Нови онлайн кредити с 0% лихва

Тегленето на нови онлайн кредити с 0% лихва е отличен вариант за решаването на временни финансови затруднения. Причините могат да бъдат различни, от плащане на закъсняла сметка, до спешен ремонт на колата или покупка на уред като хладилник например. Имайте предвид, че средната сума за отпускане с 0% е около 500 лева и получените пари трябва да бъдат върнати в кратък срок (не повече от 30 дни).

Какво означава “нови онлайн кредити с 0% лихва”?

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Както името подсказва, това означава отпускане на заеми на заинтересовани лица по интернет, а не по традиционният начин с посещение на офис и то при най-добри условия (с 0% лихва за нови клиенти).

Освен, че е алтернативен вариант за свързване на бизнеса с потребителите в сферата на финансирането, това също е начин да разграничи онлайн кредиторите от техните колеги. 

Онлайн заемите представят широка гама от финансови продукти. Въпреки това, има някои черти, които поставят значителна разлика с традиционното финансиране.

Например, онлайн кредитирането обикновено се фокусира върху малки заеми. По този начин се намалява риска и следователно броя на проверките и гаранциите за отпускане на кредит. В резултат на това, онлайн кредитите се отпускат бързо, дори някои заявления могат да бъдат завършени само за 24 часа. Това е чудесен вариант както за бизнеса, така и за потребителите, които се нуждаят от кредит възможно най-скоро. 

Важно е да се отбележи, че онлайн кредиторите компенсират поетия риск, като начисляват по-високи лихвени проценти.

Предимства на тегленето на нови онлайн кредити

 • Отпускани суми за малки непредвидени случаи.
 • Връщане в кратък срок, от няколко дни до обикновено до един месец.
 • Без разходи при възстановяване на дължимата сума в срок, които знаете предварително, от момента на попълване на заявлението.
 • Лесно кандидатстване – всяка стъпка се извършва онлайн с формуляри, които ще попълните за няколко секунди.
 • Без изискване на прекалено ненужна информация или голяма документация. Нужни са само данните, които идентифицират вашата самоличност.
 • Получаване на незабавен отговор след преглед на заявлението.
 • Получаване на средствата в повечето случаи до 48 часа.
 • Удобно управление на плащанията, чрез различни методи на плащане от банков превод, с карта или на касите на EasyPay.
 • Не се изисква добра кредитна история, тъй като товa са онлайн кредити без проверка в ЦКР.

Как да кандидатствате?

Можете да заявите нов онлайн кредит, когато пожелаете 24 часа в денонощието, 365 дни в годината чрез много прост и практичен процес. Просто трябва да попълните формуляр като ви е нужна следната информация:

 • Изберете необходимата сума
 • Изберете периода на връщане според наличните възможности на платформата
 • Въведете вашите лични данни: име, фамилия, номер на лична карта, имейл адрес, телефон за връзка, банкови данни.

След като подадете заявлението, вашата заявка ще бъде разгледана от служител на компанията и ще получите отговор с решението до не повече от 24 часа. Ако сте одобрени, имайте предвид, че процесът за отпускане не е по-сложен.

Първо ще ви изпратят договор, в който фигурират всички условия по отпускане на заема. Препоръчително е да обърнете специално внимание на:

 • Заявената сума описана в договора.
 • Период на връщане.
 • Лихвен процент, такси, ГПР (при повечето компании за нови онлайн кредити е 0%, без такси.)
 • Начини на плащане на дължимите вноски: депозит по сметка, превод, плащане с банкова карта и др.
 • Възможност за частично или пълно предсрочно изплащане на дълга.
 • Такси и глоби при забавяне или неплащане.

След като прегледате подробно информацията и се запознаете с условията, ще трябва да изпратите договора. Това отново става 100% онлайн като трябва да знаете, че е напълно сигурен начин.

Възможни начини на плащане

Трябва да обърнем специално внимание на възможните начини на плащане. Имайте предвид, че всяка фирма предлага различни варианти за погасяване на вноските. Тук подчертаваме няколко основни точки, които са важни за потвърждението на плащането. Разгледайте ги и оставяйте достатъчно време за изчистване на трансакцията, никога не чакайте последния момент!

 • Ако е чрез обикновен превод: В зависимост от вашата банка, превода може да отнеме до 24 часа. Ако засяга празнични дни или уикенд е възможно да пристигне по-късно от датата на плащане.
 • Ако е чрез незабавен превод: В този случай пристига на същия ден, но този превод е по-скъп.
 • В брой в банката: По този начин средствата се получават моментално, но в много случаи се заплаща и такса за тази услуга.
 • При възможност за плащане с карта: Този вариант е най-бърз, автоматичен и безплатен. Единствено трябва да сте сигурни, че имате достатъчно наличност в сметката.

Кои фирми предлагат нови онлайн кредити?

По-долу представяме няколко от най-добрите фирми, които предлагат безлихвено финансиране за нови клиенти:

Ако искате да научите повече подробности следвайте връзките и ще видите всички характеристики на всяка поотделно.

Кой е най-добрият кредит за вас?

Най-добрият ще бъде този, който ви позволи да финансирате проекта ви или този, който ще ви помогне да платите непредвидени разходи като кредит до заплата и всичко това при най-добрите условия.

От къде да изтеглите бърз кредит онлайн?

Можете да разгледате различни опции, предлагани от вашата банка или можете да сравните опциите онлайн. Ние искаме да ви улесним и ви предоставяме списък с фирми за бързи кредити онлайн.

Колко време отнема отпускането на заема?

Това ще зависи от времето, необходимо на компанията да разгледа вашето заявление, както и от това, колко бързо ще предоставите необходимата документация. 
Най-голямото предимство на тегленето на нови онлайн кредити е тяхната непосредственост и като цяло след около 48 часа парите ще бъдат преведени във вашата банкова сметка.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo