Кредит за безработни

Липсата на заетост е нещо тревожно, а справянето с тази ситуация е изключително трудно. Междувременно могат да възникнат непредвидени обстоятелства. Без доходи е трудно да решите проблемите и да избегнете дългове. Един от вариантите е да се търси кредит за безработни. Но преди да подпишете договора е важно да се запознаете с условията.

Всеки от нас като изпадне в подобна ситуация и няма към кого да се обърне изпада в депресия и отчаяние. Но всъщност има и финансови услуги, които са подходящи и за хора, които се намират в такъв неприятен период. Тук ще научите какво да търсите и към кои компании да се обърнете, за да решите проблемите си.

Съществуват ли кредити за безработни?

Всъщност, ако работите, но не сте на договор можете да вземете кредит без трудов договор. В противен случай, в topcash ще ви помогнем да намерите фирмите, които предлагат подходящото финансиране за вас.

По долу можете да намерите връзки с информация за финансовите компании и намерете този вариант, който най-добре отговаря на вашата конкретна ситуация. Ще трябва само да попълните формуляр с вашите данни и това е всичко. Можете да получите парите още днес!

За щастие, от ден на ден все повече финансови институции предлагат кредити за безработни, които можете да поискате за броени минути, без да се налага да представяте много документи. Ще получите бърз отговор и парите могат да бъдат във вашата банкова сметка само след няколко часа (зависи от политиката и условията на конкретната организация).

Някои от най-популярните възможности са кредити за безработни и заеми без обезпечение, за които ще трябва най-вероятно да плащате по-висока лихва, но ще имате достъп до финансиране без да представите ведомост или гаранция.

Ето три вида заеми, които могат да ви помогнат

Не забравяйте да направите свое собствено проучване и да сравнете компаниите преди да кандидатствате за кредит. Най-важното е да сравните и проверите лихвата, ГПР, таксите, обща сума за плащане и срока за начало и край на плащането.

Безлихвени кредити за безработни

Независимо от лошата ситуация, в която се намирате, все пак можете да се възползвате от предлаганите на пазара безлихвени кредити за безработни. Всъщност, когато търсите в търсачките е добре да прочетете условията на компаниите, които предлагат кредити с 0% лихва, тъй като не винаги са рекламирани специално за хора без постоянна заетост.

Кредит за безработни без доказване на доходи

Липсата на доказателство на доходите прави одобрението за заем много трудно, тъй като финансовата институция няма никаква гаранция, че ще можете да изпълните поетите ангажименти по-късно.

Всъщност риска, който фирмите поемат се отразява пряко на таксите и лихвите за финансиране, които в крайна сметка са по-високи от нормалното, освен че отпусканата сума ще е по-ниска.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Документи, които трябва да представите, за да кандидатствате за заем

 • Документ за самоличност
 • Доказателство за адрес
 • Телефон за контакт
 • Имейл адрес
 • Кредиторът може да поиска някои допълнителни данни, в допълнение към горе посочените документи и данни.

Микрокредит

Някои финансови институции предлагат кредити за безработни, наречени микрокредити. Отпуска се малка сума пари, но с не много високи лихви и такси. Условията за плащане са приемливи, като ви се отдава достатъчно време за изплащането му.

Заем срещу залог

При заемът срещу залог на недвижимо имущество или превозно средство, когато поискате парите трябва да заложите актива си като гаранция за плащане. Кредиторите харесват този тип споразумение, тъй като шансовете да не получат парите си са значително намалени. Трябва да сте наясно с правилата за този вид финансиране.

Условия за кандидатстване

Всяка компания има свои собствени изисквания, но много често за кредита не се изисква поръчител, ведомост за заплата или обезпечение. Не е необходимо да имате трудов или друг договор, за да ви бъде отпуснат кредитът. Нужна е само личната ви карта и да сте дееспособен български гражданин между 18 и 75 години.

Компании, от които може да поискате кредит за безработни

Тук можете да видите няколко от фирмите в България, предлагащи различни финансови продукти, които може да ви свършат добра работа.

 • Заеми до 3000 лв

 • Бързо онлайн одобрение

 • Безлихвен първи заем

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

Възможно ли е да имате доходи, ако сте безработен?

Това са видовете доходи, които е възможно да получите, ако нямате работа и това може да бъде във ваша полза в случай, че поискате заем:

 1. Получаваш парични обезщетения за безработица: Това се случва в повечето случаи, когато си загубим работа. Тогава имаме право на обезщетение за безработица. В зависимост от сумата, срока и размера на заема е възможно да изтеглите заем, докато сте безработен.
 2. Ако сте пенсионер: Както при безработицата, пенсионирането е обезщетение, когато навършим трудоспособната си възраст. Обикновено това е най-жизнеспособният начин за кандидатстване за кредит за безработни, тъй като имате пенсия и това е доживотно обезщетение за разлика от обезщетението за безработица. Въпреки това, много финансови компании имат възрастова граница за отпускане на кредити, но не е под 70 години.
 3. Получавайте доходи от наем: Ако имате имоти, които ви генерират приходи, можете да ги използвате, финансовите компании вероятно ще се доверят на платежоспособността ви.
 4. Ако сте самоосигуряващо се лице: Въпреки че да бъдете самоосигуряващо се лице означава, че имате работа, всъщност е доста по-различно от назначаването на постоянен трудов договор. За тези, които се съмняват, самоосигуряващо се лице няма да има проблем с получаването на заем.
Как мога да кандидатствам за заем, ако нямам работа?

Предвид силната конкуренция за онлайн заеми, много вероятно е да кандидатствате за бърз кредит онлайн, дори ако сте безработен.

Мога ли да кандидатствам, ако съм с лоша кредитна история?

Стига да имате някакъв източник на доходи, можете да изберете кредитори, които ще ви предложат ниски суми. Разбира се, вие ще сте от по-рисковите клиенти и лихвите няма да са най-ниските. Вижте всичко за тегленето на кредит с лошо ЦКР.

Кои фирми предлагат кредит за безработни?

Повечето кредитори, които одобряват клиенти с лоша кредитна история, ще бъдат в състояние да приемат безработни хора, които получават парични обезщетения за безработица, стига да е заем с ниска сума и с кратък срок за изплащане.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo