Бяла карта – Международна кредитна карта

Ако търсите сигурна и надеждна кредитна карта, която да предлага добри предимства – ние ви предлагаме да обмислите кандидатстването за Бяла карта. 

В тази статия ще намерите обща информация и предимства, които Бяла карта предлага като начин на бързо финансиране, наподобяващо кредит до заплата. Накрая ще можете да разгледате и алтернативни фирми, които предлагат подобни услуги, за да имате възможност да изберете най-добрия вариант за вас.

Какво представлява бяла карта?

В момента е известна като една от най-популярните кредитни карти в България. Това е страхотен финансов продукт предлаган от Аксес Файнанс ООД, финансова институция предлагаща международни кредитни карти в цялата страна, стартирала дейността си през 2013 година. 

Компанията се стреми да предложи на своите клиенти възможно най-добри условия не само за бързо финансиране, но и за по-добър начин на разплащане. Доказателство за изгодните условия и добрата политика на фирмата са 100-те хиляди активни картодържатели.

С какво е по различна от останалите кредитни карти?

Обикновено този вид финансиране е достъпно за всички, които поддържат добра кредитна история. Екипът на Бяла Карта се стреми да намери решение и за тези хора, които с времето са изградили лоша кредитна история. По този начин, освен че получават нужното за тях финансиране, те също имат и възможност за поправяне на бъдещия си кредитен профил в ЦКР.

Плюсове
 • Лимит до 3000 лв
 • Не се начисляват такси за издаване и обслужване
 • Няма такси за теглене от банкомат в България
 • Възможност за кредит с лошо ЦКР
 • Улеснено кандидатстване по телефона или онлайн
 • Изградена партньорска мрежа за постоянни отстъпки
 • Справки в Интернет

Бяла карта контакти

 • Име на компанията: Аксес Файнанс ООД
 • Адрес: гр. София, 1408, ул. Балша №1, ет.2
 • Телефон за контакт: 0700 20 140
 • Онлайн чат в работни дни между 9:00 и 18:00
 • help@bialakarta.bg

Какви са лихвите и таксите?

Ако говорим за предимствата ѝ задължително ще отбележим, че независимо дали издавате или преиздавате своята кредитна карта няма да платите никаква такса. Същото се отнася и за обслужването на акаунта ви, което е напълно безплатно. Това означава, че ако сте картодържател, но не теглите пари няма да дължите нищо като в същото време ще имате достъп до бързо финансиране 24 часа на ден 7 дни в седмицата.

 • Без такса за теглене пари в брой от банкомат в България
 • Без такса при плащане в търговски обети в България
 • Без такса за обслужване
 • Безплатно издаване и преиздаване
УслугаТарифа
Фиксиран годишен лихвен процент43,2%
Месечен лихвен процент3,6%
Теглене пари в брой на ПОС терминал в България*1%
Теглене пари в брой на ПОС терминал в страни от Европейския съюз*1%
Теглене в брой извън Европейския съюз5 лв
*Научете повече на официалния сайт на фирмата
 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Условия за кандидатстване

Кандидатстването може да стане по телефона или онлайн на официалния уеб сайт на компанията. Всичко е толкова просто, вие сте само на три стъпки от получаването и активирането на своята кредитна карта.

 1. Първо ще е необходимо да попълните своето заявление или да се свържете с оператор по телефона. За целта ви е необходим валиден документ за самоличност. Ако имате някакви въпроси или затруднения можете лесно да попитате за съдействие в онлайн чата на компанията.
 2. След попълване на заявлението компанията ще го разгледа и ще одобри или отхвърли вашата молба. В случай, че сте одобрени кредитната карта ще бъде доставена на посочения от вас адрес с куриер.
 3. С доставката ще получите и договор. След подписването му от ваша страна картата ви ще бъде активирана и ще можете да я използвате, както намерите за добре.

Печалби и отстъпки

Тя е известна със своите различни предимства, които надхвърлят обикновеното използване на кредитна карта. Не става въпрос само за достъп до финансиране, но също така и за страхотни отстъпки и намаления в известни търговски вериги, ресторанти, хотели, фитнес зали и много други.

Отстъпки в известни търговски вериги

Всички притежатели на кредитната карта могат да се възползват от страхотни отстъпки в партньорската мрежа на компанията. В таблицата можете да разгледате някой от най-популярните партньори.

Техномаркет 5% отстъпка

Хиполенд 8% отсъпка

Mебели Явор 8% отстъпка

Дипломат 7% отстъпка

Хотел Метрополитан 11% отстъпка

Разбира се, за да можете да вземете тези отстъпки трябва да платите с картата от “Аксес Файнанс”. За да Ви стане по-ясно как можете да спестите независимо, че ще плащате лихви сме подготвили няколко примера.

Всички знаем колко е важен всеки един лев, когато се нанасяме в ново жилище. Това в повечето случаи означава харченето на всички спестявания за депозит, както и тегленето на ипотечен кредит. Когато вземем ключовете за мечтаното жилище джобовете на повечето от нас са почти празни.

За съжаление разходите не свършват тук. Късмет ще е, ако жилището се нуждае само от обзавеждане. Мебелна къща Явор е партньор с Бяла карта, затова потребителите могат да получат 8% отстъпка на поръчките си в магазина.

кредитна карта

Пример с покупка на мебели

Да предположим, че покупката е на стойност 1000 лева, след начислената отстъпка от търговеца, крайната цена за плащане ще бъде 920 лева. Както споменахме по-горе месечната лихва по използвания кредит е 3,6 процента. Тоест 33,12 лева ще бъдат начислени за един месец. В крайна сметка, потребителя може да спести 46,88 лв при условие, че изплати цялата сума до 30 дни.

ЦенаОтстъпкаКрайна ценаПлатена лихваСпестена сума
1000 лв80 лв920 лв 33,12 лв46,88 лв

Пример с покупка на електроуреди

Да кажем, че се нуждаете от домакински електроуреди като хладилник, фурна, котлони и др. Използвайки Бяла Карта за разплащане в Техномаркет можете да получите 5% от вашата покупка. Ако общата сума на закупените от вас уреди е 2000 лева ще получите 100 лв отстъпка. В крайна сметка ще трябва да заплатите 1900 лв. Според условията на кредитната карта ще дължите 3,6% лихва за следващите 30 дни от деня на покупката. В случая дължите 68,40 лихва.

Разбира се спестените 31,60 лева няма да ви направят богати, но ако използвате тази хитрост за покупка на мебели и електроуреди ще разполагате с 78,48 лв. Тези пари можете да използвате да почерпите приятелите си за новото жилище например!

ЦенаОтстъпкаКрайна ценаПлатена лихваСпестена сума
2000 лв100 лв1900 лв 68,40 лв31,60 лв

Възползвайте се от постоянните промоции на Бяла Карта

Ето и още една причина, защо броят на картодържателите се увеличава с всеки изминал ден.

На официалния сайт на компанията или във Фейсбук страницата можете да намерите ежедневни промоции и игри, които носят страхотни награди. Какво по-хубаво от това да пазарувате, играете и печелите.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Възползвайте се от 30 дни без лихва

Това е страхотна програма позволяваща на всички картодържатели да използват безлихвен кредит до 30 дни.

Всъщност, с тази програма можете да използвате кредитната карта без лихва дори за повече от 30 дни.

Кой може да участва в програмата?

Всеки, който притежава Бяла Карта може да се запише за участие. Нужно е само да се регистрира и след това да покани свой приятел като използва създадения уникален линк в личния си профил.

Ако вече сте клиент можете да поканите роднини, приятели и познати да се регистрират през вашия линк. За всеки одобрен кандидат системата ще ви дава 30 дневен период без лихва. Не забравяйте да споделите тази програма с приятелите си, за да могат и те да се възползват от нея, когато бъдат одобрени.

Алтернативи

Бяла Карта е финансов продукт, който се е доказал на българския пазар. Въпреки това може да имате причина за търсенето на алтернатива. Ако сте абонат на А1 можете лесно да заявите А1 Кредитна карта.

Друга алтернатива може да е Транскарт. Разбира се условията са различни, но можете да се възползвате до 45 дни без начисляване на лихва, както и търговски отстъпки до 30% от покупката.

Още партньори предлагащи страхотни отстъпки

SDI до 20% отстъпка

Hoop коли под наем 10% отсъпка

Фитнес JK PRO 20% отстъпка

Студио Full Relax 35% отстъпка

Hotel Amira 20% отстъпка

Често задавани въпроси

Kой стои зад бяла карта?

Този финансов продукт е създаден от Аксес Файнанс ООД.

Мога ли да кандидатствам ако съм с лоша кредитна история?

Едно от предлаганите предимства е именно това, че хора с лоша кредитна история имат шанс да бъдат одобрени.

Колко е минималната погасителна вноска?

Минимална дължима сума, която ще трябва да платите по сметката си до 5-то число на месеца е 15% от одобрения кредитен лимит. Тоест ако сте използвали 1000 лева, минималната сума ще бъде 150 лева.

Как да проверя сметката си?

Можете да направите това като влезете в своя личен профил на официалния уеб сайт на фирмата.
9.5 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (3 гласа)
Topcash
Logo