Безлихвен кредит за 1 месец

В тази статия ще намерите актуален списък с фирми, които предлагат безлихвен кредит за 1 месец. Те ще ви дадат възможност да заявите бърз кредит безплатно, без трикове и без лихва. Искате ли да получите парите в сметката си още днес с безлихвен кредит за 1 месец? Тогава прочетете нашата статия и научете повече за фирмите, предлагащи тази опция. Изберете една от тях, попълнете формуляра за кандидатстване и вземете нуждите пари. Ако спазите условията, няма да се налага да плащате нито един лев лихва.

Безлихвените онлайн заеми са финансови продукти, при които финансова институция заема определена сума пари на нуждаещ се кредитополучател. Компанията отпуска средствата без лихва или допълнителни такси при условие, че лицето спази сроковете по договора.

Бързите кредити без лихви са финансови продукти, предлагани от кредиторите като промоции за нови клиенти. Тези заеми позволяват на потребителите да се възползват от финансови средства и да ги плащат на части, без да се налага да плащат лихва. Това го прави по-достъпна и удобна опция за тези, които се нуждаят от достъп до бързи пари. Но трябва да внимавайте, защото не винаги 0% лихва означава безплатен заем, понякога може да не съществуват допълнителни такси, които са еквивалент на лихвата.

таблица

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Какво представляват кредитите без лихва за 1 месец?

Кредитите без лихва са 100% безплатни и се предлагат на клиенти, кандидатстващи за първи път. Тези видове заеми обикновено не надвишават 1000 лева и срокът за изплащане обикновено е кратък, най-често 30 дни. Могат да бъдат в полза, като кредит до заплата.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Процес на кандидатстване за безлихвен кредит

Вземането на бърз кредит без лихва е много просто, тъй като кандидатстването е напълно онлайн.

 1. Сравнете всички налични опции: След като разгледате нашите предложения ще можете да решите кой безлихвен кредит е най-подходящ за вас, тъй като ще разполагате с цялата необходима информация, за да можете да вземете най-изгодно решение.
 2. Следвате посочената връзка към сайта на кредитора и получите достъп до формуляра за кандидатстване. Попълнете заявлението с необходимите лични и финансови данни и изпратете необходимата документация.
 3. Проверка на платежоспособността ви и изпращане на договора: След проверка на достоверността на предоставените от вас данни и благодарение на системата за бърза проверка те ще могат да проверят вашето финансово състояние и нивото ви на платежоспособност. Като се вземе предвид цялата информация, отговорът за одобрение или отказ на кредита ще ви бъде изпратен до един час, в някои случаи дори до 15 минути. В случай че отговора е положителен, обикновено може да получите парите по банковата си сметка за по-малко от 24 часа.

Безлихвен кредит за 1 месец често задавани въпроси

Къде да кандидатствам за кредит без лихва и комисионни?

Безлихвени кредити могат да се искат от заемодатели, които предлагат този вид финансов продукт на изцяло онлайн и с определени изисквания и условия. Този тип финансов продукт обикновено се предлага на нови клиенти, за да изпробват услугата и да могат да получат по-голяма сума в бъдеще.

Какви са предимствата предлагат бързите онлайн кредити без лихва?

Най-голямото и очевидно предимство на безлихвените кредити е това, че няма да се налага да плащате никакви лихви или комисионни. Тоест, сумата, която поискате, ще бъде същата, която трябва да върнете, така че на практика ще получите финансирането безплатно. Освен това те са много гъвкави продукти и много удобни за връщане, тъй като процесът се извършва изцяло онлайн.

 • 0% лихва
 • 100% онлайн кандидатстване и без много документи
 • Без такси за отваряне, проучване или обработка
 • Бърз отговор
 • Наличност на пари в сметката ви след няколко часа
 • Без ведомост и без поръчители

Какви са недостатъците на безлихвените заеми?

Един от недостатъците на тези финансови продукти е, че ако не сте в състояние да платите дължимата сума в уговорения срок ще бъдете таксувани с много високи лихви за забавено плащане поради риска от неплащане, поет от заемодателя. Възможно е и финансова институция да ви накара да платите и допълнителни такси за удължаване на срока.

Измама ли са бързите кредити без лихва?

Не, не са измама. Бързи кредити без лихва се предлагат от все повече фирми и са напълно безплатни. Не плащате лихви или комисионни, ако върнете парите в уговорения в договора срок. Важно е обаче да се запознаете с всички условия, тъй като има организации, които може да ви таксуват за създаването на вашия профил или проверка на документите ви. Съветваме ви винаги да прочитате дребния шрифт на договора, за да избегнете изненади.

Какви са често използваните безлихвени микрокредити?

Потребителите могат да поискат тези финансови продукти във всяка ситуация на спешна нужда от пари за всяко финансово затруднение, което имат. С този финансов продукт могат да получат парите до часове след заявлението. Някои примери за често срещани причини са повреди у дома, плащане на сметки или глоби в КАТ, здравословни причини и т.н.

Какво се случва, ако не изплатите безлихвения кредит навреме?

В случай, че ви е отпуснат безлихвен кредит, ако не платите вноската навреме, ще ви бъдат начислени много високи лихви, които в крайна сметка ще увеличат крайната сума. Възможно е в някои финансови институции да имате други наказателни такси и освен това те да ви регистрират в ЦКР. Вижте повече за добрата кредитна история.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

За какво трябва да гледате, когато търсите безлихвен кредит онлайн?

Освен, че на калкулатора можете да видите сумата, предлагана от финансовите фирми, както и периода на изплащане и лихвите и комисионните, които фирмата ще определи при отпускането на заема, това, на което трябва да обърнете внимание при заявяване на безлихвен кредит е, че ГПР трябва да е 0%.

Как са се появили безлихвените заеми?

В резултат на появата на все повече онлайн заемодатели, последвалата ценова война е причината, много фирми да предлагат заем с 0% лихва с единствената цел – да привлекат нови клиенти, които да опитат продуктите и услугите им. В случай че се нуждаят от повторно финансиране, те ще кандидатстват отново.

Безлихвените кредити са напълно безплатни за потребители, които кандидатстват за заем за първи път. Сумата не е много висока и обикновено е между 400 и 1000 лева, с период на връщане не повече от 30 дни. 

Процесът на кандидатстване е онлайн и потребителят веднага ще разбере дали е одобрен. И това е едно от основните предимства на безлихвените кредити, тъй като можете да получите парите на същия ден, в който направите заявката. От съществено значение е да направите анализ на способността ви за връщане на сумата, която възнамерявате да поискате в рамките на договорения период, преди да сключите договор за финансиране.

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

Характеристики на бързите кредити без лихва

Тъй като има голям брой оферти на пазара е необходимо да направите сравнение на техните условия, за да изберете тази, която най-добре отговаря на нашите нужди.

Като получател на заем трябва да се уверите на 100%, че тази идеална възможност за безплатно финансиране, в крайна сметка не се превърне в проблем. Не забравяйте, че безплатният статус се запазва само ако поисканата сума пари бъде върната в рамките на уговореният в договора срок. В случай на неспазване ще трябва да бъдат платени големи разходи за забавянето. Затова направете оценка на кредитоспособността си преди да кандидатствате за бърз безлихвен заем. Бъдете сигурни, че можете да върнете парите в рамките на 30 дни.

Как да разберете дали наистина заема е без лихва?

За да бъде заемът безплатен, графите ГПР, лихва и услуга трябва да са равни на 0%.

Кредитите без лихва и такси понякога крият скрити разходи за обслужване или допълнителни начисления. Поради тази причина е изключително важно да прочетете дребния шрифт на договора и да обърнете внимание на условията, които фирмата предлага, и ако имате някакви въпроси поискайте информация от отдела за обслужване на клиенти.

Уверете се, че спазвате всички клаузи, посочени в договора, и върнете заема навреме, тъй като при неизпълнение от ваша страна е много възможно да бъдете таксувани с една от следните наказателни такси:

 • Такса за забавено плащане: нарушението на договора на някое от условията, посочени в договора с кредитора ще доведе до плащането на много високи лихви.
 • Предсрочно погасяване: обикновено при финансови продукти с кратки срокове за погасяване не може да бъде начислена такса, но имайте това предвид и проверете условията.
 • Такса за промяна на първоначалните условия на финансиране: в случай, че се нуждаете от повече време и желаете да промените първоначалния договор, може да ви бъде начислена такса.
10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo