До 80 000 лв. потребителски кредит от ДСК

Банка ДСК представя атрактивна оферта: потребителски кредит от ДСК, достигащ до 80 000 лв. Насладете се на лесен процес на кандидатстване, бързо време за отговор и процес на преглед и одобрение без такса. Използвайте този кредит за всякакви цели, от закупуване на нови мебели до пътуване в чужбина.

Предимства при избора на потребителски кредит от ДСК

Този кредитен пакет предлага множество предимства, улесняващи процеса на получаване на финансова помощ. Можете да изпратите вашата заявка и да получите изчислението на месечното си плащане почти мигновено. С Банка ДСК получавате отговор в рамките на един работен ден. А знаете ли, коя е най-добрата част? Не е необходимо да присъствате физически в банката; спестете ценното си време с кандидатстване, напълно онлайн.

Информацията, съдържаща се на тази страница, е предоставена само за информационна цел и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от ДСК, моля посетете официалния сайт на банката за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с (компанията), преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Спецификации на продукта

Минималният и максималният размер на кредита са съответно 500 лв. и 80 000 лв., като срокът варира от 18 месеца до 10 години. Променливият лихвен процент е 6,25%, определен от референтната кредитна цена (RLP) и надбавката.

Кредитна карта ДСК
  • Създадена точно за вас

  • Кандидатсвайте онлайн

  • Награди и отстъпки за пътуване

Представителен пример

Да вземем за пример 30 000 лева за срок от 120 месеца. Вашата месечна вноска ще бъде в размер на 336,84 лв., с годишен процент (ГПР) от 6,84%. Общата дължима сума след периода би била 41 125 лева. Всичко това е без такса за обработка на искането и одобрението на кредита и месечна такса от 5,87 лв. за разплащателния пакет “ДСК Флекси 4”.

Как да получите потребителски кредит онлайн?

Процесът на кандидатстване за потребителски кредит от ДСК не е сложен. Избирате желаната от вас сума и срок, попълвате необходимите данни и изпращате вашата заявка. Ще получите обаждане от служител на банката и заявената сума ще бъде налична във вашата сметка в много кратък срок. Целият процес е онлайн, което елиминира необходимостта от посещение в офис на банката.

Такси и лихви

Заемите са с променлив лихвен процент. Този процент се формира от стойността на референтен лихвен процент, който е показател, базиран на средния лихвен процент по остатъка от срочни депозити в лева на домакинства. Срокът за тази ставка варира от повече от един ден до две години. На кредити в лева се прилага надбавка. Като алтернатива процентът на референтния лихвен процент представлява лихвения бенчмарк 6-месечен EURIBOR и надбавка.

Банка ДСК предлага лесен и удобен подход към потребителското кредитиране. Кандидатствайте сега и се възползвайте от невероятната оферта, с кредит до 80 000 лв. на ваше разположение!

Необходими документи при рефинансиране

За да рефинансирате кредит от друга банка с потребителски кредит от ДСК са ви необходими конкретни документи. Първо, ще ви трябват документите за кандидатстване за кредит.

Освен това ще ви трябва документ или кредитно извлечение, показващо сумата, която искате да рефинансирате. Приемливо е и удостоверение, издадено от вашата текуща банка, в което се посочва салдото по заема, който ще се рефинансира.

Какво следва след рефинансирането

След като сте рефинансирали задълженията си със потребителски кредит ДСК, трябва да предоставите документ, който служи за удостоверяване, че предишните ви задължения са погасени.

Заключение

Накратко, получаването на потребителски кредит от ДСК до 80 000 лв. е лесен процес. Той е предназначен да ви помогне да управлявате ефективно финансите си. С подходящите документи в ръка можете бързо да рефинансирате кредита си от друга банка.

Колко време отнема процесът на одобрение?

Кредитът може да бъде одобрен в рамките на 1 работен ден след подаване на всички необходими документи. Това прави процеса по-ефективен и удобен за вас.

Какви допълнителни предимства имате при избора на потребителски кредит от ДСК?

Продуктът Потребителски кредит ДСК разполага с няколко допълнителни предимства:
Договаряне на гратисен период до 3 месеца. Възможност за включване на платежоспособен съдлъжник при недостатъчен доход. Не се изисква причина за заема.
Ако получавате заплатата или пенсията си в банката, няма нужда да доказвате доходите си. Възможност за ползване на допълнителна лихвена отстъпка при включване в програмата ДСК Партньори Плюс. Всяка от тези функции подобрява гъвкавостта и удобството на продукта, за да обслужва по-добре вашите финансови нужди.

Topcash
Logo