Неткредит – Всичко, което трябва да знаете

Кредитите на Неткредит се открояват със своята бързина при отпускането им, опростеният начин на кандидатстване и лихвите, които трябва да бъдат платени по време на изплащането. Тук ще обсъдим подробно условията, финансовите продукти и начина за кандидатстване, за да можете да поискате заем от Неткредит.

С какво се характеризират заемите на Неткредит?

Неткредит се отпускат изцяло онлайн. Можете да се възползвате от безлихвен кредит до 500 лева, ако досега не сте използвали услугите на компанията. Този финансов продукт е промоционален, наличността му зависи изцяло от финансовата институция. Ако се нуждаете от по-голяма сума можете да кандидатствате за до 4000 лева. След подаване на онлайн заявление и в случай, че сте одобрени ще получите парите до минути.

Симулатор за заема от Неткредит. Изчислете го!

На симулатора, който ще намерите на официалната страница на Неткредит можете да изчислите даден финансов продукт за по-малко от минута. Интерфейсът е много опростен и ясен за всички потребители. За да определите вашият погасителен план, просто трябва да посочите:

 • Размер на сумата, от която се нуждаете: с максимум от 4000 лева
 • Срок, за който желаете да изплатите дълга си: минимум 3 месеца и максимум 24 месеца

Примерен кредит направен със симулатора

В този пример се поставяме на мястото на потребител, който иска заем от 4000 лева, който ще използва като кредит за кола. Иска да го върне за 24 месеца. Това са резултатите, които симулаторът връща:

Изтеглена сума 4000 леваСрок за изплащане 24 месецаМесечна вноска 247.00 лева
ГОДИШЕН ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ: 
41.04%
ГПР: 
49.71%

Във втория случай вземаме човек, който иска пари на заем онлайн и кандидатства за 1000 лева. Той също така избира да го погаси в максимален срок, но в случая е 12 месеца. Ето какви ще месечните му вноски:

Изтеглена сума 1000 леваСрок за изплащане 12 месецаМесечна вноска 107.00 лева
ГОДИШЕН ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ: 
41.05%
ГПР: 
49.72%

Предимства на Неткредит

Едно от основните предимства на компанията, е че всеки отговарящ на условията потребител, може да бъде финансиран удобно до 2 години (24 месеца) или по-кратък срок, който отговаря на неговите нужди.

За какво можете да изтеглите кредит от Неткредит?

Неткредит предлага онлайн кредити, които са пригодени за всички видове цели и нуждите ви като потребител. Могат да бъдат използвани за закупуване на превозно средство, финансиране на пътуване или ремонт на дома, единственото условие е да сте на възраст между 18 и 65 години. Разбира се това не е гаранция, че ще бъдете одобрени. Компанията прави проверка на кредитната история на кандидата. В случай, че е с лоша репутация в ЦКР, тогава лицето няма да бъде одобрено. Вижте какви са предимствата на добрата кредитна история.

Можете да го използвате като кредит до заплата

Със срок на погасяване между 3 и 24 месеца и отпускането му до минути, този финансов продукт ви позволява да изтеглите сума до 4000 лева. Освен това няма комисионна за предсрочно погасяване, така че можете да я платите предварително, без да ви бъдат начислени допълнителни разходи, ще платите лихви само за броя дни, в които сте ползвали кредита.

Безлихвен кредит

Безлихвеният кредит ви позволява да се възползвате от незабавно финансиране до 500 лева. За да не дължите лихва по отпуснатият заем трябва да изплатите сумата до 30 дни. За повече информация е препоръчително да се запознаете с договора при самото му подписване или да се обадите на 0700 160 20 и да получите допълнителна информация за промоцията.

Като кредит за кола

Въпреки че можете да вземете кола на лизинг или чрез други заеми, създадени с тази цел, във вашият случай това финансиране може да е най-подходящо. Можете да закупите автомобил, мотоциклет или да използвате парите за плащане на застраховка.

За непредвидени разходи

Както вече знаете, бързите кредити са много удобни за покриване на непредвидени разходи, които не търпят отлагане, например:

 • Закупуване на нов бойлер.
 • Ремонт на кола.
 • Ремонт на покрива на вашата къща и др.

За индивидуални проекти

Предназначен за хора между 18 и 65 години, този продукт ви позволява да финансирате ваше обучение или друг проект.

Изисквания за отпускане на заем от Неткредит

Условия за отпускане на заем от Неткредит са прости и бързи. Първо трябва да сте наясно с  необходимите документи за започване на процеса.

 • Попълване на онлайн заявление
 • Документ за самоличност, или лична карта или паспорт
 • Мобилен телефон
 • Email адрес

След като бъде предоставена тази документация, за да бъде отпуснат кредит, служителите на компанията ще трябва да проверят, че:

 • Вие сте между 18 и 65 години
 • Вашето име не се появява в списъка за нередовните платци в ЦКР (Централен Кредитен Регистър).
 • Имате достатъчно месечни доходи, за да плащате удобно месечните вноски. Например, ако вноската е 600 лева на месец, ще трябва да покажете, че можете да изкарате до следващата заплата и без тази сума.

Мнения и оценка на Неткредит

Ние вярваме, че заемите на Неткредит се открояват с бързината на отпускане на финансирането, както и възможният дълъг срок за погасяването му. Срок от 24 месеца позволява изгодна адаптация към джоба на всеки от клиентите на компанията. 

Освен това, можете да правите своите месечни плащания по банков път или в най-удобният за вас офис на EasyPay. Бързо, лесно и удобно!

Често задавани въпроси относно Неткредит

Мога ли да удължа срока?

Ако имате затруднение с изплащането на кредита от Неткредит, трябва незабавно да се свържете компанията и да обсъдите възможностите, за справяне със ситуацията.

Какво ми трябва, за да поискам заем от Неткредит?

Както вече съобщихме, за да поискате заем от Неткредит трябва да отговаряте на редица изисквания, като например да сте навършили пълнолетие, да не сте в списъка на ЦКР както и да имате достатъчна финансова платежоспособност, за да внасяте месечните вноски без проблеми. За това, освен лична карта, може да ви поискат ведомост за заплати или данъчна декларация за доказване на доходите на физическите лица, ако са самоосигуряващи се.

Как да върна заем от Неткредит?

Като се има предвид, че повечето заеми на Неткредит могат да се персонализират, можете да решите условията, при които искате да върнете заеманата сума, като винаги спазвате сроковете по договора. 
Ние препоръчваме да направите добра преценка, тъй като извършването на месечни плащания по-големи, от колкото можете да си позволите ще доведе до по-големи разходи.

Контакти:

 • Tелефон: 0700 160 20
 • Email: info@netcredit.bg
 • Адрес на управление: гр. София 1756, ул. Лъчезар Станчев 3 (Литекс Тауър), ет. 10
 • Работно време: Понеделник – Петък: 08:00–18:00 ч. събота: 10:00–17:00 ч. Неделя: почивен ден
 • Уебсайт: netcredit.bg
10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo