Най-добри фирми за теглене на бърз кредит онлайн

Получаването на бърз кредит онлайн стана доста популярно през последното десетилетие благодарение на бързото развитие на технологиите.

Вече не е необходимо да ходите до банков клон или офис, за да кандидатствате, можете да го направите от уюта на дома си. Ще ви отнеме не повече от 10 минути и ще получите отговор за по-малко от 48 часа.

Ако търсите фирма, от която да вземете пари на заем онлайн, тук ще намерите списък с няколко от най-добрите компании, които да имате предвид.

5 най-добри фирми за теглене на бърз кредит онлайн

Разгледайте списъка с финансови компании, които ще ви предложат възможно най-добри условия за погасяване.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

1. Бърз кредит онлайн от Вивус

Бърз кредит онлайн от Вивус

Научете повече за Вивус

Това е международна компания за финансиране предлагаща услугите си и в България, която предлага финансиране по интернет.

Всеки нов клиент може да се възползва от заем без лихви и такси. 

Сумите, които могат да бъдат отпуснати варират от 50 до 1500 лева и срок от 5 до 30 дни, който може да бъде удължен според условията на Вивус. След попълване на заявлението можете да получите отговор до 15 минути, стига да сте избрали тази опция.

Пример за сума от 1000 лева и среден ГПР от 49.7 % за 30 дневен период. Ще трябва да заплатите лихва 33.69 лв. върху общата сума и такса за услугата 206.31 лв. или с други думи трябва да изплатите общо 1240 лв.

2. Бърз кредит онлайн от Ferratum

Бърз кредит онлайн от Ferratum

Вижте повече за Ferratum

Основана през 2005 година и с присъствие в повече от 20 държави, Фератум е предпочитана компания от над 2 милиона клиенти.

Сума до 6000 лева на месечни вноски може да се изплати за срок от 2 до 18 месеца. Ако се нуждаете от кредит до заплата, можете да изберете сума до 1000 лева. Възстановяването на дълга може да стане до 30 дни, но при нужда можете да удължите срока.

След кандидатстване може да получите отговор до минути, а сумата във вашата банкова сметка още на същия ден.

Пример за сума от 1000 лева и среден ГПР от 49,85% за 30 дневен период. Ще трябва да заплатите лихва 33.80 лв. върху общата сума или общо 1033.80 лв.

3. Бърз кредит онлайн от Неткредит

Бърз кредит онлайн от Неткредит

Вижте повече за Неткредит

Тази фирма е с отлична история и дългогодишен опит във финансовите услуги на българския пазар.

Тази финансова компания предлага бързо разглеждане на заявката и получаване на финансирането още на същия ден. Сумите могат да бъдат от 300 до 4 000 лева за срок от 3 до 24 месеца.

Пример за сума от 1000 лева и средно ГПР от 49.72% за 12 месечен период. Ще трябва да заплатите лихва 236 лв. върху общата сума или общо 1236 лв.

4. Бърз кредит онлайн от Вива кредит

Бърз кредит онлайн от Вива кредит

Научете повече за Вива кредит

Тази небанкова финансова институция предлага заеми от 100 до 5 000 лева и до 75 000 лева с обезщетение. Годишна лихва варира според избрания продукт и сумата по кредита. Сроковете също варират от 34 до 39 двуседмични или месечни вноски.

Вие избирате сумата, срока и кога да получите сумата! С предлаганите седем различни финансови пакети със сигурност ще намерите подходящия за вас.

5. Бърз кредит онлайн от Easycredit

Бърз кредит онлайн от Easycredit

Научете повече за Easycredit

Чрез уебсайта или приложението на тази финансова институция можете да кандидатствате за бърз кредит онлайн, които можете да получите възможно най-скоро.

Минималната сума за теглене е от 200 лева, а максималната 9 000, а срокът е от 7 до 36 месеца. Възможно е предварително частично или цялостно изплащане на дължимата сума като по този начин се намалява дължимата лихва.

За сума от 1000 лева и средно ГПР от 49.00% за 12 месечен период ще трябва да заплатите лихва 229.64 лв. върху общата сума или общо 1229.64 лв.

Как да изтеглите бърз кредит онлайн?

За да кандидатствате за бърз кредит онлайн, всичко, което трябва да направите е да посетите сайта на избраната от вас финансова компания. Следвайте указаните стъпки и подайте своето заявление. Отговорът може да бъде незабавен, тъй като е възможно да не се изисква проверка в ЦКР.

Какво е нужно за попълване на заявлението?

Ако сте решили от коя фирма желаете да изтеглите заем, трябва да отговаряте на няколко условия:

  • Да сте с българско гражданство
  • Да сте над 18 годишна възраст
  • Да имате валиден документ за самоличност
  • Имате доказателство за адрес
  • Собствена банкова сметка
  • Имейл адрес

В някои случаи финансовите компании, които са склонни да отпуснат по големи суми може да изискват:

Колко време е нужно за получаването на заема?

По принцип бърз кредит онлайн може да бъде получен в рамките на няколко часа. Това е възможно, стига да имате всички необходими документи, добра кредитна история и сумата, от която имате нужда да не е голяма.

Много от фирмите предлагащи този вид финансиране рекламират своите продукти като спешни заеми, тъй като можете да получите парите за по-малко от 24 часа. 

Въпреки това, за по-високи суми и различните обстоятелства при всеки кандидат, срока за получаване на отговор може да варира. Времето за разглеждане на документи и получаване на финансирането може да отнеме повече от 5 работни дни.

Предимства на бързите кредити онлайн

Онлайн заемите имат своите добри страни, както и крият рискове, които трябва да знаете преди да се възползвате от тях. 

Имайки предвид финансовите продукти предлагани от фирмите в класацията по-горе ще ще сформираме лист с предимствата и недостатъците.

Популярността им се дължи на нещо и това са предимствата, които имат. Нека разгледаме основните предимства на бързите онлайн заеми по-долу:

Бързо кандидатстване

Тези финансови продукти като цяло са достъпни от компютър и мобилно устройство, така че можете да заявите пари от където пожелаете. Освен това процесът на кандидатстване е много опростен и бърз. Всичко, което трябва да направите е да попълните формуляр с личните си данни. По този начин вече имате достъп до исканите пари, въпреки че понякога трябва да предоставите.

Ниски такси

Тъй като повечето бързи кредити онлайн са с ниски суми, а също и тъй като те обикновено предлагат доста гъвкави условия за връщане, дължимите такси не са твърде високи. Дори има заеми от 600 лева за погасяване до 30 дни без лихва, което означава плащане на взетата сума без да се начислява лихва за периода. Други могат да бъдат погасени до няколко месеца с минимални такси и лихви.

По този начин плащането на вноските е по-лесно и това почти не създава никакви усложнения. Разбира се, парите трябва да бъдат върнати и фирмите се опитват да съдействат при затруднение на потребителя.

Възможност за получаване на финансирането до 48 часа

Има причина да се наричат ​​бързи кредити. Това е така, защото отпускат заеми във възможно най-кратък срок. Ако се нуждаете от спешно финансиране, фирмите предлагащи тази услуга са най-доброто решение, което ще можете да намерите. Кандидатстване за няколко минути, отговарят бързо и, ако отговорът е положителен, не им отнема много време, за да преведат исканата сума.

Всичко зависи от сумата. Ако е малка, парите могат да стигнат до сметката ви за броени минути. Нещо бързо и необходимо, за да предложи тази непосредственост, която е толкова търсена днес.

Недостатъци

Бързите кредити предлагат удобства, но носят със себе си и някои недостатъци, които не бива да се пренебрегват. Да ги разгледаме:

Високи лихви

Споменахме, че има заеми без лихва, но има и такива с много висока лихва. Като цяло това също зависи от сумата, която може да бъде отпусната. Важно е да знаете, че трябва да гледате не само лихвата, но и ГПР (Годишен процент на разходите), който дава по-добра представа за цялостното оскъпяване.

Общата сума е значителна и показва всички пари, които трябва да бъдат платени. Кандидатите трябва да вземат предвид тази информация, тъй като тя оказва голямо влияние върху вноските по кредита.

Без проверка в ЦКР

Въпреки че едно от големите предимства на това финансиране е необвързаността с ЦКР, не всички финансови институции, предлагат тази възможност. Появата в списъка на ЦКР (Централен Кредитен Регистър) е нещо, което обикновено носи неудобство за тези, които търсят бързи пари чрез финансов продукт. Проверката прави одобрението невъзможно.

Поради тази причина е добре проверите предварително дали дадена фирма прави проверка в ЦКР. Така ще знаете дали е подходящо да кандидатствате или да потърсите алтернатива.

Възможни са комисионни за предсрочно погасяване

Понякога, по една или друга причина има възможност за предсрочно погасяване на заема. Проблемът при някои бързи кредити онлайн е, че могат да добавят такси за предсрочното връщане. Финансистите формират заемите си така, че да съответстват на определен период от време. Ако той бъде съкратен, могат да добавят начислят такса.

Запознайте се с подробно с условията преди да направите своето заявление, за да знаете каква е политиката на фирмата.

Всичко това балансира кредитите като цяло. Изборът на потребителски или спешен кредит, зависи изцяло на вашето финансово положение.

Съвети за избор на бърз кредит онлайн

Ако обмисляте да вземете да кандидатствате за бърз кредит онлайн можете да разгледате следните съвети, за да избегнете лоши финансови решения:

  • Проучете няколко различни фирми. Не бързайте с кандидатстването при първия кредитор, който намерите. Сравнете лихвените проценти, такси и неустойки за закъснели плащания.
  • Бъдете сигурни, че можете да плащате вноските. Не вземайте заем, ако в момента нямате възможност да плащате вноските си.
  • Обърнете внимание на детайлите на договора. Всички финансови споразумения и договори са законово приложими и имат набор от правила и условия, които трябва да се спазват. Може да ви е скучно, когато ги четете, но е изключително важно да бъдат прегледани. Трябва да знаете ползите и задълженията по договора.
  • Използвайте кредитните симулатори. В по-голямата си част гореспоменатите фирми имат симулатор на своя уебсайт. С помощта му ще можете да видите приблизително колко ще размера на вноската, срока и общо дължимата сума.
10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (2 гласа)
Topcash
Logo