Credissimo с кредити до 6000 лева

Credissimo е един от водещите компании за онлайн кредити в България. Компанията предлага кредити с максимален размер до 6000 лева. и може да бъде изплатен на до 24 месечни вноски и без оскъпяване* до датата на първата вноска. Първата вноска е дължима след 30 дни от подписването на договора.

Credissimo предлага широка гама от предимства за своите клиенти. Компанията има бърз и лесен процес на кандидатстване онлайн. Клиентите могат да получат решение за заема си в рамките на минути. Credissimo също предлага гъвкави условия за погасяване и екип за поддръжка на клиенти, който е на разположение онлайн и по телефона.

Ако търсите заем на вноски, Credissimo е чудесен вариант, който да разгледате.

Информацията, съдържаща се на тази страница, е предоставена само за информационни цели и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от Credissimo, моля посетете официалния сайт на компанията за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с компанията, преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

Защо да изберете Credissimo?

Предимства
 • Кредит до 6000 лв.
 • Напълно прозрачни условия
 • Защита на кредита
 • Улеснено кандидатстване по телефона или онлайн
 • Можете да плащате вноските си удобно онлайн, без да се притеснявате да носите пари в брой
 • Отстъпки от лихвата и специални условия за лоялни клиенти
 • Възможност за получаване на парите моментално по дебитна или кредитна карта

Credissimo е една от водещите финансови институции в България, която предлага бързи кредити. Компанията е на пазара повече от 10 години и е помогнала на хиляди хора с техните финансови нужди.

Компанията предлага няколко предимства, които я правят добър избор за тези, които се нуждаят от бързи пари. На първо място компанията предлага до 6000 лв. за своите клиенти. Това е значителна сума, която може да се използва за различни цели, като покриване на неочаквани разходи или извършване на голяма покупка.

Друго предимство на Credissimo е, че има напълно прозрачни условия. Компанията е много отворена относно своите такси и лихвени проценти, така че знаете точно в какво да очаквате, преди да кандидатствате за заем.

Фирмата също предлага и кредитна защита, което означава, че кредитът ви ще бъде защитен, в случай че не можете да извършите плащанията си по някаква ред причини (допълнителна информация можете да намерите на официалната страница на кредитора). Това е ценна услуга, която може да ви осигури спокойствие, знаейки, че заемът ви е защитен.

И накрая, Credissimo улеснява кандидатстването за заем по телефона или онлайн. Можете също така да плащате вноските си удобно онлайн, без да носите пари в брой. За лоялни клиенти се предлагат лихвени отстъпки и ценени условия.

Как да заявите кредит от Credissimo?

Интернет е чудесен начин за получаване на заем. Можете да намерите толкова много кредитори онлайн и лесно да сравните техните тарифи и условия. Освен това обикновено можете да получите парите си бързо, когато кандидатствате за заем онлайн.

Процесът на кандидатстване е лесен и отнема само няколко минути. Ще трябва да предоставите някои лични данни, като вашето име, адрес, дата на раждане и ЕГН. Ще трябва също да предоставите информация за банковата си сметка, за да може заемът да бъде депозиран във вашата сметка. След като подадете молбата си, обикновено ще получите решение в рамките на няколко минути. Ако бъдете одобрени, можете да получите парите по най-удобния за вас метод, като банков превод, пари в брой или банкова карта.

Условия за кандидатстване

Ако сте пълнолетни и имате валидна лична карта, можете да кандидатствате за онлайн кредит от Credissimo. Всичко, от което се нуждаете е телефон или компютър с интернет връзка.

Видове кредити предлагани от Credissimo

Компанията предлага два вида кредити – Credissimo плюс и Credissimo до заплата. И двата продукта са достъпни изцяло онлайн.

За какво е подходящ бърз онлайн кредит Credissimo плюс?

Когато трябва да финансирате голяма покупка, но нямате всички пари в брой, имате няколко възможности. Единият е да теглите кредит от банка или друга финансова институция. Но ако не искате да кандидатствате за традиционен заем, можете да помислите за онлайн кредит от Credissimo.

С онлайн кредит Credissimo плюс можете да заемете парите, от които се нуждаете, и да ги върнете на равни месечни вноски. Това може да бъде чудесен вариант, ако трябва да финансирате голяма покупка, но не искате да се справяте с неприятностите по кандидатстване за традиционен заем. И тъй като компанията предлага бързи онлайн кредити, можете да получите нужните пари бързо и лесно.

Бързият онлайн кредит на равни месечни вноски може да се използва за различни цели, включително ремонт или обновяване на дома, ваканция или пътуване или закупуване на бяла и черна техника. Ако имате нужда от средства за други покупки, бързият онлайн кредит Credissimo плюс може да е добър вариант за вас.

Credissimo до заплата

Кредисимо до заплата е вид предсрочен кредит до заплата, който може да се използва за покриване на неочаквани разходи или за подпомагане на свързването на двата края до следващата заплата. Този тип заем може да бъде много полезен в моменти на нужда, но е важно да сте запознати с условията, преди да вземете такъв. Сумата на кредита в момента е 1000 лева и трябва да бъде върната в рамките на 30 дни (с възможност за удължаване на периода).

Как да разберете дали сте одобрен?

След като изпратите своята онлайн заявка, ще получите имейл или телефонно обаждане с решението на компанията. Ще бъдете информирани дали вашата заявка е успешна или не. Ако молбата ви не бъде приета, защото не отговаряте на условията, пак ще бъдете информирани.

След колко време ще получите парите по кредита след като сте одобрен?

След като сте одобрени, можете да изберете да получите парите по банков път. Заявените пари ще бъдат депозирани в банковата сметка на получателя в рамките на минути. Можете също да получите парите в брой на каса на EasyPay или FastPay.

Можете ли да погасите задълженията си по-рано?

Ако искате да изплатите дължимото по-рано от уговорената дата в договора, трябва да уведомите Кредисимо ЕАД писмено, по имейл или по телефона. В заявлението ще трябва да въведете датата и размера на сумата, което желаете да погасите. Служител на Credissimo ще работи с вас, за да определи колко пари дължите.

Credissimo контакти

 • Име на компанията: Credissimo
 • Адрес: гр. София, п.к. 1463, бул. Витоша 146 А, ет. 4
 • Телефон за контакт: 0700 20 140
 • Работно време Понеделник – Петък: от 09:00 до 19:00 часаСъбота: от 10:00 до 18:00 часаНеделя: от 10:00 до 17:00 часа
 • support@credissimo.bg

Алтернативи на Credissimo

Когато се нуждаете спешно от пари, вече можете да се обърнете към онлайн кредитори за заем при изгодни условия. Ако се нуждаете от бърз кредит, има много кредитни компании, които могат да ви осигурят необходимите средства. Тези компании са рационализирали процеса, така че да можете да получите парите, от които се нуждаете до минути (в зависимост от политиката на компанията).

Vivus

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Една от най-популярните алтернативи на Credissimo е компанията Vivus, която предлага кредити с различни условия, за да отговори на различните затруднения на своите клиенти. Компанията има много прост процес на кандидатстване и парите могат да бъдат във вашата сметка в рамките на 15 минути.

Ferratum

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Друга добра опция е Ferratum, aко търсите заем със сравнително ниска лихва, Можете да получите нужното финансиране на много изгодни условия. Компанията има бърз и лесен процес на кандидатстване и парите могат да бъдат във вашата сметка в рамките на минути.

Vivacredit

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Ако имате нужда от по-голям заем, можете да обмислите кандидатстване за кредит от Vivacredit. Тази компания предлага по-високи заеми в момента с изгоден годишен лихвен процент. Компанията има много лесен процес на кандидатстване и можете да получите парите по сметката си в рамките на няколко часа (ако изберете опцията за експресно разглеждане).

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo