Вива кредит със заеми до 75 000 лева

Вива кредит е компания, която се откроява сред останалите с различните продукти, които предлага. Освен това е една от най-известните фирми за кредити в България. Ако имате нужда от пари до заплата, за предвидени разходи, кредит за кола или каквото и да е друго, трябва да знаете, че можете да изтеглите заем от тази компания. Тя ще ви предложи предимства, които са уникални сами по себе си.

Какво е Вива кредит?

Vivacredit е професионална, сериозна и отговорна финансова компания. По всяко време клиентите знаят каква сума могат да изтеглят, както и лихвите или таксите, които ще трябва да платят. 

На днешно време е трудно е да се довериш на фирмите в този сектор поради некоректни случаи, и поради тази причина много хора избират банките. Но Вива кредит предлага прозрачни условия, няма да имате такси или комисионни, които не фигурират във вашите договори. Едно от най-важните неща за компанията са клиентите.

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Как да заявите заем от Вива кредит?


Получаването на заеми от Вива кредит е бързо и лесно. Имайте предвид, че лихвата на някои от продуктите е доста ниска. Продължавайте да четете и ще научите всичко, което трябва да знаете относно максималните суми, условията за погасяване и т.н.

 • Можете да поискате от 100 до 75 000 лева. Имайте предвид, че в зависимост от сумата, която желаете да изтеглите ще зависят и условията по договора.
 • Можете да върнете заявената сума в удобни условия като вие избирате дали да изплащате на всеки две седмици или на месец. Както видите, компанията се грижи за гъвкавостта на изплащане.
 • В официалния сайт на компанията можете да намерите симулатор на заем и да научите всички подробности относно кредита, за който искате да кандидатствате.

Предлагани продукти

Компанията предлага на своите клиенти няколко различни варианта на финансиране:

Пари до заплата

Това е кредит срещу лична карта. Възползвате се от суми между 100 и 350 лева със срок от 14 дни.

Стандарт

Този продукт е създаден за предвидени разходи като ремонт на жилището с възможност за теглене между 100 и 3 000 лева. Едно от предимствата му е възможността за рефинансиране.

Смарт

Можете да изтеглите от 5 000 до 75 000 лева със срок за изплащане до 10 години. Едно от условията за отпускане на желаната сума е потребителят да учреди ипотека върху недвижим имот.

Бридж

При този продукт потребителите могат да кандидатстват за суми от 5 000 до 20 000 лева, като могат да го погасят по всяко едно време или да го рефинансират.

Премиум

Със срок до 39 двуседмични вноски, можете да заявите между 300 и 5000 лева. Избирайки този продукт ще имате възможност да обедините задълженията си.

Авто инкредо

Предлаган специално за финансиране на покупка на автомобил на изплащане от 1 250 до 8 000 лева и вноски от 12 до 36 месеца.

Можете да намерите още продукти с различни условия от горепосочените на официалната страница на компанията.

Примерни заеми от Вива кредит

Ето няколко примера, за да можете да прецените кой от продуктите е най-изгоден за вас. Имайте предвид, че това са само примери и не представляват реалните условия, които кредитора може да ви предложи в деня на вашето заявление. 

– Искате кредит до заплата в размер на 200 лева и решавате да го върнете след 14 дни. Ще имате обща лихва от 3.10 лева: В крайна сметка ще платите 203.10 лева.
– При пакет стандарт, сума в размер на 1 000 лева и срок за връщане 14 седмици със седем еднакви вноски ще имате обща лихва от 62.95 лева: В крайна сметка ще платите 1062.95.
– С пакет смарт сума в размер на 20 000 лева и период от 36 месеца, ще имате обща лихва от 13 770.88 лева: В крайна сметка ще платите обща сума 33 770.88 лева.
– Ако кандидатствате за Бридж в размер на 5 000 лева и решавате да го върнете за период от 12 месеца. Ще имате обща лихва от 1500 лева: В крайна сметка ще платите 6 500 лева.

Хубавото е да знаете приблизително колко лихва ще платите и можете направите сравнение с други финансови компании в сектора. В допълнение, целият процес може да се извърши от комфорта на вашия дом или офис, без да се налага да ходите никъде. Спестявате си тези дълги опашки в банките. Компанията предлага и експресно разглеждане на документите. Можете да поискате кредит 24 часа в денонощието, всеки ден от седмицата и през годината през официалния сайт на Вива кредит.

Как мога да изтегля кредит от Вива кредит?

Трябва само да посетите официалния уебсайт на Вива кредит и да изберете необходимата сума пари и срока за изплащане. След това трябва само да попълните онлайн формуляра с личните си данни и ще разрешите всеки проблем, който имате с личните си финанси. Можете да кандидатствате само ако отговаряте на определени изисквания. Но, не се притеснявайте, изискванията за някои от продуктите са минимални, ако ги сравните с други компании в сектора или някоя надеждна банка.

Изисквания при кандидатстване

За да получите парите в най-кратки срокове, трябва да отговаряте на следните изисквания:

 1. Трябва да сте гражданин на Република България.
 2. Имате национална банкова сметка.
 3. Имате мобилен номер.
 4. Имате имейл адрес.
 5. Да покажете редовни доходи или готовност за ипотека на недвижим имот.
 6. Да сте навършили пълнолетие.
   

Както виждате, няма много изисквания, за да кандидатствате за заем тази финансова компания. Но трябва да попълните онлайн формуляра и след като финансовите консултанти потвърдят вашата самоличност ще можете да получите кредита.

Вземете кредит с няколко стъпки

Ако отговаряте на изискванията, които споменахме по-горе, ще трябва само да изпълните следните стъпки, за да вземете заем от Вива кредит:

 • Първо трябва да влезете в официалния уебсайт на компанията.
 • след това изберете сумата и срока за погасяване.
 • Уеб страницата ще ви накара да попълните малък формуляр; там ще намерите всички данни. Не е никак сложно, всяка стъпка от онлайн формуляра е много опростена, така че няма да се затрудните.
 • Трябва да се идентифицирате, няколко лесни стъпки.
 • И накрая, трябва само да изчакате за отговор и да ви бъдат преведени парите във вашата банкова сметка.

Време за одобрение

В рамките на 10 работни дни след подаване на вашето заявление, искането ще бъде разгледано и ще получите отговор. Имате и възможността да изберете опцията за експресно разглеждане, което е до 1 работен час. Не е гарантирано, че отговора ще бъде положителен или отрицателен, тоест може да се окаже, че след оценка на финансовото ви положение, че сте в състояние да върнете заем, но да не сте одобрени за исканата сума.

Ако случаят ви е такъв, напълно възможно е Вива кредит да изпрати отговор, но с по-малка сума. Ако считате, че посочената сума може да ви послужи, то може да приемете и да бъдете одобрен, в противен случай заявлението ви ще бъде отхвърлено.

В зависимост от вашата банка, превода може да отнеме от 10 минути до 48 часа, за да бъдат налични в сметката ви.

Начини за плащане на вноските

Можете да намерите различни начини за плащане на дължимите вноски. Можете да изберете начина, който ви е най-удобен. Начините, по които можете да плащате са следните:

 • Можете да плащате в брой в офисите на компанията из цялата страна.
 • На касите на Изи Пей (EasyPay)
 • По банков път

Мога ли да поискам удължаване на срока?

За съжаление много често се случва потребителите да имат затруднения с връщането на парите в рамките на определения срок, затова фирмата предлага услугата за удължаване на срока. Условията зависят изцяло от продукта на финансиране, поради което е изключително важно да се запознаете с условията по договора преди да ги приемете.

Може да се намирате в ситуация, в която ви е трудно да върнете парите навреме. Въпреки това е по-добре да го направите в договорения срок. В противен случай може да се окажете с по-голям дълг и за по-дълго време.

Обслужване на клиенти


Ако имате въпроси относно финансовите услуги или продукти, не се притеснявайте. Екип от професионалисти може да ви помогне да вземете решение и да отговори на въпросите, който имате в най-кратки срокове. Обслужването на клиенти има:

 • Онлайн чат.
 • Телефон без допълнително таксуване.
 • Електронна поща.

Трябва само да посетите официалния уебсайт, за да получите повече информация и при нужда да се свържете с финансов експерт по най -удобния за вас начин. Той ще се опита да ви предложи най-доброто решение.

Вива кредит контакти

 • Име на компанията: „Вива кредит“ ООД 
 • Адрес: Централен офис гр. София 1324, ж.к. Люлин 7, бул. Джавахарлал Неру No 28, бл. АТЦ “Силвър център”, ет. 2, офис 73Г
 • Телефон за контакт: 0700 45 245
 • Имейл адрес: office@vivacredit.bg
 • Работно време:Понеделник-петък: 10:00 ч. – 18:00 ч.Събота: 10:00 ч. – 16:00 ч.Неделя: 11:00 ч. – 16:00 ч.

Заключение

След преглед на условията, предлагани от Вива кредит, може да се заключи, че не е лош вариант за спешно финансиране. Сред положителните му страни е възможността за достъп до финансиране до 75 000 лева и фактът, че предлагат рефинансиране на някои от продуктите си.

Малък недостатък е, че не предлагат първи безлихвен кредит в сравнение с други компании.

Алтернативи

Ако кандидатствате и не бъдете одобрени, можете да обмислите една от следните алтернативи:

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Без лихва за нови клиенти

 • Прозрачни условия

 • Удобно кандидатстване

 • Безлихвен кредит*

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

 • Кандидатсвай онлайн

 • БЕЗ ТАКСИ за издаване

 • Постоянни отстъпки

Внимание! Ние не сме кредитен посредник, не предлагаме финансиране и нямаме връзка с Вива Кредит. Текста в тази статия е създаден благодарение на информацията представена на официалният сайт на компанията. Не можем да гарантираме точността и актуалността на предоставената информация. В случай, че се нуждаете от финансиране ви съветваме да се запознаете с актуалните условия на фирмата, както и да се свържете с техен представител при възникнали въпроси от ваша страна. Ние не съдействаме и не гарантираме отпускането на заеми.
10 Оценка

Оценка на потребителите: 5 (1 гласа)
Topcash
Logo