Транскарт

Ако търсите местна или международна кредитна карта, Транскарт е идеалният вариант за вас. С ниски лихви и без годишна такса, Транскарт е чудесен избор за всеки, който иска да спести пари от покупки с кредитна карта.

Информацията, съдържаща се на тази страница, е предоставена само за информационни цели и не трябва да се тълкува като съвет. Тази публикация включва общи подробности и може да не съдържа най-актуалната информация към днешна дата. Ако проявявате интерес към предлаганите продукти от Транскарт, моля посетете официалния сайт на компанията за най-актуална и точна информация. Винаги се консултирайте с финансов съветник или директно с компанията, преди да вземете каквото и да е решение въз основа на предоставената информация.

Какво е транскарт?

Кредитната карта е финансов инструмент, който ви позволява да вземете пари назаем от заемодател и след това да ги върнете след време. Можете да използвате кредитна карта, за да правите покупки, да плащате сметки и дори да теглите в брой.

Кредитните карти са един от най-популярните финансови инструменти в света и могат да бъдат много полезни при управлението на вашите финанси. Въпреки това е важно да разберете как работят кредитните карти, преди да използвате такава.

Как работят кредитните карти?

Кредитните карти се издават от банки и други финансови институции. Те обикновено идват с лимит, което е максималната сума пари, която можете да заемете от заемодателя.

Извлечението от вашата кредитна карта ще показва текущия ви баланс, както и наличните средства. Ще ви бъде начислена и лихва върху всички неизплатени салда, които пренасяте от месец на месец.

Ако обмисляте да вземете кредитна карта, Транскарт е чудесен вариант. Тази организация предлага разнообразие от кредитни карти с различни функции и предимства. Можете да изберете карта, която най-добре отговаря на вашите нужди и финансово състояние.

Транскарт контакти

 • Транскарт Файненшъл Сървисис АД
 • Адрес: гр. София, п.к. 1527, ул. „Силистра“  8
 • Телефони за контакт: 02 4969 010, 088 9969 010, 089 9969 010
 • Уебсайт: transcard.bg

Офис за обслужване на клиенти

 • Aдрес: гр.София, п.к. 1505, бул. „Мадрид“ 17
 • Работно време: понеделник-петък: 8:30 – 18:30

Предимства на Транскарт

Транскарт предоставя широка гама от услуги. Компанията предлага разнообразие от кредитни карти, които имат ниски цени и безлихвени периоди както при плащания, така и при теглене на пари в брой.

Ако търсите национална или международна карта, Транскарт ще ви предложи изгодни условия. Предлагат както от национални, така и международни карти, така че със сигурност ще намерите идеалната за вашите нужди. Освен това лесното плащане и бързите времена за обработка правят пазаруването по-лесно.

 • Ниска цена
 • Безлихвен период
 • Прозрачни условия

Какви услуги предлага Транскарт?

Транскарт е компания, която предоставя на потребителите удобен начин да управляват своите финанси. Платформата предлага разнообразие от услуги, включително управление на кредитни и дебитни карти, парични преводи и плащане на битови сметки онлайн. Транскарт предоставя и потребители

С непрекъснато нарастващата дигитализация на нашия свят все повече и повече хора търсят начини да управляват своите финанси онлайн. Транскарт е платформа, която предлага на потребителите удобен начин да направят точно това!

Транскарт кредитен лимит

Ако търсите висок кредитен лимит, с Транскарт ще можете да получите до 20 000 лева. Това е голяма покупателна способност и може да бъде полезна за големи покупки или спешна нужда от пари. Просто не забравяйте да използвате кредита си разумно и се уверете, че можете да си позволите месечните плащания, преди да таксувате нещо по картата си.

Възползвайте се от отстъпки и бонуси

За да се възползвате от предимствата, трябва да използвате картата, за да пазарувате в търговски обекти. В прогамата очастват хранителни магазини, ресторанти и магазини за смесени стоки. В някои от обектите, отстъпката се приспадат на място, докато други се начисляват на сметката и се изплащат веднъж в годината.

Намаление на лихвите с 5% или 10%

Програмата е валидна за всички карти, издадени от Транскарт преди минимум 6 месеца. Можете да използвате тези карти, за да правите покупки и да получите 5% или 10% намаление на лихвения процент за всички покупки, направени с акаунта на лоялния клиент. За по-подробна информация посетете официалната страница на компанията.

Как да кандидатствате за карта Транскарт?

Ако търсите нова кредитна карта, може да сте попаднали на Транскарт. Тази фирма предлага много предимства, включително връщане на пари при покупки (cash back), без годишна такса и нисък лихвен процент и много др. И така, как да кандидатствате?

Първо ще трябва да съберете основна информация. Ще трябва да предоставите вашето име, адрес, дата на раждане, работодател, месечен доход и др. Ще трябва също да имате добър до отличен кредитен рейтинг. След като разполагате с цялата тази информация, можете да започнете процеса на кандидатстване.

Първата стъпка е да посетите официалния сайт и да кликнете върху бутона „Заяви“. Това ще ви отведе до онлайн формата. От тук ще трябва да попълните всички задължителни полета и да приемете правилата и условията. След като подадете молбата си, трябва да получите решение в рамките на няколко дни.

Ако сте одобрени, поздравления! Вече ще можете да се насладите на всички предимства на кредитната карта Транскарт. Ако не сте одобрени, не се притеснявайте. Има много други страхотни кредитни карти.

Кой може да кандидатства?

 • Всеки навършил 18 години
 • Трябва да представи документ за самоличност
 • Да може да покажете постоянни, лични доходи

Други кредитни карти, които може да са ви от полза

Първият вариант е кредитната карта Бяла карта. Тази карта предлага ниска лихва и е без такса за издаване. Освен това можете да кандидатствате онлайн, бързо и удобно от комфорта на своя дом.

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

Вторият вариант е кредитна карта от А1. Тази карта е с добър лихвен процент и няма такса за обслужване. Тя също така предлага програма за награди, при която можете да печелите точки за покупките, които правите.

 • Кандидатсвай онлайн

 • Управлявай чрез персонален клиентски профил

 • Няма такси за обслужване

10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo