Избор

Бързи кредити без доказване на доходите

В случай, че търсите кредит без доказване на доходите и ви трябва заем в последната минута, опцията без обезпечение е най-подходящата за вас. 

Ако искате да научите за предлаганите кредити онлайн, препоръчваме ви да погледнете таблицата по-долу, където ще намерите най-добрите кредити без доказване на доходите. Идеята е да спестите време, като можете да имате достъп до различните компании, които предлагат този вид кредити.

Кредитите без проверка на доходите са разработени да обслужват нуждите на клиентите. Те обикновено се отпускат до няколко минути без дълго чакане и подаване на различни документи.

Със сигурност ако искате да изберете най-добрия вариант за вземане на бърз кредит, който ще ви позволи да покриете вашите нужди можете да намерите тук. 

Както всеки един от долупосочените кредити без доказване на доходите е от различни финансови компании, така лихвения процент и условията са според изискванията на кредитора.

                              Имате ли нужда от пари?

Колко пари мога да получа с кредит без доказване на доходите?

Обикновено, като се има предвид широкия спектър от финансови фирми, които предоставяме на нашия уебсайт, е трудно да се определи точната сума и време на отпускане на заема. Въпреки това сме посочили някои важни фактора, както следва:

 • Всяко едно от условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да ви се отпусне кредит без проверка на доходите, обикновено варира в зависимост от финансовата институция. Следователно, можем да кажем, че процесът на обработка е незабавен и времето за реакция от страна на фирмите варира от няколко минути до 48 часа.
 • Повечето бързи кредити без доказване на доходи, се отпускат с нисък лимит, който обикновено не надвишава 500 лева. Тук обаче, всички оферти, които можете да намерите, варират значително, тъй като са предлагани от конкурентно способни фирми. Периодът на връщане обаче е стандартизиран между 30 и 90 дни.
 • Има случаи, в които може да намерите заеми без проверка на доходите с 0% лихва, но обикновено те са с доста ниски суми. Но пък можем да кажем, че фирмите, които ще намерите на нашия сайт няма да изискват обяснение за какво ще използвате парите.

     Бързи кредити без поръчител
      Кредити онлайн до минути

Неща, които трябва да знаете преди да заявите кредит без доказване на доходите

Тук сме ви приготвили няколко съвета, така че да знаете, какво трябва да правите при кандидатстване:

 • При заявление за кредит без проверка на доходите, първо трябва да знаете сумата, която ще бъде поискана и срокът за възстановяване на сумата.
 • Благодарение на това, че сме ви представили таблица с фирмите, на които можете да разчитате, лесно и бързо ще сравните коя предлага по-изгодни условия в момента.
 • Всяка една от тези фирми, които ви препоръчваме са легално регистрирани да оперират на територията на България, така че няма причина за притеснение.
 • Избирайки някоя от тези фирми, не забравяйте внимателно да се запознаете с условията преди да се съгласите с тях.
 • За да поискате кредит без проверка на дохода, трябва да сте сигурни, че можете да изплатите сумата, която възнамерявате да поискате, тъй като в противен случай това ще повлияе на кредитната ви история.
 • Използвайте кредитния калкулатор, който симулира заем предоставен от кредитора, за да сте наясно с общата сума за връщане, лихвения процент и комисионните.
кредитен калкулатор

Изисквания за кредит без доказване на доходите

На първо място, ние ви препоръчваме да спазвате няколко стандартни изисквания, за да можете възможно най-бързо и без никакви проблеми да получите парите, от които се нуждаете Ето защо ние обобщихме тези точки, както следва:

 • Въведете вашето име и фамилия.
 • Трябва да предоставите информация за Вашата лична карта или ЕГН, която удостоверява, че сте възрастен и имате право на кредит.
 • Попълнете и мобилния си номер
 • Задължително използвате ваш личен имейл.
 • Също ще трябва да попълните и данните от банковата си сметка, където парите ще бъдат преведени, когато кредитът бъде одобрен.

Ползи от кредит без доказване на доходите

Кредитите без проверка на доходите покриват конкретни нужди, като в този случай са по-благоприятни от кредитите отпускани от банките. Практическата система на този вид заеми се основава на краткосрочен цикъл на отдаване и изплащане в замяна на изплатена лихва. Както името говори, този вид кредит не изисква, какъвто и да е документ доказващ редовен доход.

Безспорно тези характеристики на кредитите без проверка на доходите ги правят едни от най-ефективните финансови продукти. Това е така, защото всеки може да реши непредвидим проблем без да губи време.

Уверяваме, че тези кредити без доказване на доходите са най-удобните в момента за бързото решаване на проблеми, тъй като те спестяват време, като не се налага да предоставяте набор от документи или да чакате за бавното решение на банките.

История на кредитите без доказване на доходите

При този тип кредити лицето, което кандидатства не трябва да предоставя документи като ведомост, пенсия или други документи за доказване на доходи. От друга страна, при бързите кредити с гарант, заявлението за заем може да бъде одобрено на момента.

Тези кредити без проверка на доходите се появиха в България преди доста години, като една от причините помогнала за развитието на този тип финансиране е икономическата криза. Следователно през годините използването на този финансов продукт се увеличи, което включва безлихвени промоции, ниски месечни вноски и много улеснен начин за кандидатстване. Но за сметка на това, отпусканите суми са по-малки в сравнение с традиционните банки.