Кредит с лошо ЦКР: Какво трябва да знаете

Все по-често хората търсят финансиране изцяло онлайн. Въпреки че едно от изискванията е да имат добра кредитна история, има и кредитори, които предлагат кредит с лошо ЦКР.  

Кредитите без доказване на доходите са добра възможност за финансиране на хора, които нямат история или имат лош резултат в Централния Кредитен Регистър. Следователно някои компании имат специфични условия за финансирането на тези хора.

Днес има фирми, които ви позволяват да поискате спешен кредит веднага. Освен това заемодателите предлагат това финансиране онлайн, което улеснява кандидатстването, а срокът за получаване на парите може да бъде до 24 часа.

Някои от изискванията са:

 • Бъдете между 18 и 65 години.
 • Сте гражданин или легално пребивате в република България.
 • Валидна документ за самоличност.
 • Имайте собствена банкова сметка.
 • Имате активен имейл акаунт и телефон за контакт.
Някои фирми като credit4bg, finstart, maxcredit предлагат финансиране на хора, които нямат история в Централния Кредитен Регистър или имат лоша кредитна история.

Въпреки че трябва да се отбележи, че това условие зависи изцяло от заемодателите. Преди да потвърдят одобрението за кредит, те проверяват дали името на кандидата се появява в списъка на хората с лоша кредитна история. Също е много важно да се вземе предвид, че лихвите по отпускането на кредит с лошо ЦКР могат да бъдат по-високи от финансирането, подкрепено с добра кредитна история.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Кредит с лоша кредитна история

Както вече споменахме, някои фирми отпускат този заеми. В действителност този вид бързи кредити без доказване на доходите са доста търсени. Е, много пъти финансовото състояние на домакинствата е различно. Някои хора нямат кредитна история, защото не са взимали кредити, докато други имат лошо ЦКР поради някакъв проблем, който са имали в миналото, което не означава непременно, че това лице е лош платец.

Независимо от вашето положение можете да кандидатстване за кредит с лошо ЦКР и без доказателство за доходи.

Надеждни ли са кредитите с лошо ЦКР?

Повечето компании, които предлагат кредити с лошо ЦКР, са надеждни и сигурни. Но е препоръчително да се проучи дали заемодателят е регистриран в БНБ, за да се избегне падането в ръцете на потенциални измамници.

Важно е да се има предвид, че ако заинтересованото лице е с лоша кредитна история и се нуждае от незабавен заем, то със сигурност лихвите ще бъдат едни от най-високите, които могат да бъдат намерени на пазара.

Въпреки че има доста фирми, които предлагат кредити с лошо ЦКР, важно е да се има предвид, както вече споменахме, че лихвените проценти ще бъдат все по-високи, колкото по-лош е профилът на длъжника. Освен това условията за финансиране ще бъдат повече от обикновено.

Поради тази причина финансовите експерти съветват да се опитате, доколкото е възможно, да изплатите висящи дългове или да преговаряте с институцията, с която имате проблем, тъй като поправянето на кредитната история ще ви позволи да достъп до по-добри условия за заем или кредит.

бързи заеми онлайн

Характеристика на кредитите с лошо ЦКР

Както споменахме, има някои компании, които отпускат лични заеми на хора без или с лоша кредитна история. Като цяло те работят по същия начин като всеки друг заем, но някои от техните особености са:

 • Кредитите без кредитно бюро обикновено са по-скъпи от средното.
 • Условията обикновено са по-малки от тези на банките.
 • Те могат да поискат допълнителни изисквания.
 • В момента повечето заемодатели, които предлагат заеми без спешно кредитно бюро, имат свои собствени системи за оценка, така че изискванията могат да се променят малко от компания до компания.
 • Те не искат никакъв аванс.
 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Предимства при кандидатстване за кредит с лошo ЦКР

 • Не се вземат предвид кредитната история на потребителя и не се поставят условия за какво ще бъдат използвани исканите пари. Tака че можете да получите достъп до кредит с лошо ЦКР, без нуждата да отговаряте на неудобни въпроси.
 • Мъже, жени и предприемачи могат да имат достъп до заемите, освен това, благодарение на факта, че се кандидатства онлайн, можете да поискате заем от различни организации в България, така че ще получите парите бързо, без да напускате дома си.
 • Противно на това, което се случва при банките, кредитите с лошо ЦКР са бързи, така че те не изискват толкова много документи, изисквания или бюрократични процедури. Забравете търсенето на документи от трети страни или институции, които само забавят процеса.
 • Забравете за търсенето на гарант или доказване на доходите! Не е нужно да представяте нищо в замяна.
 • Бързи кредити онлайн с месечни вноски, ви позволяват да имате достъп до парите, които се нуждаете само за 15-20 минути. Можете да получите кредит с лошо ЦКР от уюта на дома си. Просто трябва да използвате компютър или смартфон, за да се регистрирате и това е всичко. Няма да се налага да чакате с часове в банката или да стоите на опашка пред банкомата, за да си вземете парите, тъй като те вече ще са в банковата ви сметка.
 • Спешните случаи се случват, когато най-малко ги очакваме, затова кредити с лошо ЦКР са на разположение 24 часа в денонощието, всеки ден от годината. Така можете да го поискате, когато имате най-голяма нужда.
 • Не е нужно да ходите никъде, за да попълните заявление, просто трябва да влезете в уебсайта им и да попълните формуляра с вашите данни, за да влезете в акаунта си, да забравите за часовете на чакане.

Как да заемете пари бързо, без много изисквания?

За щастие има бързи и лесни онлайн сравнители на заеми, които ви позволяват да разгледате офертите на различни институции само за няколко минути. Освен това заявлението е много лесно за попълване. Необходимо е само да се посочи сумата, която желаете и срокът, в който искате да я платите. За броени секунди можете да видите и да се свържете с кредиторите, които най-добре отговарят на нуждите ви.

Сравнителят показва таблица с предложения, които преминават от тези с лошо ЦКР и тези, които не изискват доказване доходите и гаранция.

Как да намеря кредит с лошо ЦКР?

Може да е трудно да се отървете от лошата кредитна история. Отрицателният или никакъв кредитен рейтинг може сериозно да попречи на достъпа ви до различни заеми, но не всичко е безнадеждно. Все още се намират възможности за финансиране, които могат да бъдат разгледани.

Има няколко заемодатели, които нямат изискване за добра кредитна история.

Както споменахме по-рано, условията и изискванията зависят от всеки кредитор, така че добре да поискате повече информация директно от компанията.

Сложете край на финансовите затруднения

Бързите онлайн кредити са финансови продукти, които предлагат на заинтересованите бързи пари за незабавно решаване на неотложни проблеми. Този тип заеми са създадени, за да осигурят ефективно решение на финансови проблеми, които помагат на засегнатите да поемат непредвидени разходи.

Тези бързи заеми, които откриваме на сайтове като credit4bg, имат максимален лимит от 30,000 лв, който трябва да бъде изплатен на финансовата институция за период не по-дълъг от 60 месеца. Въпреки факта, че онлайн заемите имат по-голяма гъвкавост, важно е да се знае, че те имат по-високи лихви от потребителските и по-кратки срокове за плащане.

За сметка на това, бързите кредити не изискват представяне на обезпечение. По този начин парите се отпускат с единствената гаранция за ангажимента, който кандидатът поема към финансовата институция. Препоръчително е обаче да прецените условията, предложени преди кандидатстване. По този начин ще бъде възможно да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и възможности за плащане. Така ще избегнете неизпълненията, които излагат на риск стабилността ви.

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Лимит до 3000 лв.

 • Постоянни отстъпки

Сайтове за сравнения

Правилният избор на подходящ кредит е в интерес на кандидата. Освен това гарантира, че длъжникът има възможност да изпълни поетите ангажименти към компанията. Ето защо е от съществено значение кредитът да бъде избран обективно. Нужен е процес на оценка, който позволява да се идентифицират плюсовете и минусите. Най-добрият начин за избор на бърз заем е чрез услугата, предлагана от сайтове за сравнения.

В Интернет е възможно да намерите голямо разнообразие от компании, посветени на предлагането на този вид услуга. Те обикновено предлагат данни, свързани със срока на изплащане, отпусканата сума и годишния лихвен процент.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Лесна процедура за бързо получаване на пари в сметката

Едно от най-големите предимства при избора на бърз кредит е опростения начин на кандидатстване. За да се подаде заявлението, първата стъпка е избирането на сумата в сравнителния инструмент. След което кандидатът ще бъде насочен към официалния портал на финансовата институция, която предлага избрания продукт. Там трябва да въведете данните си във формуляра, като те трябва да са верни, за да се избегнат усложнения.

След като информацията бъде попълнена, ще бъде от съществено значение да се включат документите, поискани от компанията. Това са данни като настоящият документ за самоличност, доказателство за доходите, данни за банкова сметка и телефонен номер, който служи като средство за комуникация между компанията и клиента. 

След подаване на всички данни, кандидатът трябва да изчака оценката на неговото заявление. В зависимост от условията, той ще бъде известен чрез SMS или имейл. Ако отговорът е, че заявлението е одобрено, след няколко минути парите ще бъдат налични в сметката на кандидата. Също така за плащане на вноски не е нужно кандидата да излиза от вкъщи. Може да използва като начин на плащане, онлайн банков превод и с кредитна карта.

Какви видове кредити могат да се искат онлайн?

Когато кандидатствате за кредит онлайн, ще бъде възможно да намерите широк каталог от опции, сред които се открояват кредити без поръчител и без доказване на доходи. Бързите онлайн кредити на Вивус дават възможност за управление на цялата процедура за получаване на финансирането онлайн. По този начин фирмата предлага най-големи удобства на кандидатите.

Освен това онлайн платформите са защитени от хакерски атаки, което гарантира поверителността на информацията. 

Възможност за бързо финансиране
10
Независимо от кредитната история
10
Получаване на парите до минути
10
Оценка на потребителите: 5 (2 гласа)
Topcash