Кредит до заплата с лоша кредитна история

Нямате ли достатъчно пари, за да платите належащите сметки? Няма да можете да извършите необходимото плащане към кредитна карта или сметката за електроенергия? Ако в момента се чувствате зле, трябва да знаете, че има налична помощ. В тази публикация съставихме списък с фирми предлагащи кредит до заплата с лоша кредитна история, които смятаме, че ще ви предложат най-изгодните условия. Преди дори да помислите да кандидатствате, винаги четете общите условия, за да разберете лихвения процент за връщане на парите. Важно е да сте наясно и със срока, в който да върнете парите и да не закъснявате.

Какво е кредит до заплата с лоша кредитна история?

Независимо дали имате добра кредитна история или не, понякога изникват неща, за които нямате бюджет, и ако нещо спешно, може да ви създаде проблеми. Тъй като всички ние сме били в това положение разбираме това. Затова предлагаме на нашия сайт фирми за кредити, които отпускат на хора с всякаква кредитна история, включително кредити до заплата с лошо ЦКР. Благодарение на тях ще можете незабавно да разрешите всякакви малки финансови проблеми, стига да са временни и Вие да знаете, че можете да покриете вноските.

Ако наскоро сте сменили работата си, кандидатстването за бърз заем може да ви помогне да изкарате до заплатата. При започването на нова работа не винаги ще получите авансово плащане, особено ако не сте работили цял месец. Това може да създаде големи проблеми, ако имате приоритетни сметки като наем и ток, тъй като ще сте останали без заплата за много дълго време.

Незабавните кредити ще могат да ви помогнат да преодолеете това затруднение, за да можете да сте в крак с вашите приоритетни плащания. Тъй като знаете, че ще получите заплатата си следващия месец, вие знаете, че можете да си позволите изплащането на заема и да покриете редовните си ежедневни сметки.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Можете ли да получите одобрение за кредит до заплата с лоша кредитна история?

Кредитите до заплата са подходящи за повечето работещи хора с всякакъв. Дори ако имате по-нисък кредитен рейтинг, пак може да имате право на този вид финансиране. Ако кредитният ви рейтинг е по-нисък от средния, може да не сте в състояние да заемете толкова, колкото бихте искали, но за сметка на това може да се сблъскате с по-високи лихви.


Кредит до 10 000 без поръчител

1

Maxcredit

Maxcredit предоставя бързи кредити на кредитополучателите. Те имат страница с често задавани въпроси на своя уебсайт, която може да отговори на много често задавани въпроси и запитвания. Можете да изплатите заема си по-рано, за да спестите лихви, или ако забравите, те имат удобна услуга за напомняне за плащане. Техните офиси за обслужване на клиенти са отворени от понеделник до петък от 9 до 19 часа. Можете да посетите един от офисите из цялата страна или да се свържете с тях на телефон 0700 10 410.

2

Ferratum

Ferratum е компания, специализирана в предоставянето на бързи кредити. Те предлагат бързи предварителни одобрения за финансиране на своите клиенти. Те предлагат възможност за кандидатстване през интернет лесно и удобно, само за няколко минути. Чрез функция за уеб чат на живо, може да получите полезна информация и съдействие от оператор. Тази услуга се предлага в работно време от понеделник до петък от 10:00 до 17:00, в събота от 9:00 до 17:00 и в неделя от 9:00 до 13:00.

Порталът им е защитен от хакерски атаки, което гарантира, че нито една от поверителните ви данни не се изпраща на трети страни.

Нови онлайн кредити с 0% лихва

3

Credissimo

Credissimo е директен кредитор, който предлага заеми до 1000 лв., за да покриете неочаквани парични нужди до заплата. Можете да кандидатствате от вашия телефон, таблет, компютър и в много случаи парите ще бъдат преведени в сметката ви в рамките на 24 часа. Краткосрочните кредити от Credissimo се изплащат до 30 дни, но предлагат възможност за удължаване на периода.

4

Easy credit

Easy credit е компания за кредитиране с красив уебсайт, който прави вземането на заеми по-лесно от всякога. Стартираха преди повече от 16 години и са одобрили стотици хиляди кредити на доволни клиенти. Те са дали над 2 600 000 заеми на нуждаещите се. Можете да се възползвате от различни възможности за погасяване на финансирането. Заемите се предлагат в различни размери и могат да продължат от няколко седмици до дванадесет месеца.

Ако имате нужда от повече информация, можете да видите повече за Изи Кредит тук или да се свържете със служител на телефон 0700 18 100, да посетите официалния уебсайт на кредитора.

5

Vivacredit

Vivacredit е създадена преди повече от 10 години, предоставяйки лесно отпускане на бързи кредити с 12 месечен срок на погасяване. Техните клиенти са от всички краища на България и са на всякаква възраст. Те обаче преглеждат внимателно всяко заявление, като използват мощни анализи на данни и кредитни рейтинги, за да определят дали клиентът може да изплати заема в деня на заплата. Можете да намерите повече информация за Вивакредит тук или да се свържете с оператор на телефон 0700 45 245.

6

Бяла карта

С бяла карта ще можете да се възползвате от 3000 лв кредитен лимит. Няма предварителни такси,такса за издаване или обслужване, както дължите такса при теглене на пари от банкомат в България и ЕС.

Бялата карта позволява на хората с лоша кредитна история да имат достъп до заем всеки месец, което може да подобри кредитния им рейтинг.

Как да подобрите кредитната си история?

Лошата кредитна история може да ограничи достъпа ви до кредит в краткосрочен или дългосрочен план, но има неща, които можете да направите, за да подобрите кредитния си рейтинг в ЦКР.

Едно от най-важните нещата, които трябва да направите е да сте сигурни, че извършвате плащанията си навреме и изплащате всички дългове, преди да кандидатствате за още кредити. Това е наистина важно, защото е лесно да се окажете прекалено задлъжнели, ако продължавате да заемате пари, без сериозно да обмисляте дали можете да си позволите изплащането им.

Не забравяйте, че кредитите до заплата с лоша кредитна история не са форма на доход и не трябва да се използват като такава. Някои кредитори може дори да отхвърлят молбата ви, ако кандидатствате твърде много пъти за кратък период от време, а отхвърлената молба за кредит може да повлияе негативно на вашата история в ЦКР. Чудесен начин да подобрите кредитния си рейтинг е да се консултирате със специалист в областта и да научите повече за всичко, което може да се направи.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo