Избор

Бързи кредити онлайн без доказване на доход: Всичко, което трябва да знаете

В случай, че търсите бързи кредити онлайн без доказване на доходи или Ви трябва мини заем, опцията без обезпечение е най-подходящата за вас. 

Ако искате да научите за предлаганите онлайн продукти за бързо финансиране, препоръчваме ви да погледнете таблицата по-долу. Ще намерите най-добрите оферти в момента. Идеята е да спестите време като имате бърз достъп до различните компании, които предлагат този вид заеми.

Тези финансови продукти са разработени да обслужват нуждите на клиентите. Те обикновено се отпускат до няколко минути без дълго чакане и подаване на различни документи.

Със сигурност са най-добрия вариант за вземане на бърз кредит. По този начин ще можете да покриете вашите спешни нужди. 

Всеки един от долупосочените бързи кредити онлайн без доказване на доход е от различни финансови компании. По същия начини и лихвения процент и условията са според изискванията на кредитора.

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Кой има нужда от кредит онлайн без доказване на доход?

Има работещи хора, които не могат да представят доказателство за доход в случай на спешна нужда от финансиране. Такъв е случаят със самоосигуряващите лица и фрийлансърите, които не са наети на постоянен трудов договор.

Голяма група хора също работят и на граждански договор. Някои от тях получават плащанията в брой и не обявяват част от печалбите си пред държавата. За тази част от населението месечният доход обикновено не е фиксиран или гарантиран, както и може да варира драстично от месец на месец.

Достъпа до финансиране е почти невъзможен за всеки в тази ситуация, тъй като обикновено банките изискват доказателство за доход, за да отпуснат заем. Този документ служи като гаранция, което доказва, че заявителят ще може да изплати дълга.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Начини за теглене на бързи кредити онлайн без доказване на доход

Тези, които не могат да докажат фиксиран месечен доход чрез служебна бележка, намират други възможности или прибягват до теглене на кредит до заплата. Вижте и още няколко възможности:

Залагане на вещи и ценности

Залогът е един от най-старите видове за получаване на заем без доказване на доход. Днес не е най-разпространеният начин и се предлага от малки заложни къщи. При този вариант, за да получи пари, кандидатът трябва да предложи вещ с добра стойност. В случая тя ще служи като гаранция за плащане на отпуснатите средства. 

Обикновено се приемат бижута, черна техника, електрически инструменти и др., които остават във владение на заложната къща, докато сумата не бъде изплатена. След това се връща обратно на собственика, в противен случай става собственост на къщата.

Ипотекиране на имот

За разлика от залагането на ценности, ипотечния кредит е придобил известност и се смята за една от най-добрите финансови продукти на пазара. Това е така, защото благодарение на ниските лихви и дългите срокове на плащане, ипотеката е начин за получаване на пари, без да влияе на месечния бюджет.

В този случай, тъй като активът се предлага като обезпечение, финансовите институции имат повече сигурност за отпускане на пари. Това е и причината за по-ниските лихви и по-изгодните условия.

Намерете поръчител

Поръчителят има роля, много подобна на тази на ипотеката. За да бъде одобрен, кандидатът трябва да има получи подкрепата на работещ член на семейството или близък приятел.

Лицето, избрано за поръчител, трябва да докаже дохода на вместо кандидата или да заложи имот, който да служи като гаранция за плащане. Това също е алтернатива, широко използвана от тези, които искат да теглят заем, но нямат имот на свое име.

Важно е да се отбележи, че при този вариант, ако кандидатът не е в състояние да изплати дълга, поръчителят е този, който трябва да плати дължимото. 

Колко пари мога да получа с бърз кредит онлайн без доказване на доход?

Обикновено, като се има предвид широкия спектър от финансови фирми, които можете да намерите на нашия уебсайт е трудно да се определи точната сума и време на отпускане на заема. Въпреки това сме посочили някои важни фактора, които е добре да разгледате:

 • Условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да бъдете одобрени без проверка на доходите са различни от фирма до фирма. Може да се каже, че процесът на обработка е незабавен и времето за реакция от страна на фирмите варира от няколко минути до 48 часа.
 • Повечето бързи кредити онлайн без доказване на доход се отпускат с нисък лимит, който обикновено не надвишава 500 лева. Офертите, които можете да намерите варират значително, тъй като са предлагани от конкурентно способни фирми. Периодът на връщане стандартно е между 30 и 90 дни.
 • Има случаи, в които може да намерите заеми без лихва, но обикновено те са с доста ниски суми. Но пък фирмите, които ще намерите на нашия сайт няма да изискват обяснение за какво ще използвате парите.

     Бързи кредити без поръчител
      Кредити онлайн до минути

Неща, които трябва да знаете преди да кандидатствате

Тук сме ви приготвили няколко съвета, за да знаете, какво трябва да правите при кандидатстване:

 • При бързи кредити онлайн без доказване на доход, първо трябва да знаете сумата, която ще бъде поискана и срокът за възстановяване.
 • Благодарение на таблиците с фирми на нашия сайт ще можете лесно и бързо да сравните коя предлага по-изгодни условия в момента.
 • Всяка една от тези фирми, които ви препоръчваме са легално регистрирани да оперират на територията на България, така че няма причина за притеснение.
 • Когато изберете някоя от тези фирми не забравяйте внимателно да се запознаете с условията преди да се съгласите с тях.
 • За да поискате този вид финансиране трябва да сте сигурни, че можете да изплатите сумата, която възнамерявате да поискате, тъй като в противен случай това ще повлияе на кредитната Ви история.
 • Използвайте кредитния калкулатор, който симулира заем предоставен от кредитора, за да сте наясно с общата сума за връщане, лихвения процент и комисионните.
кредитен калкулатор

Изисквания и кандидатстване

На първо място ние ви препоръчваме да спазвате няколко стандартни изисквания, за да можете възможно най-бързо и без никакви проблеми да получите парите, от които се нуждаете. Ето защо ние обобщихме тези точки, както следва:

 • Въведете вашето име и фамилия.
 • Трябва да предоставите информация за вашата лична карта, с която удостоверявате, че сте възрастен и имате право на кредит.
 • Попълнете и мобилния си номер.
 • Задължително използвате ваш личен имейл.
 • Също ще трябва да попълните и данните от банковата си сметка, където парите ще бъдат преведени, когато кредитът бъде одобрен.

Как да увеличите шанса си за получаване?

Добре е да знаете, че дори фирмите, които предлагат бързи кредити онлайн без доказване на доход, вземат предвид друга информация за кандидата, за да го одобрят или не. Затова е важно да сте наясно с някои въпроси, за да увеличите шансовете за получаване на парите. Вижте кои са те: 

Плащайте сметките си навреме

Една от най-важните проверки е кредитната история. Според нея финансовата институция може да реши дали ще одобрят лицето или не.

За да стигне до тази информация, кредиторът оценява някои данни, а кредитната история на клиента е от голямо значение. Ако няма забавяния и плаща всичко навреме, историята на потребителя ще е добра и ще може да получи по-изгодни условия. Особено за самонаетите лица добрата история на плащанията може да увеличи шансовете за одобрение.

Използвайте една банкова сметка

Използването на една разплащателна сметка е начин за по-лесен контрол на движенията. Така, чрез банкови извлечения за няколко месеца ще можете да се докаже месечен доход. 

При някои професии, като водопроводчици и електротехници, често се плаща значителна сума на ръка. Важно е да вземете тези плащания и, когато е възможно да ги депозирате сумата в банковата си сметка. Така ще може да докаже месечните си доходи. 

Деклариране на данък върху доходите

Освен че ще спазвате законите, декларирането на данък върху доходите може също да помогне за доказване на месечния Ви доход. Ще предложи повече информация, за да увеличите добрата си кредитна история и да получите по-лесно заем.

Ползи от теглене на кредити онлайн без доказване на доход

Те покриват конкретни нужди като в този случай са по-благоприятни от тези отпускани от банките. Практическата система на този вид заеми се основава на краткосрочен цикъл на отдаване и изплащане в замяна на изплатена лихва. Както името подсказва, този вид финансиране не изисква, какъвто и да е документ за доказване на редовен доход.

Безспорно тези характеристики ги правят едни от най-ефективните финансови продукти. Това е така, защото всеки може да реши непредвидим проблем без да губи време.

Можем да кажем, че тези кредити онлайн без доказване на доход са най-удобните в момента за бързото решаване на проблеми. Те спестяват време като не се налага да предоставяте набор от документи или да чакате за бавното решение на банките.

История на този вид финансиране

При този тип финансиране лицето, което кандидатства не трябва да предоставя документи като ведомост, пенсия или други документи за месечни приходи. От друга страна, при бързите кредити с гарант заявлението за заем може да бъде одобрено на момента.

Този начин на кредитиране се появи в България преди доста години като една от причините помогнала за развитието е икономическата криза. Следователно през годините използването на този финансов продукт се увеличи, което включва безлихвени промоции, ниски месечни вноски и много улеснен начин за кандидатстване. Но за сметка на това отпусканите суми са по-малки в сравнение с традиционните банки.

Какви такси могат да бъдат начислени за кредити онлайн без доказване на доход?

Всяка институция има свои собствени правила и кредитна политика.
Решението е изцяло отговорност на компанията, някои от тях дори предлагат 0% лихва за нови клиенти.

Какви документи трябва да представя при кандидатстването?

Повечето фирми обикновено изискват официален документ за самоличност, телефон за контакт и имейл адрес, но тези изисквания може да варират в зависимост правилата на компанията. Ето защо е много важно да проверите условията преди да кандидатствате.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo