Кредит до минути с лошо ЦКР

Търсите ли кредит до минути с лошо ЦКР? Уморени ли сте от отказите на всички институции? Имате ли нужда от бързи пари и никой не ви отпуска пари на заем онлайн? Това се случва на много хора и повечето не знаят каква е причината. Отговорът е много прост, лоша кредитната история. В тази статия ще обясним какво представлява кредитната история и как можете да вземете бърз заем.

Какво представлява историята в ЦКР?

Това е отчет, в който се отразяват всички данни за вашето финансово поведение. Плащане на сметки, заявени онлайн заеми, плащане на вноски по заеми, електричество, вода, телефон или газови компании, кредитни карти. С няколко думи, всичко, което можете да си представите, когато става дума за дължими пари. Събират се плащания и дългове и така се образува вашата кредитна история, била тя лоша или добра.

Тоест, ако плащате всичките си сметки и го правите навреме, ако сте изплатили всичките си заеми и т.н., ще имате добра кредитна история. Ако вашият случай е обратно на това, което казахме ще имате лоша история.

Историята в ЦКР е много важна, тъй като всички компании, с които искате да сключите договор, преглеждат историята ви в ЦКР (Централен Кредитен Регистър), за да са сигурни, че ще ги плащате навреме и че сте платежоспособни. Наличието на лошо ЦКР може да затвори много врати, не само при заявяване на микрокредити, но и при сключване на договор с мобилен оператор например.

Проверката на вашата кредитна история в кредитния регистър онлайн или на място. Ще трябва само да отидете до Софийския централен офис на БНБ или да подадете онлайн заявление за предоставяне на изискваната от вас информация. Както физически, така и юридически лица имат достъп до тази информация.

Кредитна история и финансовите институции

Наличието на лоша кредитна история е пряко свързано с появата на просрочени плащания. Ако сте закъснели с плащането или не сте платили дължима такса или сметка, компанията може да ви е включила във ЦКР. Дори и да сте платили в последствие, във вашата кредитна история вече е отразено, че сте закъснели.

Освен това, почти всички заемодатели правят проучване на вашата кредитна история. Ако всичко е наред и имате добра кредитна история и не сте във в списъка с лошите платци в ЦКР, наред с другите условия на компанията, те ще ви отпуснат мини заем. Ако сте с лошо ЦКР и сте ненадежден по отношение на платежоспособността, те няма да рискуват да ви отпуснат парите.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Искам кредит до минути с лошо ЦКР. Какво да правя?

Знаете ли, че има компании, които отпускат кредит до минути с лошо ЦКР? Може да се наложи да представите повече гаранции, за да убедите финансовата компания, че можете да изплатите дълга. За да имате по-голяма възможност ще ви дадем няколко съвета:

 • Не подавайте много заявления за онлайн заем едновременно. Не забравяйте, че това също се записва в кредитния регистър. Това е като червена светлина за много заемодатели и може да не бъдете одобрени.
 • Проверете дълга си в кредитния регистър. Така че можете да знаете в каква ситуация се намирате, как можете да я подобрите и към какво можете да се стремите по отношение на кредита.
 • Не кандидатствайте за много пари. Ако поискате повече пари, отколкото можете да си позволите, заемодателите ще ви откажат. Знаейки каква е вашата кредитна ситуация, бъдете реалисти с това, което може да ви бъде отпуснато.

Ето и няколко фирми, които може да са ви от полза във вашето положение:

Макс кредит

Макс кредит предлагат различни финансови продукти, тук става ясно, че компанията е готова да помогне на всички попаднали в тази ситуация.

Фин старт

Фин старт е фирма за бързи кредити, която предлага заеми и с лошо ЦКР. Повече може да видиш тук.

Може да е от полза, ако разгледате и други фирми като:

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo