Съдействие за кредит с лошо ЦКР

Ако имате нужда от съдействие за кредит с лошо ЦКР, може да се чувствате обезкуражени.

Вашата кредитна история е вашата история за това колко добре използвате и плащате кредитните си сметки. Ако наличието на добър рейтинг улеснява получаването на заеми при добри лихвени проценти, лошият рейтинг може да има обратен ефект. И така, какво трябва да направите, ако искате да изтеглите кредит до минути с лошо ЦКР?

Преди да прибегнете до скъпи форми на финансиране, като бързи кредити, нека разгледаме някои неща, които трябва да знаете за кандидатстването за заем за хора с лоша кредитна история.

Фирми за съдействие за кредит с лошо ЦКР

Кредиторите може да имат свои собствени лимити за кредитен рейтинг. Ако резултатът Ви е под този праг е по-малко вероятно да бъдете одобрени. Но ако резултатът Ви е над тази оценка, е по-вероятно кредиторът да отвори кредитните Ви отчети, за да види кредитната Ви история. Кредиторът може да вземе предвид други неща, като например съотношението Ви дълг към доход, когато решава дали да Ви предложи заем и при какъв лихвен процент.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Заеми до 3000 лв

 • Бързо онлайн одобрение

 • Безлихвен първи заем

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

Всяка компания може да има различни изисквания за оценка за всеки от предлаганите от тях финансови продукти. Например,с техните продукти можете вземете ипотечен кредит с лошо цкр. От своя страна банките изискват по-висок кредитен рейтинг, за да одобрят стандартна ипотека.

Получаването на кредит с лошо цкр може да бъде трудно или скъпо. Но някои алтернативни форми на финансиране като безлихвен кредит до заплата, може изобщо да не вземат предвид кредитния Ви рейтинг, но може да начисляват много високи лихви и такси.

Възможно ли е съдействие за кредит с лошо ЦКР?

Може да си мислите, че лошата кредитна история означава, че единствената Ви възможност е да използвате алтернативен вид заем, като кредити без лице за контакт. Тези краткосрочни заеми обикновено не изискват кредитна проверка, което може да ги накара да изглеждат изкушаващи, ако смятате, че няма да можете да се класирате за традиционен потребителски заем или кредитна карта.

Но тези видове заеми могат да бъдат изключително скъпи в дългосрочен план, тъй като могат да се равняват на ГПР или ефективен годишен процент от около 400%. Сравнете това с типична кредитна карта, която може да има ГПР от около 30%.

Вместо това, по-добър вариант може да бъде да потърсите кредитори, които работят с хора с лошо ЦКР. Просто се уверете, че сумата на заема отговаря на вашия бюджет и прочетете условията, за да не бъдете изненадани с допълнителни такси.

Ако можете, опитайте се да спестите пари за големи покупки и спешни случаи, преди да се случат. По този начин няма да се налага да се притеснявате за задлъжнялост, ако се нуждаете от спешно от пари и можете да се съсредоточите върху подобряването на кредития си рейтинг.

Подобрете финансовото си състояние

Първото нещо, което трябва да знает е, че ситуацията Ви не трябва да е постоянна. Повечето негативни оценки, като закъснели плащания, възбрани и дори фалити ще изчезнат от отчетите Ви след седем до десет години.

Това означава, че дори и да подадете молба за несъстоятелност, пак е възможно да работите за подобряване на рейтинга си. Ето някои стъпки, които можете да предприемете, за да постигнете тази цел.

Първо проверете кредитната си история. Намирането на грешки – и успешното им оспорване, за да бъдат премахнати е едно лесно нещо, което можете да направите.

След това научете за факторите, използвани за изчисляване на вашия кредитен рейтинг. Работейки за подобряване на тези фактори, цялостното Ви кредитно здраве може да се подобри, включително както кредитната Ви история, така и кредитните Ви навици. Например, извършването на вашите плащания навреме и изплащането на дълга си ще да помогне за подобряване на вашия кредитен рейтинг.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Как да подобрите шансовете си за получаване на кредит с лошо ЦКР?

Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да увеличите шансовете си за осигуряване на заем с лоша кредитна история. Например демонстрирането на стабилен доход, минимизирането на съществуващия дълг и показването на история на навременни погасителни плащания ще Ви помогне много. Може също да е от полза да поръчител с добър кредитен рейтинг или да предложите обезпечение за заема.

Заключение

Получаване на съдействие за кредит с лошо цкр понякога може да бъде невъзможно. Но може да е възможно да намерите реномирани кредитори, които да работят с вас, дори ако имате лоша кредитна история.

Всъщност тегленето на заем, когато имате лошо ЦКР и извършването на плащания навреме, може да Ви помогне да подобрите кредитния си рейтинг. По този начин, ако някога Ви се наложи да направите голяма покупка, като жилище например, можете да имате по-добър рейтинг.

Мога ли да взема заем, въпреки че имам лоша кредитна история?

Да, отпускането на кредит с лошо ЦКР е възможно. Има кредитори, които се грижат специално за лица с лоша кредитна история. Въпреки че вашите възможности може да са по-ограничени, ниският кредитен рейтинг не Ви изключва непременно от одобрението за заем.

Кои кредити се отпускат най-лесно?

Най-лесни кредити, за които да получите одобрение, включват кредит до заплата, заеми срещу залог на автомобил, заеми от заложни къщи и кредити без проверка в ЦКР. Тези заеми предлагат бързо финансиране и имат по-малко изисквания, което ги прави достъпни дори за хора с лоша кредитна история. Те обаче често са доста скъпи.

Topcash
Logo