Easycredit (Изи Кредит) – Какво трябва да знаете?

Easycredit (Изи кредит) е компания предлагаща бързи кредити на територията на България от 2005 година. Днес фирмата предлага своите услуги също и в Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна.

Защо да изберете Easycredit?

Ако търсите бърз кредит онлайн ще намерите много добри фирми като Вивус или Фератум, но някои от условията между фирмите се различават. Ето и някои от причините поради, които да изберете Изи кредит:

Удобно и максимално бързo отпускане

С дългогодишния си опит в отпускането на бързи заеми, компанията е усъвършенствала процедурата за лесно и удобно кандидатстване, както и бързото получаване на финансирането.

Ясни условия

Клиентите могат да са спокойни, че условията за отпускане на желания от тях заем са ясни, без никакви скрити лихви или такси.

Изи кредит калкулатор

На официалната страница ще намерите полезен калкулатор, чрез който можете да изберете сума и да проверите каква ще е вноската по кредита. Различните опции като “Седмична”, Дву седмична” или “Месечна вноска” ще ви дадат още по-голяма свобода при избора на заем.

Фиксирани, равни вноски до края на срока

Вноските по отпуснатия заем по правило са разделени на равни погасителни плащания в зависимост от избрания от вас финансов продукт. Имайте предвид, че това правило важи само, ако спазвате коректно условията по вашия договор.

Отстъпки и награди за редовни клиенти на компанията

Подобно на Бяла карта, тази фирма също предлага промоции и награди на своите клиенти. В една от последните, всички кандидатствали в периода на промоцията имат шанс да спечелят ваучер на стойност 500 лева.

Изи кредит бонус точки

Всички клиенти на компанията имат възможност да събират бонус точки, срещу които могат да получат награди като часовник, мобилен климатик и много други. За събирането на максимален брой точки е необходимо само навременното погасяване на вноските.

Карта за отстъпки

Easycredit също предлага и карта за отстъпки в магазини, хотели, бензиностанции, застрахователни компании и други. Някои от известните партньори са: Техномаркет, бензиностанции Петрол, магазини Зора, бензиностанции ЕКО.

Какви финансови продукти предлага Изи кредит?

Фирмата предлага лесно кандидатстване по телефона, онлайн или на място в офис.

Предлаганите кредити са със широк диапазон от 200 до 90 000 лева. Нека ги разгледаме:

Бързо теглене до 3000 лева със седмични вноски

 • Кандидатстване само срещу лична карта.
 • Получаване на парите до 24 часа в офис на компанията или във вашия дом.
 • Плащане на седмични вноски

Бърз заем до 2500 лева с месечни вноски

 • Минимална сума 200 и максимална 2500 лева.
 • Възможност за погасяване до 4, 5, 6, 7, 8 или 9 месеца, в зависимост от вашите предпочитания и възможности. Улеснено изплащане на месечните вноски на удобно за вас място.
 • Получаване на финансирането до 24 часа от заявлението.

Кредит за пенсионери до 2500 лева

 • Специален продукт, създаден според финансовите възможности на пенсионерите
 • Получаване на отговор до 24 часа
 • Възможно погасяване на месечни вноски между 3 и 12 месеца.

До 5000 лева за хора на трудов договор

 • Финансиране на работещи хора от 600 до 5000 лева
 • Отговор и получаване на парите до 24 часа
 • Двуседмично погасяване със срок до 1 година.

Специално финансиране на ВИП клиенти до 8000 лева

За да се възпалвате от това предложение на Esycredit трябва да отговаряте на определени изисквания.

 • Да сте клиент на компанията, да сте регистриран като ВИП клиент и да имате натрупани 20 000 бонус точки.
 • Всички ВИП клиенти могат да се възползват от много привилегии.
 • ВИП система за бонус точки

До 90 000 лева срещу обезпечение

 • Проверка на кредитоспособност
 • Възможност за погасяване с до 60 месечни вноски
 • Спокойствие при теглене с фиксирана лихва за целия период

Офиси на Easycredit

Освен официалните офиси на компанията можете да намерите и стотици партньорски офиси из цялата страна.

Контакт

Адрес за кореспонденция
гр. София 1324, ж.к. “Люлин” бул. “Джавахарлал Неру” 28 офис 40-46

За улеснение на клиентите, компанията предлага и онлайн чат с оператор който е готов да отговори на всичките ви въпроси, както и да ви помогне за бързото и безпроблемно кандидатстване.

Easycredit работно време

Повечето офиси в страната са отворени за клиенти между 9:30 и 18:30 от понеделник до петък.

Как да кандидатствате за кредит от Easycredit?

Един от най-предпочитаните начини за кандидатстване е чрез подаване на заявление на място в офис. Компанията се е погрижила за това като е изградила партньорска мрежа със стотици офиси из цялата страна.

Освен това можете също да кандидатствате по телефона независимо къде се намирате. Трябва само да наберете телефонен номер 0700 18 100 (без допълнително таксуване) и да се свържете с оператор, който ще ви помогне да направите най-правилния избор за вас.

Заявете заем от Easycredit онлайн

Следвайте следните стъпки, за да поискате кредит от Easycredit – посетете уебсайта, използвайте калкулатора, за да изберете най-подходящия вариант за вас, кликнете върху бутона “Вземи сега”. След това попълнете формулярите и въведете личните си данни, платформата ще извърши проверка и компанията ще ви информира по имейл дали сте одобрен или не, в случай че е изпратен договор, трябва да го подпишете и плащането ще бъде извършено по банковата сметка, която сте предоставили.

Как можете да внасяте вноските по кредита?

Един от най-стандартните начини за погасяване е на място в офис на Easycredit или във всяка станция на български пощи. Друга стандартна възможност е да правите банков превод по сметка на компанията. Тези начини са най-често срещани при повечето финансови институции, докато Easycredit предлагат на своите клиенти плащане чрез посещение на кредитен консултант директно в техния дом в удобно за тях време.

В случай, че имате възможност да изплатите дължимата сума по-рано от приетите условия по договора, вие ще можете да спестите лихвите и таксите за останалата част на срока. Затова, ако се намирате в такава ситуация не се колебайте и се свържете с вашия кредитен консултант, за да обсъдите възможностите.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo