Избор

Бързи кредити без доказване на доходите

В случай, че търсите кредит без доказване на доходите и ви трябва заем в последната минута опцията без обезпечение е най-подходящата за вас. 

Ако искате да научите за предлаганите онлайн продукти за бързо финансиране, препоръчваме ви да погледнете таблицата по-долу, където ще намерите най-добрите оферти в момента. Идеята е да спестите време като имате бърз достъп до различните компании, които предлагат този вид заеми.

Тези финансови продукти са разработени да обслужват нуждите на клиентите. Те обикновено се отпускат до няколко минути без дълго чакане и подаване на различни документи.

Със сигурност ако искате да изберете най-добрия вариант за вземане на бърз кредит, който ще ви позволи да покриете вашите нужди можете да намерите тук. 

Както всеки един от долупосочените кредити без доказване на доходите е от различни финансови компании, така лихвения процент и условията са според изискванията на кредитора.

Имате ли нужда от пари?

Колко пари мога да получа с кредит без доказване на доходите?

Обикновено, като се има предвид широкия спектър от финансови фирми, които предоставяме на нашия уебсайт е трудно да се определи точната сума и време на отпускане на заема. Въпреки това сме посочили някои важни фактора, които е добре да разгледате:

 • Всяко едно от условията, които трябва да бъдат изпълнени, за да ви се отпусне кредит без проверка на финансовото положение обикновено варира в зависимост от финансовата институция. Следователно, можем да кажем, че процесът на обработка е незабавен и времето за реакция от страна на фирмите варира от няколко минути до 48 часа.
 • Повечето бързи кредити без доказване на доходи се отпускат с нисък лимит, който обикновено не надвишава 500 лева. Офертите, които можете да намерите тук варират значително, тъй като са предлагани от конкурентно способни фирми. Периодът на връщане стандартно е между 30 и 90 дни.
 • Има случаи, в които може да намерите заеми без проверка с 0% лихва, но обикновено те са с доста ниски суми. Но пък фирмите, които ще намерите на нашия сайт няма да изискват обяснение за какво ще използвате парите.

     Бързи кредити без поръчител
      Кредити онлайн до минути

Неща, които трябва да знаете преди да заявите този вид кредит

Тук сме ви приготвили няколко съвета, за да знаете, какво трябва да правите при кандидатстване:

 • При заявление за кредит без проверка на доходите, първо трябва да знаете сумата, която ще бъде поискана и срокът за възстановяване на сумата.
 • Благодарение на таблицата с фирмите, на които можете да разчитате можете лесно и бързо да сравните коя предлага по-изгодни условия в момента.
 • Всяка една от тези фирми, които ви препоръчваме са легално регистрирани да оперират на територията на България, така че няма причина за притеснение.
 • Когато изберете някоя от тези фирми не забравяйте внимателно да се запознаете с условията преди да се съгласите с тях.
 • За да поискате този вид финансиране трябва да сте сигурни, че можете да изплатите сумата, която възнамерявате да поискате, тъй като в противен случай това ще повлияе на кредитната ви история.
 • Използвайте кредитния калкулатор, който симулира заем предоставен от кредитора, за да сте наясно с общата сума за връщане, лихвения процент и комисионните.
кредитен калкулатор

Изисквания и кандидатстване

На първо място ние ви препоръчваме да спазвате няколко стандартни изисквания, за да можете възможно най-бързо и без никакви проблеми да получите парите, от които се нуждаете. Ето защо ние обобщихме тези точки, както следва:

 • Въведете вашето име и фамилия.
 • Трябва да предоставите информация за вашата лична карта, с която удостоверявате, че сте възрастен и имате право на кредит.
 • Попълнете и мобилния си номер
 • Задължително използвате ваш личен имейл.
 • Също ще трябва да попълните и данните от банковата си сметка, където парите ще бъдат преведени, когато кредитът бъде одобрен.

Ползи от кредит без доказване на доходите

Кредитите без проверка на доходите покриват конкретни нужди като в този случай са по-благоприятни от тези отпускани от банките. Практическата система на този вид заеми се основава на краткосрочен цикъл на отдаване и изплащане в замяна на изплатена лихва. Както името подсказва, този вид финансиране не изисква, какъвто и да е документ за доказване на редовен доход.

Безспорно тези характеристики на кредитите без проверка на доходите ги правят едни от най-ефективните финансови продукти. Това е така, защото всеки може да реши непредвидим проблем без да губи време.

Можем да кажем, че тези кредити без доказване на доходите са най-удобните в момента за бързото решаване на проблеми, тъй като те спестяват време като не се налага да предоставяте набор от документи или да чакате за бавното решение на банките.

История на този вид кредитиране

При този тип финансиране лицето, което кандидатства не трябва да предоставя документи като ведомост, пенсия или други документи за месечни приходи. От друга страна, при бързите кредити с гарант заявлението за заем може да бъде одобрено на момента.

Този начин на кредитиране се появи в България преди доста години като една от причините помогнала за развитието е икономическата криза. Следователно през годините използването на този финансов продукт се увеличи, което включва безлихвени промоции, ниски месечни вноски и много улеснен начин за кандидатстване. Но за сметка на това отпусканите суми са по-малки в сравнение с традиционните банки.

Topcash
Logo