Кредити с лошо ЦКР

Хората все по-често избират да заемат пари онлайн. Независимо, че трябва да имаш чиста кредитна история, съществуват фирми, даващи дори кредити с лошо ЦКР.

За тези без доказателство за доходи, има опции за заем. Такива предложения помагат на хора със слаба или никаква история в Централния Кредитен Регистър. Някои организации предлагат специални условия за тях.

В момента множество компании предоставят възможност за бързо кредитиране онлайн. Това улеснява процеса и понякога парите пристигат в рамките на един ден.

Някои от изискванията са:

 • Бъдете между 18 и 65 години.
 • Сте гражданин или легално пребивате в република България.
 • Валидна документ за самоличност.
 • Имайте собствена банкова сметка.
 • Имате активен имейл акаунт и телефон за контакт.
Някои фирми като credit4bg, finstart, maxcredit предлагат финансиране на хора, които нямат история в Централния Кредитен Регистър или имат лоша кредитна история.

Когато става въпрос за кредити, заемодателите винаги проверяват кредитната история на кандидатите. Ако кредитната история не е добра, това не означава автоматичен отказ, но условията обикновено са по-строги, включително и по-високи лихви. Това се прави, за да се компенсира по-високият риск, който заемодателят поема.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Търси още кредити

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Кредит с лошо ЦКР

Такива кредити често са единственият изход за хора във финансова затрудненост или за тези, които по някаква причина не могат да докажат доходите си. Разнообразието във финансовото положение на домакинствата означава, че има постоянен интерес към такъв тип кредити, въпреки тяхната спорна репутация.

Независимо от вашето положение можете да кандидатстване за кредит с лошо ЦКР и без доказателство за доходите.

Избор на кредит с лошо ЦКР

Важно е да се направи добро проучване преди да се избере заемодател за кредит с лошо ЦКР. Търсенето на компании, регистрирани в БНБ, и четенето на отзиви от други клиенти могат да помогнат за избягване на измамни схеми. Въпреки че лихвите са по-високи, наличието на надеждни заемодатели прави този вариант приемлив за спешни финансови нужди.

Лихвените проценти скачат с увеличаване на риска, свързан с кредитния профил на клиента. Ето защо, експертите съветват да се работи върху подобряването на кредитната история чрез изплащане на текущи задължения или преговори за обединяване на дългове.

бързи заеми онлайн

Характеристика на кредитите с лошо ЦКР

Както споменахме, има някои компании, които отпускат лични заеми на хора без или с лоша кредитна история. Като цяло те работят по същия начин като всеки друг заем, но някои от техните особености са:

 • Кредитите с лошо ЦКР обикновено са по-скъпи от нормалните.
 • Условията обикновено са по-малко от тези на банките.
 • Те могат да поискат допълнителни изисквания.
 • В момента повечето заемодатели, които предлагат кредити с лошо ЦКР, имат свои собствени системи за оценка, така че изискванията могат да варират от компания до компания.
 • Те не искат никакъв аванс.
 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Предимства при кандидатстване за кредит с лошo ЦКР

 • Когато кандидатствате за кредит, не е важно каква е вашата кредитна история. Няма да ви питат за какво ще харчите парите. Това означава, че дори с лоша кредитна история, може да получите кредит без неприятни въпроси.
 • Възможността за кредит е отворена за всеки – било то мъж, жена или бизнесмен. Благодарение на онлайн кандидатурата, може лесно да подадете заявка към различни фирми в България и да получите средства бързо, без да се налага да излизате от вкъщи.
 • За разлика от банките, кредитите с лоша кредитна история се обработват бързо и не изискват много документация или бюрокрация. Няма нужда от търсене на документи от други институции, което би забавило процеса.
 • Забравете за нуждата от поръчител или доказване на доходи. Не трябва да предоставяте никакви документи в замяна.
 • Онлайн кредитите с месечни вноски предлагат достъп до необходимите средства за 15-20 минути. Можете да вземете кредит с лошо ЦКР от удобството на своя дом. Просто се нуждаете от компютър или смартфон за регистрация. Така избягвате чакането в банката или на опашка пред банкомат.
 • В случай на спешна нужда, кредитите с лоша кредитна история са налични по всяко време, денонощно. Така кандидатствате тогава, когато ви е необходимо най-много.
 • Няма нужда да посещавате офиси, за да подадете заявление. Просто влезте в техния уебсайт и попълнете формата с личните си данни.

Как да заемете пари бързо, без много изисквания?

За щастие има бързи и лесни онлайн сравнители на кредити, които ви позволяват да разгледате офертите на различни институции само за няколко минути. Освен това заявлението е много лесно за попълване. Необходимо е само да се посочи сумата, която желаете и срокът, в който искате да я платите. За броени секунди можете да видите и да се свържете с кредиторите, които най-добре отговарят на нуждите ви.

Как да намеря кредит с лошо ЦКР?

Може да е трудно да се отървете от лошата кредитна история. Отрицателният или никакъв кредитен рейтинг може сериозно да попречи на достъпа ви до различни заеми, но не всичко е безнадеждно. Все още се намират възможности за финансиране, които си заслужават разглеждането.

Има няколко заемодатели, които нямат изискване за добра кредитна история.

Както споменахме по-рано, условията и изискванията зависят от всеки кредитор, така че добре да поискате повече информация директно от компанията.

Сложете край на финансовите затруднения

Заемът може да бъде намерен бързо с онлайн платформи за сравнение на кредити. Те ви дават възможност да видите различни оферти с няколко клика, като всичко, което трябва да направите, е да въведете сумата, която трябва да заемете, и периода от време, в който искате да я върнете. Бързо ще откриете, че броят на кредиторите, които отговарят на вашите изисквания, е достатъчен и следователно ще улесни процеса на кандидатстване.

Лошият кредит не е присъда по подразбиране. Има някои заемодатели, които дават кредити дори на хора с лош кредитен рейтинг. От жизненоважно значение е да прочетете правилата и условията, които заемодателите определят, и да получите информация директно от тях. Един от начините да направите това е чрез процеса на събиране на информация, която след това ще използвате, за да направите избор, който е подходящ за вашите нужди и възможности.

Незабавните заеми, от друга страна, са средство за хората да покрият неочаквани финансови нужди, като предоставят необходимата сума пари без обезпечение. Сумата може да достигне до 30 000 лв., а срокът за погасяване е не повече от 60 месеца. Въпреки това е вероятно те да изискват по-високи лихвени проценти и да имат по-кратки срокове на заема от конвенционалните потребителски заеми. Преди да кандидатствате, препоръчваме ви да оцените внимателно условията, за да сте сигурни, че ще изберете най-добрите условия за вас. Така ще можете да предотвратите възникването на проблем с връщането на кредита и финансовата ви стабилност няма да бъде съсипана.

Тези, които търсят заеми в кратки срокове и без много усилия, трябва да бъдат много предпазливи и да направят задълбочено проучване, преди да изберат компания. Това, че сте имали лошо ЦКР, не означава непременно, че няма да можете да намерите подходящо финансиране, при условие че търсите правилните кредитори и сте запознати с техните условия. Незабавните заеми в интернет осигуряват удобство и гъвкавост, но човек трябва да бъде внимателен и да планира добре финансите, за да не натоварва още повече финансовия си живот.

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

Сайтове за сравнения на кредити с лошо ЦКР

Изборът на кредит е от изключително значение за всеки, който планира да избегне финансови проблеми. Поради това е от съществено значение да се търси заем, който човек може да върне без никакви затруднения. Такива уебсайтове могат да се използват като ефективен инструмент за тази цел.

Интернет вече е достъпен за много компании, които предоставят този тип услуги. Те дават на кредитополучателя пълни подробности за условията на кредита, например лихвен процент, срок на погасяване и максимална сума.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

Лесна процедура за бързо получаване на пари в сметката

Основното предимство на кандидатстването чрез уебсайтовете за сравнение е, че процесът е много бърз и лесен. Първото нещо, което се прави е избор на сума, последвано от превод към сайта на желаната банка. Трябва да се вземат предпазни мерки при лично въвеждане на данни, за да се избегнат грешки.

Документи като лична карта, доказателство за доход и банкова сметка също са сред списъка с изисквания. След като кандидатът изпрати всички необходими данни, следващата стъпка е оценката на заявлението. Информацията често се изпраща чрез SMS или имейл. След одобрение средствата се прехвърлят незабавно по сметката. Членският внос може да се плаща онлайн, което го прави по-удобен.

Какви видове кредити могат да се вземат онлайн?

Подаването на онлайн заявление ви дава достъп до широк набор от заеми, включително такива без поръчител или доказване на доход. Платформи като Vivus предоставят напълно интегрирана платформа, която предоставя бързи и лесни условия за процеса.

Освен това онлайн платформите са защитени от хакерски атаки, което гарантира поверителността на информацията. 

10 Оценка

Възможност за бързо финансиране
10
Независимо от кредитната история
10
Получаване на парите до минути
10
Оценка на потребителите: 4.56 (9 гласа)
Topcash
Logo