Стик кредит с безлихвен първи заем

Стик кредит предлага едни от най-добрите бързи кредити до заплата в страната и на вноски до 24 месеца. Ако кандидатствате за първи път, можете да изтеглите до 800 лева безлихвен кредит. След успешното изплащане и спазването на всички условия по договора няма да бъдат начислени лихви или такси. 

При теглене на кредит на вноски трябва да знаете, че лихвите, които ще бъдат начислени ще зависят от сумата и срока, за който искате да изплатите заема.

Предимства на Stikcredit

 • До 800 лв безлихвен първи заем
 • Заеми до 3000 лв
 • Срок до 24 месеца
 • Бързо онлайн одобрение
 • Опция за рефинансиране на кредит с възможност за теглене до минути
 • Без такса за регистрация

Пример за кредит от Стик Кредит за 12 месеца

Ако изтеглите 800 лева за срок от 12 месеца, лихвата по заема ще е в размер от 392,40 лв. Сума, която се изплаща на 12 равни, месечни вноски по 32.70 лв. Общата сума за връщане е 1192,40 лева, при условие, че годишният лихвен процент (ГЛП) е 41,52% а годишният процент на разходите (ГПР) е 44,86%. За този вид финансиране компанията не начислява такса разглеждане и отпускане, както и никакви административни такси*.

Отпускане на кредити без доказване на доходи

Бърз кредит без поръчител

Бърз кредит от Вивус

Пример за 4 месеца

Ако заявите сума на стойност 600 (шестстотин лева) със срок на договора 4 месеца, ще платите лихва с общ размер 45,66 лева, или 4-ри вноски по 161,41 лв. без такса за разглеждане, отпускане и администрация. Общата сума за връщане ще бъде в размер на 645,66 лева, а годишният лихвен процент (ГЛП) е 40,84%* а годишният процент на разходите (ГПР) е 42,58%*. Имайте предвид всички клиенти избрали опцията за удължаване срока са обект на оценка на кредитоспособността им. В такъв случай ще бъде начислена такса за периода на удължаването.

Възможност за кандидатстване 7 дни в седмицата

Можете да заявите пари от Стик кредит по всяко време и час от седмицата, тъй като кандидатстването може да бъде направено изцяло онлайн. Ако желаете да посетите офис или да говорите със служител по телефона, ето и данните за контакт.

Стик кредит контакти

 • Име на компанията: СТИК-КРЕДИТ АД
 • Адрес на управление: гр. Шумен, ПК 9700, пл. Оборище 13Б
 • Телефон за контакт: 0700 450 10
 • Работни дни от 8:00 до 20:00
 • Почивни дни и официални празници от 10:00 до 17:00
 • Офиси в София: бул. „Гоце Делчев“ 16 Телефон: 0876481403Работно време: Понеделник – Петък от 10:00 до 19:00 часа

Възможност за онлайн чат

В случай, че нещо не ви е ясно и имате нужда от помощ по време на онлайн кандидатстването, компанията предлага много удобен онлайн чат. Можете да пишете с оператор, който не само ще отговори на вашите въпроси. Можете да намерите иконата долу в дясно на официалния сайт на фирмата.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Стъпки за кандидатстване за заем от Stikcredit

Кандидатстването може да да се извърши онлайн по телефона или на място в офис. За целта ще трябва да следвате няколко лесни стъпки:

Изберете сумата, която искате да изтеглите
Попълнете формуляра за кандидатстване
Представете документ за самоличност

След като попълните заявлението, Стик кредит ще направи проверка на заявката и не след дълго ще получите sms или имейл, за да разберете дали сте одобрен. В такъв случай, ще трябва да се запознаете с условията по договора и да се съгласите с тях. След като го подпишете компанията ще отпусне желаната от вас сума. Можете да я получите директно в баnковата си сметка или на касите на EasyPay.

Въпреки това помнете, че движението между различните банки може да отнеме до 48 часа в зависимост от работното им време, празнични дни и други фактори. Следователно, ако заявите заема в нормален делничен ден, ще получите парите възможно най-скоро. В противен случай е възможно да отнеме по-дълго за окончателния превод.

Стик кредит вход за клиенти и регистрация

Ако вече сте клиент на компанията и желаете да влезете във вашия профил е нужно само да посетите страницата за вход, да попълните своето ЕГН и да получите SMS за достъп. В случай, че сте нов клиент, регистрацията става автоматично с отпускането на първия кредит.

Често задавани въпроси

Независимо дали искате кредит до заплата или заем на вноски е важно да се запознаете с условията по договора. Тук ви представяме въпроси, които често изникват при търсенето на бързо финансиране. Въпреки това, трябва да знаете, че условията при различните форми се различават. Затова ви съветваме да разгледате подробно условията публикувани на официалната страница на компанията.

Наистина ли отпускат първи безлихвен заем?

Да, това е един от най-големите плюсове на Стик кредит. Компанията предлага безлихвен кредит до 800 лева за нови клиенти, като не начислява никакви такси и комисионни. Разбира се, няма да платите лихва само, ако бъдете коректни и спазвате стриктно условията по договора. Ако се забавите, изпитвате затруднения с вноските или ви трябва удължаване на срока най-вероятно да ви бъде начислена неустойка или такса за забавянето. За повече информация можете да се свържете с компанията по телефона, използвайки онлайн чата, по пощата или на място в централата.

Нужен ли ви е поръчител?

Фирмата се стреми да улеснява своите клиенти и да направи финансирането по-достъпно. Нуждата от поръчител зависи изцяло от финансовото положение и предоставяната информация от кандидата.

Начисляват ли такса за разглеждане и отпускане?

Много компании и банки начисляват такса за разглеждане на документите и обслужване на клиентския акаунт. Стик кредит е от компаниите, които се стремят да променят тази практика. В случай, че искате да кандидатствате можете да сте спокойни за това, че няма да бъдете таксувани за регистрацията, както и за превода на избраната от вас сума.

Какви са начините на плащане?

В случай, че Стик кредит са ви отпуснали заем имате няколко възможности за плащане на дължимата сума. В зависимост от това как ви е най-удобно можете го направите по банков път или на каса на ИзиПей.

Какво да правите, ако не можете да платите навреме?

Понякога има случаи, в които живота не се развива така, както сме го планирали. На всеки може да се случи да се нуждае от отсрочка на вноските. Затова фирмата предлага опция за удължаване на срока. Можете да изберете различен срок за удължаване като ще трябва да заплатите и съответната такса. Свържете се с фирмата, за да научите повече за възможностите във вашия случай.

Отговорност и точност на информацията в публикацията

Ние не сме посредник и не предлагаме финансиране. Текста в тази публикация е създаден благодарение на официална информация публикувана на уеб сайта на Стик кредит и не гарантираме точността и актуалността ѝ. В случай на нужда от финансиране ви съветваме да игнорирате информацията в нашия сайт и да се запознаете с актуалните условия на компанията, както и да се свържете с тях при възникнали въпроси от ваша страна. Ние не предлагаме съдействие и не гарантираме отпускането на заеми.

Алтернативи

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти


 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*


 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

*по време на публикуване на материала

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo