Кредит без трудов договор: Откъде и как да вземете?

Може би се чувстване обезсърчени, защото знаете, че традиционните банки няма да ви отпуснат кредит без трудов договор. За щастие има други финансови фирми, които са готови да ви предоставят необходимата сума, за да покриете нуждите си, без пречки и усложнения.

Какво трябва да знаем за кредит без трудов договор

Знаете, че взимането на заем не е лесно, затова преди всичко трябва да се инвестира време в проучване, така че в крайна сметка когато кандидатствате да можете да вземете кредит без трудов договор без никакви проблеми.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Предимства на кредити без трудов договор

Този вид финансиране се търси предимно в труден момент за семейния бюджет, представлявайки най-непосредствената и безопасна възможност за излизане от неприятната ситуация.

предимства на кредитите без трудов договор

5-те основни предимства на този тип финансиране са:

 • Достъпност: те позволяват финансирането на част от населението, което не отговаря на условията на банковата система, тъй като нямат трудов договор и не покриват изискванията за добра кредитна история. Вижте също и кредит с лошо ЦКР.
 • Бърз отговор: като цяло хората, които кандидатстват за това финансиране се нуждаят спешно от парите. Поради тази причина процедурата опростена и дава незабавен отговор.
 • Удобство: Всичко става онлайн, което ви позволява да сравните най-добрите оферти на пазара. Така имате възможността да изберете най-изгодните условия.
 • Свобода на използване: За разлика от заемите, предлагани от традиционния банков сектор, този продукт не изисква причина за използването на средствата.
 • Практичност: процедурата е проста и интуитивна, изисква само попълване на формуляр с основните лични данни.

От къде да вземете кредит без трудов договор?

В един глобализиран свят, където електронната търговия и сърфирането в интернет нарастват всяка година има различни финансови алтернативи. Такъв е случаят с кредитите без трудов договор, те се отпускат с минимални изисквания онлайн или по телефона.

Кандидатът има възможност предварително да провери най-удобните оферти според сумата и прогнозния срок на плащане и да кандидатства дори от своя смартфон.

Също така има платформи със системи за сравнение на офертите, за секунди те предлагат списък с най-добрите опции. Кандидатът трябва само да посочи от колко пари се нуждае и времето, за което той ще изплати дълга. След това системата показва информация свързана с изискванията, като се вземе предвид паричният лимит за отпускане, годишен лихвен процент и срок за плащане.

Целият процес се извършва по безопасен и прозрачен начин, но е важно да се вземат необходимите предпазни мерки. Тоест, да поемете ангажимент само ако знаете, че можете да изплатите отпуснатата сума.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Как работи Вивус?

От Вивус можете да поискате от 50 до 600 лева, като лимита може да се увеличи след като изплатите първоначалната сума. Можете да получавате до 1500 лева за следващ заем.

Едно от предимствата на Вивус е методът на онлайн кандидатстване. Забравете чакането на дълги опашки, показване на кредитна история или попълване и подписване на десетки формуляри. Можете да получите достъп до желаното финансиране само с 3 прости стъпки:

 • Регистрирайте се на официалният уебсайт на Вивус.
 • Изберете желаната от вас сума и попълнете формуляра
 • Ако отговора е положителен, ще получите заема само за 15 минути

Без препятствия, без дълго чакане, ето колко бързо и надеждно е да получите заем без трудов договор от Вивус!

Кой може да кандидатства за кредит без трудов договор?

Ако се чудите кой може да поиска кредит без трудов договор, отговорът е прост: всеки платежоспособен клиент, който не фигурира в списъка с нередовните платци и демонстрира пред финансовата компания, че има възможност да изплати дълга си.

Във всеки случай, ако финансовото ви състояние ви затруднява да се класирате за потребителски кредит, винаги имате възможност да проучите пазара за бързи кредити без доказване на доходите. Тези финансови продукти са по-малко взискателни от традиционните, но могат да излязат скъпо, ако не ги върнете навреме. 

Как да вземете кредит без трудов договор?

Що се отнася до бързото получаване на пари, взимането на кредит без трудов договор може да е една от най-добрите опции. Ако се чудите как да вземете такъв кредит трябва да знаете, че възможностите ви ще бъдат малко по-ограничени отколкото при тези предлагани от банката. 

Как да вземете кредит без трудов договор?

Все пак, когато правят оценка на риска, банката или финансовата институция ще имат по-голяма сигурност, ако можете да докажете доходите си.

Ако нямате постоянна работа не е невъзможно да вземете заем и на пазара има много интересни предложения, до които можете да получите достъп онлайн. Разбира се, не забравяйте, че лихвеният процент или комисионните могат да бъдат малко по-високи от тези на потребителските кредити.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Възможно ли е да кандидатствате онлайн?

Това е не само възможно, но понякога подаването на заявление онлайн е единственият начин да получите някои от най-атрактивните оферти на пазара. Ще трябва само да влезете в уебсайта на организацията, която предлага продукта, който ви интересува най-много. След това да предоставите вашите данни и да започнете процеса на кандидатстване. 

Ако сте от тези хора, които все още се чувстват неудобно да работят с банковите си данни онлайн искаме да ви успокоим. Кандидатстването онлайн е толкова безопасно, колкото и извършването на процеса лично в офис. Освен това то предлага известни предимства: можете да го направите където и да сте стига да имате устройство с интернет връзка. 

На какви условия трябва да отговарям?

Ето и условията, на които трябва да отговаряте, за да бъдете одобрени:

 • Да бъдете платежоспособни: платежоспособността е възможността да се справите с изплащането на дълговете си. 
 • Без дългове: преди да ви отпуснат пари, от финансовата фирма ще проверят за непогасени дългове (други заеми, ипотеки, финансиране с кредитна карта и т.н. Препоръчително е вашите дългове да не надвишават 35-40% от месечните ви доходи, за да бъде успешно заявлението ви. 
 • Обосновете целта: въпреки че не е толкова решаващ критерий, ясната причина за парите, които ще поискате също може да е фактор, който финансовата компания или банката могат да вземат предвид. 
 • Подредете документацията си: за да кандидатствате ще ви трябват някои документи като например вашата лична карта, някакъв отчет за доходите или банково извлечение. Уверете се, че ги имате всички преди да подадете заявлението си.

Мога ли да кандидатствам за кредит без трудов договор с лошо ЦКР?

с лошо цкр

Лошата кредитна история в ЦКР ще ви затрудни да вземете заем, от която и да е банка или финансова институция. Ако в момента се намирате в това положение ние ще ви дадем няколко съвета:

 • Подобрете кредитния си рейтинг: първата и най-лесната опция е да изплатите дълговете си. След като го направите, фирмата, на която дължите пари ще уведоми ЦКР. Те ще ви премахнат от файла и ще имате достъп до всяка оферта на пазара. 
 • Поискайте финансиране от фирма, която приема лошо ЦКР. Възможно е, ако извършите изчерпателно търсене да намерите оферти за финансиране, които да са подходящи за клиенти с лоша кредитна история. Имайте предвид, че тези оферти са много редки, защото риска от неплащане е доста голям. Може също да се изисква някакъв вид гаранция или да са с по-високи лихви. 
 • Ако не се нуждаете от много голяма сума пари, можете да поискате мини заем. Например, Вивус ще ви позволи да поискате между 50 и 600 лева (или до 1500 лева, ако сте техен клиент), които да бъдат върнати в рамките на период между пет и 30 дни.

Къде да платя кредит без трудов договор?

Методът на плащане е много прост. Можете да направите плащането онлайн без да се налага да ходите в банката и без да излизате от дома си. Също така е възможно да извършите превода от мобилния си телефон или компютър, което е най-удобно за вас.

Трябва да знаете, че повечето фирми ценят плащането на време и доброто кредитно поведение. Следователно, ако се съобразите с това ще имате възможност за теглене на по-големи суми с лекота.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Защо да изберете този вид финансиране?

Бързите кредити се отпускат срещу съгласието на кандидата, което служи за гаранция. С други думи клиентът се съгласява да плаща вноските съгласно условията на договора. Като цяло традиционните банки предлагат подобен вид заеми за закупуване на уреди, покриване на пътни разходи или във вид на студентски заем.

Те са много популярни, тъй като имат малко изисквания. Обикновено се отпускат ниски суми с кратък срок за връщане. Независимите финансови компании също ги предлагат.

Изборът между банка и независима финансова институция може да зависи от няколко фактора: спешността на парите и трудовия статус. Както споменахме, банките изискват гаранция, докато повечето фирми за бързи кредити изискват минимално ниво на доход.

Трябва да се отбележи, че ако лицето няма добра кредитна история или е без трудов договор, шансовете му да изтегли заем от банка са много малки. Независимите финансови фирми от своя страна изискват само личните данни на клиента, телефон за връзка и имейл адрес. Въпреки че предлагат различни условия за плащания от банките те са опция с незабавен отговор.

В обобщение, този начин на финансиране може да бъде удобен в зависимост от нуждите и ситуацията на заетост на лицето. Въпреки че може да е с по-висока лихва той може да бъде облекчение в даден случай.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo