Кредит с лошо ЦКР – Всичко, което трябва да знаете

Все по-често хората търсят финансиране изцяло онлайн. Въпреки, че едно от изискванията е кандидатите да имат добра кредитна история, има и кредитори, които предлагат кредит с лошо ЦКР.  

Кредитите без доказване на доходите са добра възможност за финансиране на хора, които нямат история или имат лош резултат в Централния Кредитен Регистър. Следователно някои компании имат специфични условия за финансирането на тези хора.

Днес има фирми, които ви позволяват да поискате спешен кредит веднага. Освен това заемодателите предлагат това финансиране онлайн, което улеснява кандидатстването, а срокът за получаване на парите може да бъде до 24 часа.

Някои от изискванията са:

 • Бъдете между 18 и 65 години.
 • Сте гражданин или легално пребивате в република България.
 • Валидна документ за самоличност.
 • Имайте собствена банкова сметка.
 • Имате активен имейл акаунт и телефон за контакт.
Някои фирми като credit4bg, finstart, maxcredit предлагат финансиране на хора, които нямат история в Централния Кредитен Регистър или имат лоша кредитна история.

Трябва да се отбележи, че това условие зависи изцяло от заемодателите – преди да потвърдят одобрението за кредит те проверяват дали името на кандидата се появява в списъка на хората с лоша кредитна история. Също е много важно да се вземе предвид, че лихвите по отпускането на кредит с лошо ЦКР могат да бъдат по-високи от финансирането, подкрепено с добра кредитна история.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Търси още кредити

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Кредит с лоша кредитна история

В действителност този вид бързи кредити без доказване на доходите са доста търсени. Много пъти финансовото състояние на домакинствата е различно. Някои хора нямат кредитна история, защото не са взимали кредити, докато други имат лошо ЦКР поради някакъв проблем, който са имали в миналото, което не означава непременно, че са лоши платци.

Независимо от вашето положение можете да кандидатстване за кредит с лошо ЦКР и без доказателство за доходите.

Надеждни ли са кредитите с лошо ЦКР?

Повечето компании, които предлагат кредити с лошо ЦКР са надеждни и сигурни. Но е препоръчително да се проучи дали заемодателят е регистриран в БНБ, за да се избегне попадането в ръцете на потенциални измамници.

Важно е да се има предвид, че ако заинтересованото лице е с лоша кредитна история и се нуждае от незабавен заем, то със сигурност лихвите ще бъдат едни от най-високите, които могат да бъдат намерени на пазара.

Въпреки че има доста фирми, които предлагат кредити с лошо ЦКР, важно е да се има предвид, че колкото по-лош е профилът на длъжника, толкова по-високи ще бъдат лихвените проценти. Освен това условията за финансиране ще бъдат доста повече.

Поради тази причина финансовите експерти съветват да се опитате, доколкото е възможно да изплатите висящи дългове или да преговаряте с институцията, с която имате проблем, тъй като поправянето на кредитната история ще ви позволи достъп до по-добри условия за кредит.

бързи заеми онлайн

Характеристика на кредитите с лошо ЦКР

Както споменахме, има някои компании, които отпускат лични заеми на хора без или с лоша кредитна история. Като цяло те работят по същия начин като всеки друг заем, но някои от техните особености са:

 • Кредитите с лошо ЦКР обикновено са по-скъпи от нормалните.
 • Условията обикновено са по-малко от тези на банките.
 • Те могат да поискат допълнителни изисквания.
 • В момента повечето заемодатели, които предлагат кредити с лошо ЦКР, имат свои собствени системи за оценка, така че изискванията могат да варират от компания до компания.
 • Те не искат никакъв аванс.
 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Предимства при кандидатстване за кредит с лошo ЦКР

 • Не се вземат предвид кредитната история на потребителя и не се поставят условия за какво ще бъдат използвани исканите пари. Tака че можете да получите достъп до кредит с лошо ЦКР без нуждата да отговаряте на неудобни въпроси.
 • Мъже, жени и предприемачи могат да имат достъп до заемите. Освен това, благодарение на факта, че се кандидатства онлайн можете да поискате заем от различни организации в България и да получите парите бързо без да напускате дома си.
 • Противно на това, което се случва при банките, кредитите с лошо ЦКР са бързи и не изискват толкова много документи и бюрократични процедури. Забравете търсенето на документи от трети страни или институции, които само забавят процеса.
 • Забравете за търсенето на гарант или доказване на доходите! Не е нужно да представяте нищо в замяна.
 • Бързи кредити онлайн с месечни вноски ви позволяват да имате достъп до парите, които се нуждаете само за 15-20 минути. Можете да получите кредит с лошо ЦКР от уюта на дома си. Просто трябва да използвате компютър или смартфон, за да се регистрирате и това е всичко. Няма да се налага да чакате с часове в банката или да стоите на опашка пред банкомата, за да си вземете парите, тъй като те вече ще са в банковата ви сметка.
 • Спешните случаи се случват, когато най-малко ги очаквате, затова кредити с лошо ЦКР са на разположение 24 часа в денонощието, всеки ден от годината. Така можете да кандидатствате, когато имате най-голяма нужда.
 • Не е нужно да ходите никъде, за да попълните заявление, просто трябва да влезете в уебсайта им и да попълните формуляра с вашите данни.

Как да заемете пари бързо, без много изисквания?

За щастие има бързи и лесни онлайн сравнители на кредити, които ви позволяват да разгледате офертите на различни институции само за няколко минути. Освен това заявлението е много лесно за попълване. Необходимо е само да се посочи сумата, която желаете и срокът, в който искате да я платите. За броени секунди можете да видите и да се свържете с кредиторите, които най-добре отговарят на нуждите ви.

Как да намеря кредит с лошо ЦКР?

Може да е трудно да се отървете от лошата кредитна история. Отрицателният или никакъв кредитен рейтинг може сериозно да попречи на достъпа ви до различни заеми, но не всичко е безнадеждно. Все още се намират възможности за финансиране, които си заслужават разглеждането.

Има няколко заемодатели, които нямат изискване за добра кредитна история.

Както споменахме по-рано, условията и изискванията зависят от всеки кредитор, така че добре да поискате повече информация директно от компанията.

Сложете край на финансовите затруднения

Бързите онлайн кредити са финансови продукти, които предлагат незабавно решение на неотложни проблеми. Този тип заеми са създадени, за да осигурят ефективно решение на финансови проблеми, които помагат на засегнатите да поемат непредвидени разходи.

Тези бързи заеми, които откриваме на сайтове като credit4bg имат максимален лимит от 30,000 лв, който трябва да бъде изплатен на финансовата институция за период не по-дълъг от 60 месеца. Въпреки факта, че онлайн заемите имат по-голяма гъвкавост е важно да се знае, че те имат по-високи лихви от потребителскит, както и по-кратки срокове за връщане.

За сметка на това бързите кредити не изискват представяне на обезпечение. Парите се отпускат с единствено с поетият ангажимент, който кандидатът поема към финансовата институция. Препоръчително е обаче да прецените условията, предложени преди кандидатстване. По този начин ще бъде възможно да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и възможности за плащане. Така ще избегнете неизпълненията, които излагат на риск стабилността ви.

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

Сайтове за сравнения

Правилният избор на подходящ кредит е в интерес на кандидата. Това гарантира, че длъжникът има възможност да изпълни поетите ангажименти към компанията. Ето защо е от съществено значение кредитът да бъде избран обективно. Нужен е процес на оценка, който позволява да се идентифицират плюсовете и минусите, затова най-добрият начин за избор на бърз заем е чрез услугата, предлагана от сайтове за сравнения.

В Интернет е възможно да намерите голямо разнообразие от компании, които са посветени на предлагането на този вид услуга. Те обикновено предлагат данни, свързани със срока на изплащане, отпусканата сума и годишния лихвен процент.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Лесна процедура за бързо получаване на пари в сметката

Едно от най-големите предимства при избора на бърз кредит чрез сайтове за сравнения е опростения начин на кандидатстване. При подаване на заявлението първата стъпка е избирането на сумата в сравнителния инструмент. След което кандидатът бъде насочван към официалния портал на финансовата институция, която предлага избрания продукт. Там трябва да въведе данните си във формуляра като те трябва да са верни, за да се избегнат усложнения.

След като информацията бъде попълнена ще бъде от съществено значение да се включат поисканите документи от компанията. Това са данни като настоящият документ за самоличност, доказателство за доходите, данни за банкова сметка и телефонен номер, който служи като средство за комуникация между компанията и клиента.

След подаване на всички данни, кандидатът трябва да изчака оценката на неговото заявление. В зависимост от условията той ще бъде известен чрез SMS или имейл. Ако е одобрен след няколко минути парите ще бъдат налични в сметката на кандидата. Също така за плащане на вноските кандидата не трябва да излиза от вкъщи. Може да избере начин на плащане като онлайн банков превод или плащане с кредитна карта.

Какви видове кредити могат да се вземат онлайн?

Когато кандидатствате за кредит онлайн ще бъде възможно да намерите широк каталог от възможности, сред които се открояват кредити без поръчител и без доказване на доходите. Бързите онлайн кредити от Вивус дават възможност за управление на цялата процедура за получаване на финансирането онлайн. По този начин фирмата предлага най-големи удобства на кандидатите.

Освен това онлайн платформите са защитени от хакерски атаки, което гарантира поверителността на информацията. 

9.1 Оценка

Възможност за бързо финансиране
10
Независимо от кредитната история
10
Получаване на парите до минути
10
Оценка на потребителите: 4.56 (9 гласа)
Topcash
Logo