимо четене между редовете.

5. MicroCredit

Не позволявайте на „Микро“ в MicroCredit да ви заблуди. Те предлагат солидна кредитна линия до 5000 лева, доставена със същата лекота, както при поръчка на пица. Тяхната политика без поръчители е черешката на тортата, премахвайки основните пречки в процеса на заемане. Бърз съвет: дръжте техния телефонен номер под ръка за непредсказуемите моменти в живота си. Въпреки че кредитният им таван е впечатляващ, важно е да вземате заеми разумно, като вземете предвид капацитета си за изплащане (балансът е всичко, скъпи читатели!).

6. Бързи кредити от Credissimo

Влезте в света на Credissimo, където бързите кредити са синоним на прозрачни условия. Всичко, от което се нуждаете, е вашата лична карта и готово сте за финансово влакче в увеселителен парк. Те се гордеят с ускорения си онлайн процес на кандидатстване, предназначен за тези, които нямат свободно време. Това е ясна работа, но както винаги, разбирането на пълните условия гарантира, че няма да бъдете хванати неподготвени (все пак знанието е сила!).

7. StikCredit

StikCredit стига докрай с предложенията си: бързи кредити онлайн, лишени от лихва, поръчители, неудобство лице в лице или доказване на доход. Това е като да влезете във ресторант и да преминете направо към десерта. Докато условията за заемане са добра сделка, уверете се, че сте запознати със спецификата на изплащането. Тяхното ценно предложение е в тяхната простота, което прави бързите кредити достъпни за повечето потребители.

8. Бързи кредити от Ferratum

Ferratum разтяга финансовите си мускули, като предлага заеми, вариращи от 100 до 6000 лева, които могат да се коригират за удобен период от 18 месеца. Техният бърз процес на одобрение означава, че няма да играете играта на изчакване. Въпреки че обхватът на заемане е благодат, разумно е да вземете назаем точно това, от което се нуждаете (колкото и изкушението да е голямо!). Тяхната сила се крие в тяхната гъвкавост, която се грижи за широк спектър от финансови нужди и обстоятелства. Още кредити до заплата.

9. MaxCredit

MaxCredit ви кани в голямата лига със своята лична карта, отваряйки врати за бързи кредити и лесен процес на получаване на пари. Независимо дали предпочитате кандидатстване онлайн или доброто старо посещение в офиса, те са на ваше разположение. Обещанието им за бързи пари е примамливо, но не забравяйте, че часовникът за погасяване тиктака незабавно, така че планирайте съответно (времето не чака никого!). Комплексният им подход към бързите кредити ги прави тежка категория в тази категория.

10. SmileCredit

И накрая, но със сигурност не на последно място, SmileCredit превръща финансирането в радостно занимание. Предлагайки бързи онлайн кредити до 5000 лева, те гарантират, че процесът е безболезнен като гъдел. Без поръчители, ясни условия и засилено обезпечение правят вземането на кредит лесно като разходка в парка. Тяхната услуга само с няколко щраквания не е шега, но имайте предвид своите възможности (дори твърде много добро нещо може да бъде непосилно!). SmileCredit завършва нашия списък с обещание за надеждност и удовлетворение на потребителите.

Как мога да взема бърз кредит?

Има няколко начина да получите бърз кредит в зависимост от вашите нужди. Можете да опитате да се свържете с банка или кредитен съюз или да потърсите онлайн. Може също така да можете да получите заем от приятел или член на семейството. Налични са и редица краткосрочни заеми, които могат да бъдат по-лесни за получаване от традиционния. Можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн без проверка в ЦКР, чрез брокер или директно с кредитор. Процесът на кандидатстване обикновено ще бъде завършен в рамките на минути.

Отпускане на бърз кредит

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Мога ли да получа парите бързо?

Когато се нуждаете от пари бързо, бързият кредит може да бъде чудесен вариант. При повечето кредитори можете да завършите целия процес на кандидатстване и средствата да бъдат преведени по вашата банкова сметка в рамките на минути. Това означава, че можете да получите парите, от които се нуждаете, много бързо. Струва си да се отбележи, че не всички кредитори могат да предложат тази услуга, така че си струва да се консултирате с избрания от вас кредитор предварително, за да видите дали е така.

Колко мога да изтегля?

Налични са различни опции, предлагани от различните компании, така че можете да намерите заем, който е най-подходящ за вас. С бързите заеми можете да кандидатствате за от 100 до 10 000 лева само за няколко минути. Това означава, че можете да получите парите, от които се нуждаете веднага.

Важно ли е да проверите ГПР?

Ще трябва да проверите ГПР (годишен процент) и лихвения процент. Тази информация обикновено се намира в списъка с условията, до който можете да получите достъп онлайн или от кредитна институция. Имайте предвид, че ГПР ще бъде процент от сумата на кредита, докато лихвеният процент ще бъде фиксирана сума на месец. ГПР, или годишен процент, е мярка за лихвения процент по заем. Изчислява се като се вземе годишният процент и се умножи по главницата на кредита.

Преди да се съгласите с условията, бъдете наясно с лихвените проценти и колко ще платите в крайна сметка за целия период на финансирането.

Когато кандидатствате за бърз кредит, е важно не само да погледнете месечната вноска, но и да прецените дали плащането изглежда приемливо. Има няколко фактора, които трябва да вземете предвид, когато избирате срок за погасяване на вашия заем. Колкото по-дълъг е периодът на погасяване, толкова по-ниски ще бъдат месечните вноски, но общата платена сума в края на периода ще бъде по-висока. Помнете, че колкото по-дълго изплащате заема, толкова по-голяма лихва ще плащате.

Не забравяйте да прочетете договора за всеки заем, който теглите, особено ако не сте сигурни в условията. Трябва да разберете вашите условия за забавено плащане, предсрочно погасяване и всички други такси, които може да се приложат.

спешни пари

Подходящо ли е взимането на бързи кредити за непредвидени разходи?

В повечето случаи не е толкова важно да купите нещо веднага. Ако нямате други опции, кандидатстването за бърз кредит може да бъде добра идея.

В случай, че възникнат непредвидени разходи, които можете да отложите, най-добрият вариант е да спестявате, докато можете да закупите това, от което се нуждаете. Можете да разберете дали това, от което се нуждаете, е толкова спешно, като се запитате: Мога ли да изкарам една седмица, без да сменя счупеното? В повечето случаи ще разберете, че не е необходимо да закупите артикула веднага. Често ще бъде по-разумно да изчакате, докато се появи по-добра сделка.

Вижте още:

За кой е подходящо тегленето на бърз кредит?

Има редица заемодатели, които може да са готови да работят с Вас, дори ако кредитният Ви рейтинг не е перфектен. Кредитната история все още е важна за заемодателите, но те също така вземат предвид текущото ви финансово състояние, когато вземат решение. Това е в контраст с масовите банки, например, които гледат основно вашия кредитен рейтинг, за да вземат решение дали да Ви дадат пари назаем.

Дори ако кредитната Ви история да е лоша, може да успеете да вземете кредит с лошо ЦКР. Всеки, който иска да заеме пари, трябва да е наясно, че дори за кредитори, които предлагат заеми на хора с лоша кредитна история, пак извършат кредитна проверка на вас. Това е, за да са сигурни, че можете да изплатите заема своевременно.

Какво друго трябва да имате предвид, когато теглите бърз кредит?

Има няколко неща, които трябва да знаете, преди да изтеглите бърз кредит. Първо се уверете, че имате достатъчно доходи, за да покриете дължимата сума. Второ, имайте предвид лихвите и таксите, свързани с бързите кредити. И накрая, не забравяйте да следите плащанията си, за да не си навлечете проблеми.

Такси за разглеждане на документите

Повечето кредитори не начисляват такси за кандидатстване. Ако възнамерявате да кандидатствате, важно е да сте наясно с всички такси, които могат да бъдат свързани с процеса. Някои компании могат да начисляват такси за кандидатстване, докато други могат да начисляват по-висока лихва върху отпуснатата сума. Затова е най-добре е да се запознаете добре, преди да вземете решение.

Месечни вноски и възможности

Ако кандидатствате за бърз кредит, вашият кредитор вероятно ще Ви представи план за погасяване, преди да решите да приемете предложението. Този план ще Ви покаже общата сума, която ще трябва да върнете. Обикновено бързите кредити са със срок на погасяване между пет дни и една година. Трябва да правите своите плащания на деня, който е договорен. Всяко следващо плащане намалява сумата, която дължите по първоначалния си заем, плюс лихвата. Когато кандидатствате, заемодателят ще Ви зададе редица въпроси относно вашите приходи и разходи. Тази информация ще им помогне да определят дали можете да си позволите кредита и дали имате добър кредитен рейтинг. Те може да Ви задават въпроси относно вашата работа и заплащане, както и какви са вашите месечни разходи. Включете всичките си редовни сметки, като ипотека или наем, както и обичайните си разходи за храна, облекло и транспорт.

Финансови съвети

Има някои разходи, които можете да планирате и управлявате предварително. Много хора избират да сменят старата си кола или уреди у дома, вместо да ги използват възможно най-дълго. Това може да бъде по-евтин и по-удобен вариант, особено ако можете да ги ремонтирате сами. Автомобилът обикновено има живот около 15 години, но след 8 години механичните проблеми стават по-чести. Електрическите уреди издържат средно пет години. Планирането включва осъзнаване на разходите, които ще бъдат свързани с тази дейност в близко бъдеще. Добра идея е да сте спестили пари, но също така е възможно да получите добър заем, ако отделите време да намерите такъв.

Много хора вярват, че тегленето на бърз кредит е най-добрият начин, тъй като ще им позволи да отидат на мечтаната почивка, без да се налага да се тревожат за финанси. Това обаче не винаги е така. Преди да изтеглите заем, за да отидете на почивка, обмислете всичките си възможности и се уверете, че заемът е най-добрият вариант за вас. Финансирането на почивка със заем е една от най-честите грешки, които хората правят. Нека Ви запознаем с три неща, които могат да окажат влияние върху вашата почивка.

  • Определено трябва да знаете, че ще платите повече за почивката си, защото ще върнете парите с лихва.
  • Може да харчите повече, само защото знаете, че имате пари в момента.
  • Възможно е да се получи така, че да не се насладите на почивката си, защото ще се притеснявате за парите, които харчите и ще мислите за това, как ще ги връщате.

Ако горепосочените гледни точки Ви притесняват, то най-вероятно няма да прибягвате до бърз кредит за почивка. Има предимства и недостатъци и на двата варианта – в зависимост от вашата ситуация. Ако нямате пари, за да спестите, може да е по-добре да използвате кредитна карта, за да платите почивката си. Ако не можете да си позволите да платите почивката си в брой, може да успеете да получите заем, за да покриете разходите.

Вземете бърз кредит в неизбежен случай

Ако имате нужда от пари и нямате достатъчно спестени средства, можете да вземете пари на заем от приятел или да кандидатствате за бърз кредит. В зависимост от спешността на нуждата, единият вариант може да е по-достъпен от другия. При теглене на кредит обикновено е за предпочитане да използвате потребителски, тъй като лихвите могат да бъдат по-изгодни. Банковият заем може да бъде полезен инструмент, но внимавайте да не прекалявате. Може да има скрити такси, за които не знаете. Винаги проучвайте задълбочено!

Друга добра алтернатива за бърз достъп до пари е да имате под ръка кредитна карта. Така ще можете да разчитате на определена сума пари по всяко време без да се притеснявате, ако Ви потрябват парите спешно.

Как да взема бърз кредит?

За да вземете бърз кредит, ще трябва да кандидатствате при един от кредиторите. В Topcash Ви предлагаме избор от най-изгодните фирми на българския пазар. Това може да Ви помогне да получите парите, от които се нуждаете, за да покриете неочаквани разходи. За да кандидатствате, ще трябва да предоставите необходимата информация и да попълните заявление. След като изпратите данните си, кредитора ще се свърже с Вас. Ако отговаряте на условията ще бъдете одобрени. Повечето фирми ще Ви отговорят на същия ден.

Как да кандидатствам за бърз кредит?

Когато кандидатствате за бърз кредит ще трябва да преминете през няколко стъпки. Първо ще трябва да отговорите на няколко въпроса относно текущото ви финансово състояние. Да попълните личните си данни. След това заявлението Ви ще бъде разгледано от кредитора. Ако бъдете одобрени, кредита Ви ще достигне до Вас бързо и лесно.

Topcash
Logo