Vivus BG – Безлихвени заеми за нови клиенти

Vivus предлага на своите клиенти една от най-добрите оферти на пазара. Ако кандидатствате за бърз кредит от Vivus за първи път, можете да получите до 600 лева безлихвен кредит. Освен това, ако вече сте използвали услугите на компанията и сте спазвали всички условия по договора ще имате възможността да кандидатствате за суми до 1500 лева. Трябва обаче да имате предвид, че таксите които ще бъдат начислени ще зависят от срока, за който смятате да изплатите заема.

Предимства

 • До 600 лв безлихвен кредит за нови клиенти
 • Следващ заем до 1500 лв
 • Срок до 30 дни
 • Онлайн одобрение до 15 минути
 • Бърз кредит без поръчител
 • Чат на живо
 • Без такса за регистрация

Получавай безплатни новини за кредити!

Не пропускай възможности за нови заеми

Примерна таблица за нови клиенти

За вашия първи кредит можете да вземете до 600 лева.
След като погасите задълженията си вашият индивидуален кредитен лимит може да нарасне и да достигнете до максималната сума за кандидатстване от 1500 лева.

Кредит

Такса

Сума за погасяване

Срок

50 лева

0 лева

50 лева

до 30 дни

200 лева

0 лева

200 лева

до 30 дни

400 лева

0 лева

400 лева

до 30 дни

След първият безлихвен заем можете да се възползвате от кредит с лихва под средния в сектора. Ще трябва да плащате под 1% дневно за сумата, която сте заявили.

Примери за настоящи клиенти

Кредит

Услуга

Лихва

Сума за погасяване

Срок

500 лева

123.15 лева

16.85 лв

640 лева

до 30 дни

1000 лева

206.31 лева

33.69 лв

1 240 лева

до 30 дни

1300 лева

268.20 лева

43.8 лв

1 612 лева

до 30 дни

последно обновяване на таблиците 27.12.2020

Ако заявите бърз кредит на стойност 1000,00 (хиляда) лева със срок на договора 30 (тридесет) дни с лихва от 3,69 лева за всеки 100 лева, ще платите лихва с общ размер 33.69 лева. С такса за услугата от 206.31 лв. общата сума за връщане ще бъде в размер на 1240 лева, а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример – 49.7%. Имайте предвид всички клиенти избрали опцията за удължаване срока са обект на оценка на кредитоспособността им. В такъв случай ще бъде начислена такса за периода на удължаването, която според условията на компанията се заплаща предварително в пълен размер. Таксата не се включва към главницата на кредита ви.

Възможност за контакт 7 дни в седмицата

Можете да заявите бърз кредит от Vivus по всяко време и час от седмицата, тъй като кандидатстването става изцяло онлайн. Ако искате да се свържете ето и адрес и телефон за контакт.

Vivus контакти

 • име на компанията: 4финанс ЕООД
 • Адрес: гр. София 1421, ул. “Димитър Хаджикоцев” № 52-54
 • Телефон за контакт: 0700 450 10
 • Работни дни от 8:00 до 20:00
 • Почивни дни и официални празници от 10:00 до 17:00

Онлайн чат

В случай, че имате някакви въпроси или нужда от помощ по време на кандидатстването, компанията предлага много удобен онлайн чат. Можете да се свържете с оператор, който не само ще отговори на вашите въпроси, но и ще бъде с вас през целия процес. Имайте това предвид и не се притеснявайте да се възползвате.

Пари до минути

до 1500 лева
Одобрение до 15 минути

Стъпки за онлайн кандидатстване

Кандидатстването става изцяло онлайн без нуждата на специални документи.

Изберете сумата, от която се нуждаете
Попълнете формуляра за кандидатстване
Изпратете документ за самоличност
15 минути
Само 15 минути

След като попълните заявлението, Vivus ще направи проверка на заявката и само след 15 минути ще разберете дали сте одобрен. Ако е така, ще трябва само да прочетете договора и да приемете условията. След като го подпишете кредитната компания ще депозира парите в банковата ви сметка до минути.

Трябва обаче да имате предвид, че движението между различните банки може да отнеме до 48 часа в зависимост от работното им време. Следователно, ако банката, на която сте клиент е една от тези, с които Vivus работи, ще получите парите възможно най-скоро. В противен случай ще трябва да изчакате за превода по-дълго.

В допълнение, едно от големите предимства на тези кредити е, че знаете от първия момент колко ще платите за заема. За целта е важно да използвате онлайн симулатора на официалният уебсайт на фирмата, бързо и удобно без да се свързвате с оператор.

Вивус вход за клиенти и регистрация

Ако вече сте клиент на компанията и желаете да влезете във вашия профил тук. За нови клиенти регистрацията става автоматично с отпускането на първия кредит.

Често задавани въпроси

Независимо дали искате бърз или потребителски кредит е важно да се запознаете с условията на кредитора. Тук ви представяме често задавани въпроси, но ви съветваме да разгледате подробно условията публикувани на официалната страница на компанията.

безлихвен заем Vivus

Наистина ли първият заем е безлихвен?

Да, това е един от най-големите плюсове на Vivus. Компанията предлага безлихвен кредит до 600 лева за нови клиенти, като не начислява никакви такси и комисионни. Имайте предвид, че няма да платите лихва само и единствено, ако изплатите отпуснатата сума в срок без забавяне от ваша страна. За повече информация можете да се свържете с компанията по телефона, използвайки онлайн чата, по пощата или на място в централата.

Нужен ли ви е поръчител?

Компанията се стреми да улесни своите клиенти и да направи достъпа до финансови услуги по-лесен. Поради тази причина нуждата от поръчител не е част от условията за отпускане на заеми от Vivus.

Има ли такса за регистрация?

Много компании начисляват такса за регистрация и разглеждане на документите. Vivus е от финансовите институции стараещи се да променят тази практика. В случай, че искате да кандидатствате можете да сте спокойни за това, че няма да бъдете таксувани за регистрацията, както и за превода на избраната от вас сума.

Какви са начините на плащане?

В случай, че сте взели заем от Вивус имате няколко възможности за плащане. В зависимост от това как ви е най-удобно можете го направите по банков път, EasyPay или чрез Cashterminal.

Какво да правя, ако не мога да платя навреме?

Понякога не всичко се случва по първоначалните планове. На всеки може да се случи да забави своето плащане. Компанията се е погрижила за това като предлага опция за удължаване на срока. Можете да изберете срок за удължаване от 7, 14 или 30 дни, като за това ще трябва да заплатите съответната такса, която можете да видите във вашият личен профил.

Отговорност и точност на информацията

Ние не сме кредитен посредник и не предлагаме финансиране. Текста в тази статия е създаден благодарение на информацията представена на официалният сайт на Vivus. Не гарантираме точността и актуалността на предоставената информация. В случай на нужда от финансиране ви съветваме да се запознаете с актуалните условия на компанията, както и да се свържете с тях при възникнали въпроси от ваша страна. Ние не съдействаме и не гарантираме отпускането на заеми.

Алтернативи

 • Кандидатсвай онлайн

 • Бърз отговор до минути

 • Кредит на вноски

 • Без лихва за нови клиенти

10 Оценка

Начин на кандидатстване
10
Бързо одобрение
10
Vivus контакти
10
Период за погасяване
10
Оценка на потребителите: 5 (7 гласа)
Topcash
Logo