Търсите ли сигурен бърз кредит?

Няма такава услуга като “сигурен бърз кредит”, тъй като решението в крайна сметка зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на кредитора. Въпреки това, има някои стъпки, които могат да Ви помогнат за одобрението на бърз кредит.

Добре е да бъдете честни и кратки в молбата си. Подчертайте силните си страни и да демонстрирате, че сте в състояние да изпълните задълженията си по заема.

Някои заемодатели имат различни изисквания, като например добра кредитна история или висок доход.

Някои фирми за бързи кредити онлайн също вземат предвид традиционни и нетрадиционни данни, като месечен доход или ниво на образование. Кредиторите обикновено одобряват кредитополучатели, които отговарят на техните изисквания. Това означава, че се интересуват само от хора, които могат да изплатят заемите си навреме.

Ето пет съвета, за да увеличите шансовете си да се класирате за сигурен бърз кредит.

Подобрете кредитната си история

Вашата кредитна история е една от най-важните части от финансовата информация за вас. Използва се от заемодателите, за да определят дали да Ви дадат заем и, ако да, каква лихва да ви наложат.

Добрата кредитна история означава, че на вас се гледа като на кредитополучател с нисък риск. Това може да Ви помогне и за по-ниски лихвени проценти и по-добри условия на заема.

Ниският кредитен рейтинг може да доведе до по-високи лихвени проценти и по-неблагоприятни условия на заема или дори да нямате достъп до сигурен бърз кредит.

Ето защо е важно да следите кредитния си рейтинг и да работите за подобряването му, ако е необходимо. Ето три стъпки, които можете да предприемете, за да започнете да подобрявате кредитната си история:

 1. Проверете кредитната си история в ЦКР. Уверете се, че информацията във вашия кредитен отчет е точна. Можете да го направите безплатни или с експресна поръчка.
 2. Направете справка за плащанията на задълженията си. Ако закъснявате с някакви плащания, актуализирайте ги възможно най-скоро. Това ще Ви помогне да подобрите кредитния си рейтинг и ще покажете на кредиторите, че сте способни да управлявате дълговете си.
 3. Поискайте увеличение на кредитния лимит. Ако имате добра история на плащанията с определен кредитор, може да успеете да получите увеличение на кредитния лимит. Това може да помогне за подобряване на кредитния ви рейтинг чрез увеличаване на общия Ви лимит и намаляване на дължимото.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Балансирайте дълговете и доходите си, за да можете да разчитате на сигурен бърз кредит

Ако сте като повечето хора, вероятно имате някакъв дълг. Може би това е кредит за кола, студентски заем или кредитна карта.

Важното е да се уверите, че вашият дълг не превишава доходите Ви. Ако това стане, трябвва да предприемете стъпки за възстановяване на баланса на вашите доходи и дългове.

Ето няколко неща, които можете да направите:

 • Увеличете доходите си: Ако можете да намерите начин да увеличите доходите си, ще бъдете в по-добра позиция да получите сигурен бърз кредит и да изплатите дълга си. Един от начините да направите това е да поискате повишение на работното място или да потърсите допълнителна работа.
 • Изплатете дълга си: Ако имате дълг, направете каквото можете, за да го изплатите. Колкото по-бързо можете да се отървете от дълга си, толкова по-добре. Добре е да се съсредоточите върху по-големите дългове.
 • Създайте бюджет: Създаването на бюджет може да Ви помогне да следите разходите си и да сте сигурни, че не харчите повече, отколкото можете да си позволите. Когато създавате бюджета си, не забравяйте да включите раздел за дълговете.
 • Останете дисциплинирани: Най-важното нещо, което можете да направите, когато се опитвате да балансирате доходите си с дълговете, е да останете дисциплинирани. Това означава да се придържате към бюджета си и да правите плащанията на време без забявяне.

Ако следвате тези съвети, би трябвало да можете да възстановите баланса на дълговете и доходите си за нула време.

Не кандидатствайте за прекалено много пари, ако искате сигурен бърз кредит

Не е тайна, че когато кандидатствате за заем, колкото повече пари поискате, толкова по-голям риск изглеждате за заемодателите. В края на краищата, ако поискате по-голям заем от този, от който се нуждаете, това не само намалява бюджета Ви, но също така изглежда, че нямате способността да изплатите отпуснатата сума. Това може да бъде голям обрат за кредиторите, които е по-вероятно да откажат искането Ви или да наложат по-високи лихви.

Поискайте само сумата пари, която Ви е абсолютно необходима. Това ще покаже на кредиторите, че сте отговорни към финансите си и че сте уверени в способността си да изплатите заема. Да не говорим, че ще Ви спести много пари от лихви в дългосрочен план!

Намерете поръчител, за да увеличите шансовете си за сигурен бърз кредит

Ако нямате добра или отлична кредитна история, можете да добавите поръчител с по-добра кредитна история и доход, за да увеличите шансовете си за сигурен бърз кредит. Като използвате поръчител, може да успеете да получите по-нисък лихвен процент по заема си, отколкото бихте могли да получите сами.

Поръчител е лице, което се съгласява да носи отговорност за изплащането на заем или дълг, ако кредитополучателят не го направи. Съвместното подписване може да бъде полезно, когато основният кредитополучател има лоша кредитна история.

Намерете правиния кредитор

Повечето онлайн кредитори разкриват своите минимални изисквания за кредитен рейтинг, така че ще имате добра представа дали отговаряте на техните критерии. Ако не го направите, време е да започнете да подобрявате резултата си.

След като проверите кредитния си рейтинг, следващата стъпка е да се класирате предварително с множество заемодатели.

Предварителното квалифициране е прост процес, при който предоставяте на заемодателя основна информация за вашето финансово състояние, включително вашия доход, дългове и активи. В замяна на това кредиторът ще ви даде прогноза за какви лихви и условия може да отговаряте на условията.

Сравняването на проценти и условия от множество заемодатели е най-добрият начин да се уверите, че получавате най-добрата сделка за ипотеката си. И не забравяйте да сравните както традиционните банки, така и онлайн кредиторите – може да се изненадате от разликата в ставките и условията.

След като намерите правилния кредитор, е време да започнете процеса на кандидатстване за заем.

Пари

Потърсете сигурен бърз кредит без скрити уловки и условия

Ако търсите сигурен бърз кредит без скрити уловки или условия, разгледайте фирмите по-долу. Съставихме списък с най-добрите налични опции, за да можете да вземете информирано решение.

Кредитни карти

Най-добрите кредитни карти предлагат ниски лихвени проценти, без годишни такси и разнообразие от предимства и награди. Някои от най-добрите са Бяла карта, А1 и Транскарт.

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

 • Кандидатсвай онлайн

 • Управлявай чрез персонален клиентски профил

 • Няма такси за обслужване

Бързи кредити

Ако търсите бърз заем, трябва да имате предвид няколко неща. Първо се уверете, че разбирате лихвения процент и таксите, свързани със заема. Второ, не забравяйте да пазарувате и да сравнявате оферти от множество кредитори. И накрая, уверете се, че можете спокойно да си позволите месечните плащания. Някои от най-добрите опции на пазара в моментаса Credissimo Vivus, Ferratum и Viva Credit.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Заеми до 3000 лв

 • Бързо онлайн одобрение

 • Безлихвен първи заем

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo