Бяла карта – кредитна карта с предимства

Препоръчваме Ви да кандидатствате за Бяла карта, ако искате кредитна карта, която е едновременно сигурна и надеждна и предлага големи предимства.

В тази статия ще намерите информация за Бяла Карта и нейните предимства като източник на бързо финансиране, подобно на кредит до заплата. Ще можете да разгледате и алтернативни компании, предлагащи подобни услуги, за да изберете най-добрия вариант за вас.

Информацията, съдържаща се на тази страница, е предоставена само за информационни цели и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от Бяла карта, моля посетете официалния сайт на компанията за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с компанията, преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

Какво представлява бяла карта?

Аксес Файненс ЕООД стартира своята дейност през 2013 г. и в момента е един от най-популярните доставчици на кредитни карти в България. Компанията предлага международни кредитни карти на клиенти в цялата страна.

Компанията се стреми да предостави на клиентите си възможно най-добрите условия за финансиране, както и по-удобен начин за плащане. Над 100 000 активни картодържатели свидетелстват за добрата политикa и условия на компанията.

С какво е по различна от останалите кредитни карти?

Този тип финансиране обикновено е достъпен за всеки, който поддържа добра кредитна история. Въпреки това, Бяла Карта е посветена на това да помага на хората с лоша кредитна история и да подобрят бъдещия си кредитен рейтинг. В допълнение към предоставянето на финансиране, екипът работи с клиенти за разработване на план за подобряване на кредитната им история.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Предимства
 • Лимит до 3000 лв.
 • Не се начисляват такси за издаване и обслужване
 • Няма такси за теглене от банкомат в България
 • Възможност за кредит с лошо ЦКР и подобряване на кредитния рейтинг
 • Улеснено кандидатстване по телефона или онлайн
 • Можете да плащате удобно, без да се притеснявате да носите пари в брой
 • Справки в Интернет

Бяла карта контакти

 • Име на компанията: Аксес Файнанс ООД
 • Адрес: гр. София, 1408, ул. Балша №1, ет.2
 • Телефон за контакт: 0700 20 140
 • Онлайн чат в работни дни между 9:00 и 17:30
 • help@bialakarta.bg

Какви са таксите?

Ако говорим за предимствата ѝ задължително ще отбележим, че независимо дали издавате или преиздавате своята кредитна карта няма да платите никаква такса. Същото се отнася и за обслужването на акаунта Ви, което е напълно безплатно. Това означава, че ако сте картодържател, но не теглите пари няма да дължите нищо като в същото време ще имате достъп до бързо финансиране 24 часа на ден 7 дни в седмицата.

 • Без такса за теглене пари в брой от банкомат в България и ЕС
 • Без такса при плащане в търговски обети в България
 • Без такса за обслужване
 • Безплатно издаване и преиздаване
 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Условия за кандидатстване

Кандидатстването може да се направи по телефона или онлайн през официалния сайт на компанията. Вие сте само на три стъпки от получаване и активиране на вашата кредитна карта. Толкова е просто!

 1. За да започнете процеса, ще трябва или да попълните заявление, или да се свържете с оператор по телефона. За целта Ви е необходим валиден документ за самоличност. Ако имате някакви въпроси или затруднения можете лесно да попитате за съдействие в онлайн чата на компанията.
 2. Компанията ще отдели известно време, за да прегледа вашата кандидатура, преди да реши дали да я одобри или не. Ако сте одобрени за кредитната карта, тя ще бъде доставена до адреса Ви с куриер.
 3. С доставката ще получите и договор. След подписването му от ваша страна картата Ви ще бъде активирана и ще можете да я използвате, както намерите за добре.

Може ли да кандидатствате, ако сте с лоша кредитна история?

Хората с лоша кредитна история имат възможността да получат Бяла карта. Тя може да им помогне да подобрят кредитния си рейтинг. Ако използвате услугата и извършвате плащанията си навреме, ще подобрите кредитния си рейтинг.

Възможност за изграждане на добър кредитен рейтинг

Използвайки разумно Бяла карта, Вие можете да изградите и поддържате добър до отличен кредитен рейтинг. Това може да Ви помогне в бъдеще, когато трябва да кандидатствате за потребителски или ипотечен кредит.

Ако тепърва започвате с кредитна карта или се опитвате да възстановите лошо ЦКР, правете покупки всеки месец и изплащайте дължимите суми навреме. Това ще Ви помогне да създадете добра кредитна история.

Вашият кредитен рейтинг може да се подобри значително с времето, ако имате добра история на плащане на сметките по кредитната си карта.

Как работи Бяла карта?

Бяла карта Ви позволява да заемате пари до определен лимит, които да използвате, за да правите покупки. След това компанията ще Ви изпраща сметка за сумата, която сте взели назаем, плюс лихви и всякакви дължими такси. Можете също и да управлявате и правите справки онлайн в своя персонален профил.

Пластиката се използва като форма на плащане в магазините, което Ви позволява да купувате стоки или услуги, без да използвате пари в брой.

Бяла карта предлага удобен онлайн профил

 • Във вашия личен онлайн профил можете да управлявате информацията за вашата карта и настройките на акаунта. Можете да видите наличността и транзакциите по сметката си, да получавате известия за сметката и да извършвате плащания.
 • Ако загубите кредитната си карта или Ви я откраднат, можете да я блокирате онлайн само с няколко клика.
 • Предоставя подробности за сумата, която се дължи в момента.

Бяла карта плащане

Има няколко варианта за плащане на дължимата сума по кредитната карта, като Вие можете да изберете най-подходящия за вас вариант. Опците са:

 • Онлайн в сайта на компанията
 • По банков път в клон на Пощенска банка
 • В офисите на FastPay, CrediTour или EasyPay
кредитна карта

Възползвайте се от постоянните промоции на Бяла Карта

Ето и още една причина, защо броят на картодържателите се увеличава с всеки изминал ден.

На официалния сайт на компанията или във Фейсбук страницата можете да намерите ежедневни промоции и игри, които носят страхотни награди. Какво по-хубаво от това да пазарувате, играете и печелите.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

30 дни без лихва за всеки препоръчан и одобрен приятел

Това е страхотна програма позволяваща на всички картодържатели да използват безлихвен кредит до 30 дни.

Всъщност, с тази програма можете да използвате кредитната карта без лихва дори за по-дълъг период, нужно е само да я препоръчвате активно на своите приятели и ще получавате допълнителни 30 дни, ако те бъдат одобрени.

Кой може да участва в програмата?

Всеки, който има Бяла Карта, може да се запише за участие. За да поканите приятел, ще трябва да се регистрирате в сайта и да създадете личен профил. След като направите това, ще Ви бъде дадена уникална връзка, която можете да използвате, за да поканите свой приятел.

Ако вече сте клиент на компанията, можете да поканите Ваши приятели и роднини да кандидатстват чрез личния Ви линк. Правейки това, можете да им помогнете да се радват на същите предимства като вас. Ще получавате 30-дневен безлихвен период за всеки одобрен кандидат. Не забравяйте да кажете на приятелите си за тази програма, за да могат и те да се възползват от нея.

Алтернативи

Бяла Карта е финансов продукт, който има успех в България. По една или друга причина може да търсите алтернатива. Ако сте абонат на А1, можете лесно да кандидатствате за A1 Кредитна карта. Тази карта ще Ви позволи да се възползвате от много предимства, включително ниска месечна лихва, специални оферти и др.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Управлявай чрез персонален клиентски профил

 • Няма такси за обслужване

Друга алтернатива може да е Транскарт. Разбира се условията са различни, но можете да се възползвате до 45 дни без начисляване на лихва, както и търговски отстъпки до 30% от покупката.

Често задавани въпроси

Мога ли да кандидатствам ако съм с лоша кредитна история?

Едно от предлаганите предимства е именно това, че хора с лоша кредитна история имат шанс да бъдат одобрени.

Как да проверя сметката си?

Можете да направите това като влезете в своя личен профил на официалния уебсайт на фирмата.

9.5 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (4 гласа)
Topcash
Logo