Кредитна карта ДСК: Решение за Физически Лица

Разнообразната гама от кредитни карти на ДСК е предназначена да посрещне широк спектър от клиенти, с гъвкавост за различни начини на живот и финансови нужди.

Кредитни карти за физически лица

Кредитните карти на ДСК са съобразени с финансовите нужди на индивидуалните клиенти. Независимо дали пътувате често, учител сте или просто търсите карта за ежедневни покупки, ДСК има карта, създадена за вашия начин на живот. С характеристики, вариращи от високо ниво на членство в клубове за отстъпки до транзакции без такси, тези карти предлагат на хората удобството и финансовата гъвкавост, от която се нуждаят.

Информацията, съдържаща се на тази страница, е предоставена само за информационни цели и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от ДСК, моля посетете официалния сайт на банката за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с компанията, преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

За всеки начин на живот

Серията кредитни карти на ДСК предлага карти за всеки стил на живот. За пътуващите по света има кредитна карта ДСК – Wizz Air, пълна с награди и отстъпки за пътуване. За преподавателите има Кредитна карта ДСК за учители, предлагаща уникални отстъпки за пътуване и местни отстъпки. За тези, които търсят първокласни услуги, кредитните карти Visa Infinite и Platinum предлагат достъп до VIP салона на летището и услуги за личен асистент.

Какъвто и да е вашият начин на живот или нужди, ДСК има карта, създадена точно за вас. Всичко е свързано с предоставянето на правилната за вашите финансови нужди и личен начин на живот.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Свържете се с ДСК

За повече информация относно кредитни карти ДСК или за съдействие при избора на подходящата за вас карта, отделът за обслужване на клиенти на ДСК е на разположение на тел. 0700 10 375 или *2375. Разгледайте предимствата на кредитните карти ДСК и намерете тази, която е идеалната за вас.

Не забравяйте, че финансовото състояние на всеки човек е уникално и най-добрата кредитна карта за вас е тази, която отговаря на вашите специфични нужди и начин на живот. Винаги вземайте информирано решение, след като обмислите всички опции и се консултирате с финансов съветник, ако е необходимо.

Какви кредитни карти предлага ДСК?

Банка ДСК предлага широка гама от кредитни карти, предназначени да задоволят различни нужди на клиентите. Тези карти са пригодени да предлагат удобство, награди и превъзходни услуги на потребителите. Нека да разгледаме подробно тези предложения.

Кредитна карта Galaxy Standard

Кредитната карта Galaxy Standard предоставя гъвкавост при пазаруване, както в страната, така и в чужбина, с възможност за избор между три валути (лева, евро, щатски долари). Получавате и удобството на онлайн пазаруване, хотелска резервация и закупуване на самолетни билети. Тя предлага безлихвен кредитен период до 45 дни и годишно връщане на пари в брой от 1% върху изразходваната сума. Картата е с кредитен лимит до 7 000 лв. и 15 дни безлихвен период от 0%.

Кредитна карта ДСК (Мечка) Maxi Go

Кредитната карта Maxi Go е предназначена за ежедневни покупки, като предлага лесен, удобен и бърз процес на транзакция. Няма месечни или годишни такси и предоставя безплатно теглене от банкомати на Банка ДСК. Картата предоставя 15 дни безлихвен период и изисква минимална револвирана сума, варираща в зависимост от кредитния лимит, който достига до 3000 лв.

Златна кредитна карта ДСК

Златните кредитни карти на Банка ДСК се предлагат с VIP обслужване и редица привилегии. Тези карти предлагат избор между лога на Mastercard или Visa и кредитен лимит от 5000 до 40 000 лв. Няма краен срок за погасяване на кредитния лимит и той също така предлага 1% връщане на пари в брой върху изразходваната сума. Освен това картата предоставя безплатни отстъпки за застраховка „Помощ при пътуване“ за притежателите на Mastercard Premium и Visa Premium.

Кредитна карта ДСК Wizzair

Кредитната карта ДСК Wizzair е специално създадена за любителите на пътуванията. Притежателите на карти получават членство на високо ниво в програмата Wizz Discount Club, която обхваща още петима души. Тя предлага и бонус програма за натрупване на точки по време на пазаруване. Освен това предоставя отстъпки за самолетни билети и други услуги на wizzair.com. Предлага се и с 15 дни безлихвен период с минимална револвираща сума, която е 3% от използвания лимит.

Кредитна карта ДСК за учители

Кредитната карта ДСК за учители съчетава предимствата на банкова кредитна карта Mastercard и учителска идентификационна карта ITIC. Картата предлага преференции при пътуване, включително специални цени за самолетни и автобусни билети, отстъпки за настаняване в хостели и хотели и преференциални цени за туристически застраховки. Тя също така предоставя над 1000 преференции в България в различни области. Картата предлага 15-дневен безлихвен период и годишно връщане на пари от 1% върху изразходваната сума.

Платинена кредитна карта

Платинените кредитни карти на Банка ДСК предлагат високи кредитни лимити и привилегията на безплатен Priority Pass до над 1300 VIP салона на летища по света. Можете да избирате между Mastercard Platinum, Visa Platinum и Mastercard Platinum-Private Banking. Освен това картата се предлага в три валутни опции – лева, евро и щатски долари.

Visa Infinite Card

Visa Infinite Card е предназначена за първокласно обслужване по целия свят. Тази предоставя безплатен Priority Pass за достъп до над 1300 VIP салона на летищата по целия свят и значителни отстъпки за покупки в елитни хотели, курорти и престижни търговски обекти. Картата предоставя и достъп до личен асистент 24/7 чрез ексклузивната програма Visa Concierge и включва безплатна застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие до 40 000 евро.

В обобщение, банка ДСК предлага впечатляващ набор от кредитни карти, за да отговори на различни предпочитания и нужди на клиентите. Независимо дали търсите карта за ежедневни покупки, бонуси при пътуване или първокласни услуги, ДСК има карта, специално създадена за вас.

Вижте други кредитни карти:

  • Кандидатсвай онлайн

  • Управлявай чрез персонален клиентски профил

  • Няма такси за обслужване

  • Кандидатсвай онлайн

  • БЕЗ ТАКСИ за издаване

  • Постоянни отстъпки

  • Ниска лихва

  • Безлихвен период

  • Прозрачни условия

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo