Бърз кредит без поръчител

Бърз кредит без поръчител е вид заем, при който не е необходимо получателят да има трето лице, гарант по кредита. Той е предназначен за хора, които може да нямат добър кредитен рейтинг или които може да не са в състояние да осигурят поръчител.

Бързите кредити без поръчител обикновено имат определени квалификационни критерии, на които кандидатите трябва да отговарят, като например минимален доход и кредитна история.

Кандидатите също трябва да представят доказателства за своето финансово състояние и възможност за изплащане, за да бъдат одобрени. Правилата и условията могат да варират от заемодател до заемодател, така че е важно всеки нуждаещ се да направи проучване, преди да кандидатства за такова финансиране.

Предимства при тегленето на бърз кредит без поръчител

Има няколко предимства при тегленето на бърз кредит без поръчител, включително бързата и лесна процедура за кандидатстване, липсата на необходимост от гарант и бързото одобрение и усвояване на средствата. Той е идеален за лица с лоша кредитна история, които се нуждаят от пари бързо и не могат да чакат традиционните процеси за одобрение на заема. Освен това обикновено няма изисквания за обезпечение, което го прави достъпен за тези, които нямат активи, които да предложат като гаранция. Бързият кредит без поръчител често има и гъвкави възможности за погасяване, което позволява на кредитополучателите да изберат план, който отговаря на техния бюджет.

1. Бърз и удобен процес на кандидатстване

Тези финансови инструменти са популярни, защото предлагат бърз и удобен процес на одобрение. Процесът на кандидатстване обикновено се извършва онлайн или по телефона и отнема само няколко минути. В много случаи доставчикът на заем дава незабавно решение. След като бъдат одобрени, средствата могат да бъдат изплатени в рамките на 24 часа или по-малко. Това ги прави чудесен вариант за тези, които имат спешна нужда от финансиране.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

2. Не изискват гарант

Тези бързи кредити обикновено не се нуждаят от поръчител, което ги прави по-привлекателни за лица, които нямат приятел или член на семейството, който желае или може да подпише заема. Това означава, че кандидатът не трябва да намира гарант и вместо това може да се съсредоточи върху способността си да изплати заема.

3. Гъвкавост на условията за погасяване

Те предлагат на кредитополучателите висока степен на гъвкавост по отношение на условията за погасяване. сроковете за погасяване могат да бъдат кратки от няколко седмици или до няколко месеца, а кредитополучателите могат да изберат да правят плащания на седмична или месечна база. Освен това доста често какндидатите имат възможност да погасят заема предсрочно, без да налагат неустойки. Тази гъвкавост прави бързите кредити без поръчител идеален вариант за нуждаещите се от бърза финансова помощ.

Списък с фирми предлагащи тази услуга

Има много фирми, които предлагат бърз кредит без поръчител. Можете да кандидатствате за този вид кредит онлайн, без да е необходимо да предоставяте поръчител.

Повечето банки изискват посещение в офис и отнемат много време, за да отпуснат заем, което може да бъде разочароващо за хората, които се нуждаят от бързо финансиране. Има обаче финансови компании, които предлагат онлайн кандидатстване и одобрение на същия ден. Това може да бъде много по-удобна опция за хора, които се нуждаят от бърз достъп до средства.

Възможен срок от 5 - 45 Дни

Възможен срок 14 - 30 Дни

Възможен срок 90 - 720 Дни

Възможен срок 5 - 30 Дни

Възможен срок 3 - 24 месеца

Този вид кредит е предназначен за хора, които изпитват трудности при получаване на традиционните кредити от банки, поради нестабилни или ниски доходи.

Има ясно разминаване между тези, които могат да получават високи заплати, и тези, които са с ниски. Първите имат по-голям достъп до финансиране, докато вторите са ограничени в това, което могат да си позволят. Това създава ясно разделение между имащите и нямащите.

В момента много финансови компании предлагат кредити без поръчител, така че хората в нужда да имат достъп до нужното финансиране.

Повечето компании предлагат онлайн кандидатстване, като в повечето случаи времето за отговор е бързо. Те често могат да получат парите на заема в рамките на кратък период от време.

Изисквания за одобрение на кредит без поръчител

Някои от най-често срещаните изисквания при кандидатстване за кредит без поръчител включват добра кредитна история, постоянен доход и ниско съотношение дълг/доход.

  • Трябва да сте жител на Република България. Ако сте чужденец трябва да сте със статут на постоянно пребиваващ в България.
  • Да отговаряте на възрастта, изисквана от заемодателя. Всяка финансова компания може да изиска различен възрастов диапазон според своята политика на риск.
  • Да имате редовни месечни доходи. Трябва да имате доказуем достатъчен регулярен доход, за да можете да върнете кредита. Най-честите регулярни доходи са месечна заплата или пенсия.
  • Да бъдете притежател на банкова сметка. Трябва да имате сметка на ваше име, за да получите парите в нея.

Какъв е максималният кредит, който мога да получа без поръчител?

Средната сума, която можете да заемете чрез този заем е от 50 до 5000 лв., които трябва да бъдат върнати в рамките на 60 дни.

За по-големи суми можете да кандидатствате за потребителски кредит, без да предоставяте обезпечение. Тези кредити могат да бъдат в размер до 60 000 лв. и да се изплащат за период от 120 месеца.

Размерът на кредита, който можете да получите, ще зависи от вашето финансово състояние, рисковата политика на кредитора и всички промоции, които са активни към момента на кандидатстване.

Може ли да взема бърз кредит без поръчител, ако нямам редовна заплата?

За да изтеглите кредит без поръчител, когато нямате заплата, ще трябва да имате друг източник на редовни доходи, който да покрива изплащането му. Това може да е от пенсия, самостоятелна заетост или помощи за безработни, но стига да имате постоянен поток от доходи ще бъде възможно да да вземете кредит без поръчител.

Ако искате да научите максималната сума, предлагана от всяка финансова институция за заем без доказване на доход, можете да разгледате кредити без доказване на доходи.

Как да кандидатствам?

Кандидатстването за бърз кредит без поръчител е много лесен процес, който ще отнеме само няколко минути от времето ви. Въпреки това, преди да подадете молбата си, е важно да направите някои проучвания, за да намерите финансовата компания, която предлага най-добрите условия за финансиране.

За да намерите заем с най-добри условия, просто отидете на официалния уебсайт на компанията и използвайте кредитния симулатор.

Този инструмент ще ви помогне да прецените колко пари можете да заемете и за какъв период от време можете да ги изплатите.

Ще можете да видите всички подробности за вашия заем в реално време, включително продължителността на заема, месечната вноска, всички допълнителни такси и общата сума на финансирането. След като сте съгласни с условията на заема, просто щракнете върху бутона „Кандидатствай“, за да завършите процеса.

Ще бъдете пренасочени към страница, където ще откриете онлайн формуляр за кандидатстване. Информацията, която ще трябва да попълните, може да е различна в зависимост от изискванията на всяка финансова компания, но обикновено от вас се изисква да предоставите вашето име и фамилия, имейл адрес, телефонен номер за връзка и банкови данни, за извършване на превода. Понякога може да се изисква онлайн регистрация, за да можете да попълните заявлението.

Обикновено отнема само няколко минути, за да получите отговор дали сте одобрени или не.

Компанията ще потвърди цялата информация, която сте предоставили в молбата си и след това ще прехвърли исканите средства директно по вашата банкова сметка. Можете да получите кредит без поръчител за 10-15 минути с този прост и удобен метод.

Препоръки

Тези заеми са привлекателна възможност за хора с нестабилно финансово състояние. Те предлагат бърз достъп до средства и могат да бъдат полезен начин за покриване на неочаквани разходи.

Ето и по-определящи характеристики:

• Бързите кредити без поръчители имат много по-нисък лимит от останалите: в случая говорим за суми, които не надвишават 2000 лева (зависимост от фирмата). Това е така, за да се предотврати прекаленото влияние на вноската върху финансовото положение на лицето поискало заема.
Изплащането обикновено се извършва в рамките на определен период между 5 и 60 дни. Това е условие, което трябва да се спазва, за да се избегнат наказателни такси.
Отговорът на заявленията обикновено е бърз, което е много изгодно и удобно. До петнадесет минути може да получите отговора на компанията, а до 24 часа да разполагате с парите в сметката си.
Не е необходимо да давате каквито и да било обяснения относно причината за заема, това е едно от основните предимства на този тип кредитиране.
• Първият заем обикновено може да е до максимум 400* лева без лихва, докато при всеки следващ заем лихвата варира според изискванията на финансовата компания, която дава заема.

9.5 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo