До 75 000 лв. потребителски кредит с Уникредит Булбанк

Ако имате нужда от финансова подкрепа, помислете за удобен потребителски кредит от УниКредит. Можете да кандидатствате от комфорта на дома си, като използвате само личната си карта. Ще получите отговор в рамките на два работни часа в през работните дни. Размерът на кредита може да достигне до 75 000 лева.

Информацията, съдържаща се на тази страница е предоставена само за информационна цел и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от УниКредит, моля посетете официалния сайт на банката за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с банката (компанията), преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

Характеристики на УниКредит потребителски кредит

 • Продължителност: Продължителността на кредита може да варира от 3 до 120 месеца.
 • Валута на заема: Кредитът се предоставя в лева.
 • Размер: Минималният размер на кредита е 150 лв. Максималната сума, която можете да заемете е 75 000 лева.
 • Лихвен процент: УниКредит предлага два вида лихви за потребителски кредит. Можете да изберете фиксиран лихвен процент за целия срок на заема или да изберете променлив лихвен процент. Вторият се формира от референтен лихвен индекс плюс надбавка. Лихвите зависят от размера на кредита и дали имате превод на заплата в УниКредит Булбанк.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Нужно ли е обезпечение

За този потребителски кредит не е необходимо обезпечение, но всеки заем подлежи на индивидуална оценка въз основа на рисковия профил на клиента.

Такси и комисионни

Таксата за обработка се определя от вида на потребителския кредит, за който кандидатствате. Таксата се финансира като част от вашия кредит.

Пример за потребителски кредит от УниКредит

Например потребителски кредит от 41 000 лв. за 120 месеца води до месечна вноска от 459 лв. Това изчисление се основава на плаваща лихва от 5,09%, ГПР от 6,27% и цифрово подписване на договора за кредит.

Общата дължима сума в края на срока на кредита е 55 080 лв., включително обща застраховка от 1 986,00 лв. Във вноската е включена месечната застрахователна премия от 16,53 лв. Кредитната застраховка обаче не е задължителна и може да бъде предоставена допълнително. Ако решите да не включвате застраховка към потребителския кредит важат други условия по кредита. Лихвеният процент се определя от избрания период на погасяване, начина на подписване и наличието на застраховка на кредита.

Начини на кандидатстване

За да кандидатствате за потребителски кредит от УниКредит Ви е необходим само документ за самоличност. Въпреки това УниКредит може да поиска допълнителни документи.

Онлайн приложение

Можете да кандидатствате за потребителски кредит онлайн. Попълнете кратък формуляр и консултант на УниКредит ще се свърже с Вас.

По телефона

Като алтернатива можете да позвъните на *2274 за местни и мобилни оператори според вашия тарифен план или да наберете 02 9337 373 на цената на градски разговор.

Попълване на заявление в банков клон

Можете да кандидатствате за потребителски кредит и в най-близкия клон на УниКредит Булбанк.

С УниКредит можете да управлявате заявката си за потребителски кредит, без да напускате дома си. Кандидатствайте през приложението Bulbank Mobile или се свържете с консултант на *2274. Получете вашата лична оферта до два часа в работен ден. След това подпишете електронно необходимите документи. Ще получите нужната сума по сметката си, без да се налага да посещавате банков клон.

Не забравяйте да прегледате условията за кредити с фиксирана и плаваща лихва, преди да кандидатствате за потребителски кредит от УниКредит.

Възможен срок от 5 - 45 Дни

Възможен срок 14 - 30 Дни

Възможен срок 90 - 720 Дни

Възможен срок 5 - 30 Дни

Възможен срок 3 - 24 месеца

Други потребителски кредити от УниКредит

Разгледайте разнообразната селекция от потребителски кредити на УниКредит.

Студентски заем

Като студент основната Ви грижа трябва да бъде вашето обучение и личностно израстване. Студентски кредит от УниКредит Булбанк може да Ви помогне да се съсредоточите върху тези аспекти, като покриете разходи като такси, разходи за живот, дейности на студентска бригада, компютър и ученически пособия.

 • Продължителност на кредита: До 5 години
 • Валута: лева
 • Минимален размер на кредита: 1000 лв
 • Обезпечение: Изисква се поръчител
 • Вид на погасяване: Вие избирате между равни месечни плащания или намаляващи месечни плащания.

С финансово обезпечение

С обезпечен потребителски кредит от УниКредит можете уверено да задоволите настоящите си нужди. Този тип заем използва парите Ви в банкова сметка като гаранция, предлагайки безпроблемно изживяване при отпускане на кредита.

 • Продължителност: До 10 години
 • Валута: лева или евро
 • Минимален размер: 500 лв. или 250 евро
 • Обезпечение: Финансово обезпечение като банкови гаранции, местни и чуждестранни държавни ценни книжа, взаимни фондове или застраховка „Живот“ със спестовен аспект
 • Вид на погасяване: Избирате между равни месечни плащания или намаляващи месечни плащания.

Потребителски кредит УниКредит за пенсионери

Ако сте в пенсионна възраст, УниКредит предлага специален потребителски кредит, съобразен с вашето финансово състояние. Насладете се на златните си години без финансов стрес.

 • Продължителност: От 3 до 120 месеца
 • Валута: лева
 • Минимален размер: 150 лв
 • Максимален размер: 10 000 лв
 • Тип лихвен процент: Фиксиран за целия срок на кредита

Изборът на правилния тип потребителски кредит от УниКредит може да помогне за ефективното управление на вашите финансови нужди.

Алтернативи

Обмисляте заем, но не от УниКредит? Може би ще е добре да проучите алтернативи. Една такава възможност е оферта за потребитлски кредит от ДСК.

Потребителски кредит ДСК

С Банка ДСК процесът по кандидатстване за кредит е опростен и ефективен. Можете да изпратите заявката си онлайн и да получите отговор почти веднага.

Бързо време за реакция

Едно от основните предимства на тази алтернатива е бързото време за реакция. Банка ДСК се стреми да отговори на Вашето искане за кредит в рамките на един работен ден.

Онлайн кандидатстване

Друго голямо предимство е изцяло онлайн процеса на кандидатстване. Не е необходимо да посещавате физически банков клон. Това означава, че можете да спестите време и да кандидатствате за кредита си, когато Ви е удобно.

Проучването на алтернативи за потребителски кредит от УниКредит като Банка ДСК може да отвори нови финансови възможности и решения, съобразени с вашите нужди.

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo