Бързи кредити онлайн – Topcash.bg

[vc_row optreading=”true”][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”none”]

Бързи кредити онлайн

Как да заявите бърз кредит онлайн?

За да направите онлайн заявка, просто трябва да следвате следните стъпки:

• Разгледайте наличните фирми на нашата страница
• След като вече сте избрали фирма, на посочения официален сайт посочете сумата, от която се нуждаете и срока, за който желаете да изплатите заявената сума.  Кликнете върху бутона кандидатствай.
• Въведете необходимите данни изискани от финансовата компания и изпрати заявлението си!

Колко време отнема отпускането на бърз кредит?

При някои от компаниите може да получите парите до минути, докато при други може да отнеме до 24 часа, в зависимост от вида на финансирането. Също зависи и от това в коя банка ви е сметката, и колко дълго ще отнеме междубанковия превод.

Компаниите, които предлагат тези заеми, обикновено имат сметки в различни банки, така че, ако и вие използвате някоя от тях ще имате пари до минути.

Ако обаче вашата разплащателна сметка е в друга банка от онези, чиито услуги не се използват от финансовата институция, то това ще е нужен междубанков превод, който може да отнеме до 24 часа.

Какво става, ако не платиш бърз кредит в уговореното време?

Всяка компания публикувана на нашата страница има различни правила и условия за погасяването на заема. Те са частни финансови организации, които определят собствени правила съобразени със закона за потребителския кредит.

Както вече казахме, те са много гъвкави в управлението на този вид финансиране, така че е препоръчително да се запознаете подробно с условията на компанията, която ще ви отпуска парите. И обърнете специално внимание на графата за нередовно плащане и закъснения.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Topcash